123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Zwembadverlichting

Een perfect zwembad met onze zwembadverlichting

Met de led-zwembadverlichting geeft u uw zwembad een sfeervolle uitstraling. Bovendien zorgt u ervoor dat u niet alleen overdag, maar ook 's avonds een frisse duik kunt nemen of een gezellig kinderfeest kunt geven. Een ideale toevoeging aan ieder zwembad dus!

Verschillende soorten zwembadverlichting

Met de verlichting van 123led.nl kunt u uw huidige zwembadverlichting vervangen of nieuwe verlichting aan uw zwembad toevoegen. Ons assortiment bestaat onder andere uit drijvende zwembadlampen. Deze lampen kunt u rustig laten dobberen op het water van uw zwembad, waardoor ze een mooie gloed over uw bad verspreiden. Laat ze schitteren in verschillende kleuren, zoals warm wit, rood, groen of blauw.

Andere lampen kunt u monteren aan de uitlaat van de pomp van uw zwembad. Hierdoor worden ze aangestuurd door de waterflow van de pomp en heeft u geen batterijen nodig. Dit is ook het geval bij zwembadlampen op zonne-energie, waardoor deze een gunstige optie zijn voor uw portemonnee én voor het milieu. Laat ze overdag in het zonnetje opladen en geniet in de avond van een verlicht zwembad.

Als u helemaal wilt uitpakken, kunt u kiezen voor een zwembadlamp met inbouwfontein. Maak hiermee van uw zwembad een echte eyecatcher. U kunt deze lampen ook op uw grasveld of patio zetten voor extra sfeer.

Zwembadverlichting is waterbestendig

De led-verlichting voor uw zwembad die u op onze site kunt vinden is bijna allemaal IP68-geclassificeerd . Dit betekent dat de lampen geheel waterdicht zijn en geschikt zijn voor verlichting rond uw zwembad of gebruik onder water. U kunt ze dus met een gerust hart onder spetteren.

Zwembadverlichting kopen bij 123led.nl

Heeft u vragen over onze zwembadverlichting of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.
 
Bel 0294-787125 Mail naar klantenservice@123led.nl
Op werkdagen van 9.00 tot 22.00 uur Binnen 1 werkdag antwoord