123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Smart plug voor buiten

Smart plug voor buiten kopen?

Bestel voor een voordelige prijs een smart plug voor buiten. Deze slimme buitenstekker stelt u in staat om uw normale verlichting of apparatuur slim te maken. Zo kunt u de gekoppelde lampen en apparaten op afstand bedienen, met een app op uw smartphone of tablet.


Bestel een buiten smart plug online

Heeft u buiten lampen of apparaten die op een stopcontact aangesloten zitten die u graag op afstand zou willen bedienen? Dan is een smart plug voor buiten de ideale manier om dit te bewerkstelligen. Een buiten smart plug hoeft u enkel tussen het stopcontact en de stekker van het apparaat of de lichtbron te pluggen, dan kunt u deze op afstand besturen.

 

Besturing gaat via een app op uw smartphone of mobiel. Deze maakt gebruik van een verbinding, in veel gevallen wifi, om met de smart plug te communiceren.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Kan ik een smart plug voor buiten ook binnen gebruiken?

Ja dit kan. Het enige verschil tussen een standaard slimme stekker en een slimme stekker voor buiten is de IP-waarde, wat bij een buiten smart plug minimaal IP44 is, wat inhoudt dat deze bestand is tegen regen en spatwater. De smart plugs werken identiek aan elkaar, en het is dan ook geen probleem om een smart plug voor buiten binnen te gebruiken.

Hoe werkt een smart plug?

Een smart plug werkt door middel van een protocol. In het geval van de Hombli smart plug is dit wifi (Tuya), wat betekent dat u een werkende wifi verbinding nodig heeft om de slimme stekker te laten functioneren. Door deze te koppelen met Hombli-app kunt u vervolgens de smart plug en daarmee indirect het daarop aangesloten apparaat of lamp met uw smartphone of tablet in- en uitschakelen.
 

Wilt u meer weten over ons assortiment smart plug voor buiten? Of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen.