123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Osram led spots

Osram led spots kopen?

Bekijk ons assortiment Osram led spots en bestel voordelig led spots met een GU10, GU5.3 of GU4 fitting. Daarnaast verkopen wij deze fittingen ook als aanbiedingen in verpakkingen van 6 stuks. Bestel vandaag nog een led spot of een aanbieding en krijg het morgen al thuisbezorgd.

1 - 0 van 0

Bestel voordelig led spots van Osram

Bij ons vindt u een ruim assortiment aan led spots van Osram. Led spots zijn energiezuinige lampen die zorgen voor helder en gericht licht in diverse omgevingen. Led spots beschikken vaak over een langere levensduur dan traditionele lampen en zijn ook energiezuiniger. Hierdoor bespaart u jaarlijks geld op uw energierekening.

 

Led spots zijn veelzijdig toepasbaar. Zo kunt u ze gebruiken als accentverlichting in huiselijke sferen, maar ook als functionele verlichting in winkels, kantoren en buitenruimtes. Doordat de led spots in ons assortiment over verschillende kleurtemperaturen beschikken en sommigen ook dimbaar zijn, kunt u zelf bepalen wat voor sfeer u in huis wilt hebben. Lees hieronder meer over de led spots van Osram of bekijk hierboven direct de geschikte led spot voor u.

Osram led spots toepassingen

De led spots van Osram zijn geschikt voor in veel verschillende ruimtes. Om u een beeld te geven van de brede toepasbaarheid, hebben we hieronder een aantal voorbeelden opgeschreven:

  • Vaak worden led spots gebruikt in huis als inbouwspots in het plafond of in de keuken boven het werkblad.
  • Verder hebben veel winkels led spots in de winkel hangen als verlichting. Dit zijn dan vaak wel spots met een hogere aantal lumen en koudere kleurtemperatuur dan wat iemand voor in huis zou gebruiken.
  • Ook worden led spots vaak gebruikt in bijvoorbeeld musea en galerijen. De led spots zijn namelijk erg geschikt om een specifiek iets te belichten.
  • Led spots worden daarnaast ook veel gebruikt in showrooms, omdat ze de opgestelde objecten dan goed kunnen accentueren en verlichten.

Naast de bovengenoemde plekken worden led spots op nog veel meer andere locaties gebruikt, ook buitenshuis. Daarom zijn deze led spots voor vrijwel iedereen geschikt.

Osram led spots eigenschappen

In ons assortiment verkopen wij drie verschillende soorten led spots, namelijk de GU10, GU5.3 en GU4 led spot. Alle drie deze led spots hebben verschillende eigenschappen. Lees hieronder meer over de eigenschappen.

Osram led spot GU10 eigenschappen

Een GU10 led spot van Osram heeft over het algemeen een spanning van 220-240 V. Daarnaast staat het cijfer 10 voor de hoeveelheid afstand tussen de twee pinnen, in millimeters. In dit geval staan de pinnen dus 10 mm uit elkaar.

 

Verder kan een groot deel van de GU10 led spots van Osram gedimd worden. Hierdoor kunt u zelf bepalen hoeveel licht u in een ruimte wilt en dus de sfeer bepalen.

Osram led spot GU5.3 eigenschappen

De GU5.3 led spots in ons assortiment van Osram hebben een voltage van 12 V. Voor 12 V lampen heeft u altijd wel een aparte transformator/driver nodig. Daarnaast staan de pinnen van deze led spot 5,3 mm uit elkaar. Een aantal van de GU5.3 led spots van Osram zijn dimbaar. Zo kunt u zelf bepalen hoe sterk het licht moet schijnen.

 

Let wel op dat u voor GU5.3 led spots compatibele led dimmers gebruikt.

Osram led spot GU4 eigenschappen

De GU4 led spots van Osram in ons assortiment hebben net zoals de GU5.3 een spanning van 12 V. De pinnen staan echter 4 mm uit elkaar. De GU4 led spot is verder erg vergelijkbaar met de GU5.3 led spot. De GU4 spots in ons assortiment hebben een levensduur van 15.000 of 25.000 branduren.

 

Omdat de GU4 led spot een 12 V lamp is, zult u een aparte driver/transformator nodig hebben. Dit geldt voor alle 12 V led spots. Daarnaast zijn enkele van de Osram GU4 led spots dimbaar. Zorg er dan voor dat u een compatibele led dimmer heeft waar u de led spot mee kan bedienen.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Kan ik gewone spots vervangen door led?

Dat kan. Hierdoor bespaart u ook nog eens op uw energiekosten. Let wel op: kiest u voor een dimbare led spot? Houd er dan rekening mee dat u daarvoor een passende led dimmer dient aan te schaffen. Let daarnaast ook op de spanning van een led spot. 12 V led spots hebben namelijk een aparte driver/transformator nodig.

Wat is het verschil tussen een GU10 led spot en een GU5.3 en GU4 led spot?

Allereerst is het grootste verschil de afmetingen tussen de pinnetjes van de spots. De pinnetjes van een GU10 led spot staan 10 mm uit elkaar, bij een GU5.3 is dit 5,3 mm en bij een GU4 is dat 4 mm. Daarnaast heeft een GU10 led spot twee bolletjes op het uiteinde van de pinnetjes zitten. Dit hebben de GU4 en GU5.3 niet.

Is MR11 hetzelfde als een GU4 led spot?

Ja. MR11 is simpelweg een andere benaming voor een GU4 led spot. GU4 staat namelijk voor de pootjes die 4 mm uit elkaar staan, terwijl MR11 voor de vorm van de lamp staat.
 

Heeft u nog vragen over ons assortiment led spots van Osram of komt u ergens niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.