123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

PAR led spots

PAR led spots kopen?

Bestel voor een voordelige prijs een PAR led spot. Deze energiezuinige spots combineren de lichteffecten van een spot met de E27 fitting van een gewone lamp, waardoor u spot met een lamp met grote fitting kunt uitwisselen. Alle PAR led spots in ons assortiment zijn dimbaar en ontvangt u morgen al in huis als u ze vandaag nog bestelt.

1 - 0 van 0

Bestel PAR led spots online

Heeft u behoefte aan het gerichte licht van een spot, maar heeft u geen armaturen die geschikt zijn voor de fittingen en aansluitingen die een spot normaal gesproken heeft? Dan biedt een PAR led spot uitkomst. Deze spots zijn voorzien van een normale, grote fitting. Ook wel bekend als E27 fitting. Daardoor kunt u deze PAR led spots in armaturen en lamphouders gebruiken waarin normaal gesproken gewone lampen gebruikt worden.
 

In ons assortiment vindt u PAR led spots in drie verschillende soorten. PAR20, PAR30 en PAR38. De naam duidt in dit geval de grootte van de lamp aan. Een PAR20 led spot heeft een diameter van 68 mm, een PAR30 led spot een diameter van 88 mm en een PAR38 led spot een diameter van 88 mm.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is een PAR led spot?

Een PAR led spot is een led spot met een normale lampvoet. Dit houdt in dat de PAR led spot is voorzien van een grote fitting (een E27 fitting). Dit maakt het vervangen van een lamp met een spot of vice versa doorgaans een stuk eenvoudiger. Een PAR led spot werpt net als andere soorten spots gebundeld licht.

Welke soorten PAR led spot zijn er?

PAR led spots zijn in drie soorten bij 123led.nl beschikbaar. PAR20, PAR30 en PAR38. Deze verschillen in diameter van de spot (de fitting blijft hetzelfde). Een PAR20 spot heeft een diameter van 68 mm, een PAR30 spot een diameter van 88 mm en een PAR38 spot een diameter van 88 mm.

Hebben PAR led spots altijd een E27 fitting?

Ja een PAR led spot heeft altijd een grote fitting (E27). Dit onderscheidt een PAR led spot van andere soorten led spots.
 

Heeft u na het lezen van de tekst op deze pagina nog vragen over ons assortiment PAR led spots? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.