123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Osram led

Osram led lampen kopen?

Bekijk ons assortiment Osram led lampen en bestel voordelig een E14 of E27 fitting led lamp. Daarnaast vindt u bij ons ook aantrekkelijke aanbiedingen, zodat u verzekerd bent van de laagste prijs. Vandaag besteld is morgen in huis.

1 - 0 van 0

Bestel voordelig led lampen van Osram

U vindt bij ons een uitgebreid assortiment aan Osram led lampen. Zo verkopen wij led lampen met een E14 en E27 fitting en daarnaast ook aanbiedingen voor deze twee fittingen. Lees hieronder meer over Osram led lampen of bekijk hierboven direct degene die u nodig heeft.

Ons assortiment Osram led lampen

In ons assortiment vindt u E14 en E27 fitting led lampen en aanbiedingen voor E14 en E27 fitting led lampen. Hieronder leest u meer over ons assortiment.

Osram led lamp E27

In ons assortiment Osram led lampen met E27 fitting vindt u lampen met een levensduur van 15.000 of 50.000 branduren. Daarnaast horen deze lampen tot de Ultra Efficient lijn. Dit betekent dat de lampen nog zuiniger zijn dan de standaard led lampen (tot wel 60% minder energieverbruik) en een langere levensduur hebben. Deze lampen behoren hierdoor ook tot energielabel A. Door dit allemaal bespaart u jaarlijks een hoop geld.

Osram led lamp E14

Ook hier vindt u energiezuinige led lampen. U heeft de keuze uit verschillende vormen, zoals sierkaarsen, Kaars en kogelvorm. Deze E14 led lampen hebben een CRI-waarde van 80, wat betekent dat kleuren in het licht van deze led lamp er natuurlijk uit blijven zien.

Osram led lamp E27 aanbieding

Verder vindt u bij ons een ruim assortiment aan aanbiedingen voor E27 led lampen van Osram. Deze lampen hebben een kleurtemperatuur tussen de 2200K en 4000K en komen in verschillende vormen, zoals edison, peer- en kogelvorm. Alle aanbiedingen betreffen 6 Osram E27 led lampen.

Osram led lamp E14 aanbieding

In het assortiment E14 aanbiedingen vindt u led lampen van Osram met een kleurtemperatuur tussen de 2200K en 2700K. Daarnaast zijn sommige lampen dimbaar en andere lampen niet dimbaar. Verder hebben de lampen ook verschillende coatings, namelijk mat of helder.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat betekent E27 bij een Osram led lamp?

De E staat voor Edison, de bedenker van deze lamp met schroefdraad fitting. De 27 staat voor de diameter van de schroeffitting, wat 27 mm is. Een E27 fitting is een grote fitting. Een kleine fitting is de E14 fitting.

Wat is het verschil tussen een Osram E27 en E14 lamp?

Het verschil hierin is de diameters van de schroeffittings van de lampen. Een E27 lamp heeft een diameter van 27 mm en een E14 fitting heeft een diameter van 14 mm.

Hoe weet ik welke fitting lamp ik heb?

Dit staat eigenlijk altijd aangegeven op de verpakking van uw lamp. In sommige gevallen staat het ook aangegeven op de lamp zelf. U kunt het ook zien door naar de schroeffitting zelf te kijken. Een E27 fitting is een grote fitting en een E14 fitting is een kleine(re) fitting.
 

Heeft u nog vragen over ons assortiment led lampen van Osram? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.