123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Calex Filament Titanium

Calex lampen met titanium coating

Calex titanium ledlampen

Calex heeft in hun assortiment prachtige design lampen die afgewerkt zijn met een titanium coating. De titanium filament ledlampen zijn bij 123led.nl verkrijgbaar in diverse designs met een E27 fitting. Kenmerkend aan deze lampen zijn de gedraaide filamenten. Deze zijn goed zichtbaar in de lamp waardoor ze mooi tot hun recht komen in open armaturen. De titanium ledlampen zijn dimbaar waardoor u, bij gebruik van een dimmer, de lichtsterkte kunt aanpassen naar de gewenste sfeer.

Calex accessoires

De ledlampen van Calex met een titanium coating kunt u combineren met de lamphouders van Calex. Kies voor een snoerpendel wanneer u de lamp(en) gaat ophangen of ga voor een lampvoet wanneer u uw verlichting wilt plaatsen op een tafel of kast. De Calex lampen komen mooi tot hun recht in een open armatuur. Met de Calex toebehoren geeft u uw ledverlichting een persoonlijke touch.

Dimsysteem van Calex

Met het Smart Home-systeem van Calex kunt u vanaf de bank de ledverlichting bedienen en dimmen. Het systeem maakt het mogelijk om iedere lamp apart te bedienen, maar u kunt ook meerdere lampen in één groep zetten en op die manier meerdere lampen bedienen. Doordat u de intensiteit van uw verlichting kunt regelen creëert u de perfecte sfeer voor elk moment. De afstandsbediening is de basis van het dimsysteem en werkt samen met een stopcontact- of inbouwschakelaar.

Calex lampen kopen bij 123led.nl

Heeft u vragen over de Calex ledlampen of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.
 
Bel 0294-787125 Mail naar klantenservice@123led.nl
Op werkdagen van 9.00 tot 22.00 uur Binnen 1 werkdag antwoord