123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Alle GU10 led spots

GU10 led spots kopen?

Bestel voor een voordelige prijs GU10 led spots. Deze lampen met een GU10 fitting werpen een gerichte lichtbundel en dat op een energiezuinige manier. Filter op merk, vervangen wattage, lichtopbrengst en lichtkleur om een GU10 led lamp naar keuze te vinden. U ontvangt tevens een laagsteprijsgarantie!


1 - 24 van 133

Bestel voordelig GU10 led spots online

Op deze pagina vindt u ons gehele assortiment GU10 led spots. Dit houdt in dat hier alle GU10 led spots staan, zonder dat ze onderscheiden zijn op het gebied van bijvoorbeeld merk of andere eigenschappen. Wel kunt u met behulp van filters efficiënter door deze pagina zoeken voor een GU10 led spot die aan uw wensen voldoet.

De juiste GU10 led spot kiezen

GU10 spots zijn er in vele soorten en maten en het kan dan ook lastig zijn om de juiste GU10 spot voor uw wensen te vinden. Het kiezen van de juiste spot proberen we voor u zo eenvoudig mogelijk te maken. Dit doen we op twee manieren: door het assortiment zo ruim mogelijk te maken, zodat de kans hoger is dat we u daadwerkelijk de GU10 spot kunnen bieden die u wilt. En door filteropties te geven, zodat het zoeken in dit uitgebreide assortiment een stuk eenvoudig wordt.

 

Daardoor is het mogelijk om ons assortiment te sorteren aan de hand van een aantal specificaties. Het gaat hier om het merk, het vervangen wattage, dimbaarheid, lichtopbrengst, kleurtemperatuur, lichthoek en lichtkleur. We lichten hieronder de sorteerbare specificaties kort toe.

  • Merk: Het merk van de GU10 spot. Zo kunt u bijvoorbeeld eenvoudig kiezen tussen GU10 led spots van ons 123led-huismerk of van Philips.
  • Vervangt watt: Het wattage van een ouderwetse niet-led lamp dat voor een vergelijkbare lichtopbrengst zorgt als deze GU10 led spot. Zo is het mogelijk om de spots te vergelijken met ouderwetse lampen.
  • Dimbaar: Of de GU10 spot kan worden gedimd of niet. Wanneer een spot kan worden gedimd betekent dit dat u met behulp van een led dimmer de lichtsterkte van de GU10 spot kunt aanpassen.
  • Lichtopbrengst: Hoeveel licht de spot (maximaal) kan werpen. Dit wordt uitgedrukt in de eenheid lumen (l).
  • Kleurtemperatuur: De kleur van het licht uitgedrukt in de eenheid Kelvin (K). Des te hoger deze waarde des te harder/feller de kleur (wit licht), des te lager des te zachter/warmer (gelig licht).
  • Lichthoek: De hoek in graden (°) waarin het licht wordt geworpen. Vooral bij GU10 spots van belang omdat spots licht in een gerichte bundel werpen in plaats van rondom.
  • Lichtkleur: Een andere manier om de kleur van het licht uit te drukken, dit keer in beschrijvende termen als ‘warm wit’ of ‘helder wit’, zodat u een idee heeft wat voor een sfeer het licht geeft.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is een geschikte GU10 led spot voor mijn woonruimte?

Dit ligt voornamelijk aan uw wensen op het gebied van lichtkleur. Heeft u een GU10 led spot nodig voor een ruimte waar gezelligheid vooraan staat, dan is het goed om een GU10 led spot te kiezen met een kleurtemperatuur van 2700K of lager, wat voor een warme en gezellige sfeer zorgt. Hogere kleurtemperaturen zorgen voor feller licht dat meer voor zicht dan gezelligheid zorgt.

Wat is het verschil tussen kleurtemperatuur en lichtkleur van een GU10?

Het zijn twee verschillende manieren om dezelfde specificatie te beschrijven. Zo kan een GU10 spot een kleurtemperatuur van 2700K hebben; dit drukken wij uit als een warm witte lichtkleur. Om het anders te verwoorden: kleurtemperatuur is de wetenschappelijke benadering, lichtkleur de beschrijvende.

Zijn alle GU10 led spots dimbaar?

Nee niet alle GU10 led spots kunnen worden gedimd. Door te filteren op dimbaarheid kunt u echter wel eenvoudig dimbare GU10 led spots in het 123led.nl assortiment vinden, mocht u daarnaar op zoek zijn.
 

Heeft u na het lezen van de informatie op deze pagina nog vragen over ons assortiment GU10 led spots? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.