123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Alle led spots

Led spots bestellen?

Op deze pagina vindt u onze led spots. Selecteer op fitting of voltage om onze gehele collectie te bekijken. Zo vindt u altijd de juiste lamp. Ook voor E27 led lampen kunt u bij ons terecht.

Bekijk onze ruime collectie led spots

Op deze pagina vindt u al onze led spots. Filter allereerst op fitting of voltage; u kunt namelijk kiezen voor de meest bekende fittingen, GU10 led spots of GU5.3 led spots, en voor 12V of 230V spots. Zo zorgt u ervoor dat u altijd de geschikte variant in huis haalt. En plaatst u uw bestelling voor 23:59? Dan ontvangt u uw nieuwe lamp morgen al in huis.

Hoe kies ik de juiste led spot?

Er zijn een aantal verschillende manieren om de juiste led spot te vinden in onze webshop. Zo kunt u onder meer filteren op basis van fitting, voltage of meer specifieke kenmerken.

Welke fittingen zijn er beschikbaar?

  • GU10 fitting: Deze led spots hebben pinnetjes die op 10 mm afstand van elkaar gemonteerd zijn en zijn voorzien van een steekfitting met een bajonetsluiting. Dit betekent dat u ze heel eenvoudig in de armatuur kunt klikken en kunt vastdraaien. Doordat dit verder de meest bekende led spots zijn kunt u deze lampjes in veel verschillende armaturen gebruiken. U kunt ze ook gebruiken als vervanging van uw 230V halogeenspots.
  • GU5.3 fitting: Dit is een van de andere bekende led spots, die ook wel MR16 lampen genoemd worden. Het gaat hierbij om een ‘multifaceted reflector’, met pinnetjes die 5,3 mm uit elkaar staan en met een maximale lichthoek van slechts 60 graden. Deze led spots zijn dus wat kleiner dan de GU10-variant en werken op 12V.

Welke voltages zijn er beschikbaar?

Naast de fitting kunt u ook filteren op het voltage. Wij verkopen led spots die op 12V of op 230V werken. Uw keuze kan afhangen van de toepassing, maar ook van de oude lamp die u wilt gaan vervangen. Zo kunt u 230V halogeenspots uiteraard het beste vervangen door 230V led spots. Daarnaast geldt ook dat u voor het gebruik van een 12V led spot een transformator nodig heeft, om te zorgen dat u deze op een veilige wijze kunt aansluiten op het stroomnetwerk. Houd hier dus allemaal rekening mee.

Let op: Als u een 12V halogeenspot gaat vervangen door een 230V led spot moet u niet vergeten om de trafo weer weg te halen. En wilt u uw dimbare halogeenlamp gaan vervangen? Dan dient u ook een speciale led dimmer aan te sluiten! Het combineren van een led lamp met een ongeschikte dimmer kan namelijk voor problemen zorgen. Zo kunnen er dan storingen ontstaan op het wifi-signaal of kan het licht gaan flikkeren.

Op welke andere kenmerken kan ik filteren?

Nadat u uw keuze heeft gemaakt aan de hand van de fitting of het voltage kunt u op iedere pagina ook nog filteren op verschillende andere kenmerken, zoals dimbaarheid, lichtkleur, kleurtemperatuur, aantal lumen en lichthoek. Ook kunt u het juiste vervangende wattage selecteren. Dit is handig omdat het wattage van gloeilampen en led lampen op een andere manier ontstaat. Zo kunt u heel eenvoudig hetzelfde lichteffect creëren als bij uw oude lampen het geval was.

De kleurtemperatuur kunt u uitkiezen op basis van de toepassing. Hierbij geldt: hoe warmer de verlichting, hoe sfeervoller men het licht over het algemeen vindt. Koud licht komt dan weer goed van pas in ruimtes waar een energieke sfeer gecreëerd moet worden. Filter op de specifieke kleurtemperatuur, uitgedrukt in Kelvin, of op helder wit, neutraal wit of warm wit licht. Met de lichthoek kunt u tot slot bepalen hoe gebundeld de lichtstraal moet zijn.

Komt u er niet helemaal uit of wilt u ons advies bij het bestellen van de juiste led spots? Neem dan contact met ons op, zodat wij u van advies kunnen voorzien.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten