123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Smart dimmer

Bestel snel en goedkoop een smart dimmer

Bestel een smart dimmer uit ons uitgebreide assortiment en dim uw led verlichting op afstand. Wij verkopen smart dimmers voor verschillende draadloze protocollen, waaronder wifi, Zigbee en Z-Wave. Zo vindt u een geschikte slimme dimmer voor een smart home systeem naar keuze.


FIBARO Dimmer 2 | Inbouw | Z-Wave Plus | Max. 250W LFI00007
vergroten
Omschrijving Deze inbouwdimmer van FIBARO past achter de normale lichtschakelaar en is geschikt om uw slimme lampen mee te dimmen. Dit gebeurt via een app op uw smartphone, zodat u hiermee bijvoorbeeld het licht gedimd in kunt schakelen. De dimmer kan ook als traditionele dimmer werken achter een bestaande schakelaar, en is in die rol geschikt voor zowel led als halogeenverlichting.

De dimmer is voorzien van een soft-start systeem waardoor de dimmer een langere levensduur heeft. Ook beschikt de dimmer over auto-kalibratie; zelf de dimmer instellen is niet nodig maar wel mogelijk.

Daarnaast is de dimmer geschikt om inzicht te krijgen in het energieverbruik van de aangesloten lampen, omdat hij het stroomverbruik doorgeeft. Bovendien wordt hiermee bescherming geboden tegen oververhitting, overbelasting en kortsluiting, zodat er direct een melding binnenkomt als een van deze gevaren werkelijkheid wordt. De dimmer is alleen te gebruiken in combinatie met een Z-Wave controller, zoals de FIBARO Home Center-controllers. De FIBARO dimmer 2 kan 2-draads of 3-draads worden aangesloten.

Bent u ook opzoek naar pulsdrukkers? Bekijk onze populaire 2-voudige modellen van de merken Busch Jaeger, Gira en Jung.

Let op: een Z-Wave-hub is noodzakelijk als u gebruik wilt maken van slimme functies, bediening op afstand, en verdere automatisering.

Meer informatie:
Handleiding (PDF)
Specificaties
Merk: FIBARO Type: Inbouw dimmer
Protocol: Z-Wave Plus Ingangsfrequentie: 50-60Hz
Voltage: 100-240 V Werktemperatuur: 0 tot +35 °C
Kleur: Zwart Montage: Inbouw
Afmetingen: 42 x 36 x 15 mm (lxbxh) Nummer: FGD-212
Inbouwdiepte: 40 mm Dimtechniek: Af- en aansnijding
Zaagmaat: Ø 60 mm Handleiding: PDF
Beschermingsniveau: IP20 Extra info: uw oude apparaat
Tip: Bestel mee FIBARO Bypass
Werkt met
Fibaro Homey SmartThings Thinka
Morgen in huis
€ 49,50 10% korting: € 44,55 (Inclusief 21% BTW)
( € 36,82 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Idinio Zigbee dimmer inbouw 5-180W (Idinio, Fase Afsnijding) LDR01435
vergroten
Omschrijving Deze ingebouwde 2-draads dimmer van Idinio is de ideale toevoeging aan uw verlichting. Met deze dimmer kunt u eenvoudig de functionaliteit van uw normale verlichting uitbreiden om er zo slimme verlichting van te maken. De dimmer werkt op het Zigbee 3.0 protocol, en kan gekoppeld worden aan de populairste Zigbee systemen, zoals Philips Hue en Homey Touchlink. Daardoor kan de dimmer gemakkelijk bediend worden via een Zigbee afstandsbediening, met een app, of uiteraard gewoon met de hand.

De dimmer kan gecombineerd worden met vrijwel alle bekende merken afdekmateriaal, waaronder Berker, Busch-Jaegere en Gira. Deze dimmer kan alleen niet gecombineerd worden met JUNG, Merten 57xx serie, dimmerknoppen met D-vormige gaten zoals Wintop, Plieger en GAMMA Everest, en dimmerknoppen met klik-/klembevestiging.

De dimmer maakt gebruik van fase afsnijding en dimt optimaal van 0 tot 100%. Dit komt doordat u altijd de minimale en maximale afstelling kunt instellen. Door de geheugenchip wordt de laatste instelling altijd onthouden. De dimmer is te gebruiken met led verlichting van tussen de 5 en 180W.

Let op: een Zigbee-hub is noodzakelijk voor gebruik.
*Voor het gebruik van Google of Alexa is een bridge en Voice Assistant vereist.

Meer informatie:
Handleiding (PDF)
Specificaties
Merk: Idinio Type: Muurdimmer
Protocol: Zigbee 3.0 Ingangsfrequentie: 50 Hz
Voltage: 220-240 V Montage: Inbouw
Afmetingen: 70 x 70 x 45 mm (lxbxh) Dimtechniek: Afsnijding
Inbouwdiepte: 26,8 mm Assistant: Google, Alexa
Beschermingsniveau: IP20 Handleiding: PDF
Keurmerk: CE Extra info: uw oude apparaat
Gebruik: Binnen
Werkt met
Philips Hue Homey Google* SmartThings AduroSmart
Morgen in huis
€ 49,95 10% korting: € 44,96 (Inclusief 21% BTW)
( € 37,16 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
EcoDim Zigbee stekkerdimmer 0-100W | Fase afsnijding (RC) | EcoDim DIM.06 LEC00035
vergroten
ECO-DIM.06 Zigbee Led stekkerdimmer 0-100W (RC) Met deze slimme Zigbee stekkerdimmer van EcoDim kunt u gemakkelijk uw verlichting dimmen. De dimmer is plug-and-play en hoeft alleen op een stopcontact te worden aangesloten. Bediening kan met de draaiknop of door middel van een Zigbee smart home systeem, waardoor de stekkerdimmer op afstand te gebruiken is.

De EcoDim slimme stekkerdimmer is niet alleen geschikt voor led verlichting (0-100W) maar ook voor halogeen verlichting, gloeilampen en voor laagspanningslampen met elektrische trafo's (5-200W). De minimale dimwaarde kan worden ingesteld waardoor de dimmer voor bijna elke lamp te gebruiken is. Daarnaast worden de lampen door het soft-start systeem geleidelijk, met een egaal verloop, gedimd; het lichtbeeld blijft stabiel en er is geen sprake van flitsen.

Door het Zigbee protocol is de dimmer op afstand te gebruiken met compatibele smart home systemen. Dit zijn bijvoorbeeld de systemen van merken als Philips Hue, Homey en Innr. Als u deze EcoDim slimme stekkerdimmer aan dat systeem koppelt kunt u de dimmer met behulp van de app van dat systeem op afstand bedienen.

Meer informatie:
Handleiding (PDF)
Specificaties
Merk: EcoDim Ingangsfrequentie: 50-60Hz
Type: Stekkerdimmer Afmetingen: 110 x 48 x 40 mm (lxbxd)
Protocol: Zigbee 3.0 Gebruik: Binnen
Kleur: Wit Handleiding: PDF
Dimtechniek: Afsnijding Nummer: ECO-DIM.06 Zigbee
Voltage: 220-240 Extra info: uw oude apparaat
Werkt met
Philips Hue Homey Google SmartThings AduroSmart
Morgen in huis
€ 49,50 10% korting: € 44,55 (Inclusief 21% BTW)
( € 36,82 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
EcoDim Zigbee dimmer module 0-250W | Fase afsnijding (RC) | EcoDim DIM.10 LEC00028
vergroten
ECO-DIM.10 Zigbee led dimmer module 250W (RC) Met deze fase-afsnijdende ECO-DIM.10 inbouwdimmer van EcoDim kunt u aangesloten lampen aansturen met een app op uw telefoon of tablet of met een spraakassistent (Google Assistant of Amazon Alexa). De led inbouwdimmer is toe te voegen aan uw ZigBee 3.0 netwerk en kan gecombineerd worden met slimme producten die gebruik maken van dit protocol, zoals de lampen van Philips Hue, Innr of via Homey. 

Deze dimmer is geschikt voor led lampen met een gecombineerd wattage van 0 tot 250W of voor gloei- of halogeenlampen met een vermogen van 0 tot 300W. Installatie gaat eenvoudig; hiervoor kunt u namelijk de bestaande draden gebruiken. Een nuldraad is dus niet nodig. Ook driedraads aansluiting is mogelijk. De module heeft een inbouwdiepte van 19,8 mm.

Met deze dimmer worden lampen op stabiele en geruisloze wijze gedimd. Een hoge dimkwaliteit is dus gegarandeerd. Om dit te ondersteunen zijn er diverse zaken via parameters in te stellen: de dimsnelheid, de minimale afstelling en de maximale afstelling van de lampen. Overbelasting en stoorsignalen worden op deze manier voorkomen. De inbouwdimmer is niet geschikt voor TRÅDFRI.

Let op: een Zigbee-hub is noodzakelijk voor gebruik.
 
Meer informatie:
Handleiding (PDF)
Specificaties
Merk: EcoDim Inbouwdiepte: 19,8 mm
Type: Inbouw dimmer Gebruik: Binnen
Protocol: Zigbee 3.0 Handleiding: PDF
Voltage: 230 V Assistant: Google, Alexa
Keurmerk: CE, RoHS Nummer: ECO-DIM10 Zigbee
Afmetingen: 41,1 x 41,1 mm (lxb) Extra info: uw oude apparaat
Werkt met
Philips Hue Homey Google SmartThings AduroSmart
Morgen in huis
€ 49,50 10% korting: € 44,55 (Inclusief 21% BTW)
( € 36,82 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
EcoDim Zigbee dimmer inbouw 0-200W | Fase afsnijding (RC) | EcoDim DIM.07 LEC00033
vergroten
ECO-DIM.07 Led dimmer Zigbee druk/draai 0-200W (RC) Met deze inbouw led dimmer van EcoDim kunt u uw standaard dimbare led lampen omtoveren in slimme led lampen. Zo behoudt u niet alleen de voordelen van dimbare verlichting, maar krijgt u ook de optie om deze op afstand te bedienen en in te stellen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de lamp met een app aan en uit te schakelen, of om met uw stem de lamp te dimmen.

De dimmer kan dimbare led lampen aan met een vermogen van 0-200W (led) en maakt gebruik van fase afsnijding. De soft-start functionaliteit zorgt ervoor dat de dimmer de laatst gebruikte instellingen onthoudt en deze snel weer kan worden toegepast. Tevens is het dimmen geruisloos. Er is dus geen sprake van gezoem of ander geluid. Montage kan in combinatie met vrijwel alle bekende merken van afdekmateriaal, waaronder Busch-Jaeger en Gira. Niet geschikt voor JUNG en Merten 57xx. Voor het monteren is verder ook geen nuldraad nodig.

Deze EcoDim dimmer werkt op het Zigbee protocol en is met de meeste smart home systemen die Zigbee benutten te gebruiken, waaronder Philips Hue en Homey. Ook is de dimmer voorzien van spraakondersteuning. Daardoor kan de dimmer met uw stem bediend worden.

Let op: een Zigbee-hub is noodzakelijk voor gebruik.

Meer informatie:
Handleiding (PDF)
Specificaties
Merk: EcoDim Beschermingsniveau: IP20
Type: Muurdimmer Ingangsfrequentie: 50-60Hz
Protocol: Zigbee 3.0 Montage: Inbouw
Dimtechniek: Afsnijding Nummer: ECO-DIM.07 Zigbee
Voltage: 220-240 V Handleiding: PDF
Afmetingen: 70 x 70 mm (lxb) Extra info: uw oude apparaat
Inbouwdiepte: 33 mm
Werkt met
Philips Hue Homey Google SmartThings AduroSmart
Productimpressie
Zigbee dimmer inbouw 0-200W (Ecodim, DIM.07 Basic, Fase Afsnijding)
vergroten vergroten vergroten
Morgen in huis
€ 59,50 10% korting: € 53,55 (Inclusief 21% BTW)
( € 44,26 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
AduroSmart Zigbee Smart Plug dimbaar | Max. 200W | Wit LAD00027
vergroten
Omschrijving Uw conventionele dimbare lampen 'slim' maken? Maak dan gebruik van deze dimbare smart plug van AduroSmart. Vloerlampen en andere losstaande lampen met voedingskabel kunt u op de smart plug aansluiten om op die manier de mogelijkheid te krijgen deze op afstand te dimmen en aan en uit schakelen.

Bediening gaat met uw smartphone of tablet (via de AduroSmart Eria-app). De dimbare smart plug kan een maximaal vermogen van 200W verwerken en kan tevens ook in combinatie met een voice assistant gebruikt worden.  

Let op: voor dit product is een Zigbee bridge vereist en niet geschikt voor Belgische stopcontacten.
*Voor het gebruik van Google of Alexa is een bridge en Voice Assistant vereist.

Meer informatie:
Handleiding (PDF)


Meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: AduroSmart Type: Stekker
Protocol: Zigbee 3.0 Timerfunctie: Ja
Dimbaar: Ja Assistant: Google, Alexa
Watt: 200 W Aantal: 1
Voltage: 220-240 V Handleiding: PDF
Kleur: Wit Extra info: uw oude apparaat
Gebruik: Binnen
Werkt met
Philips Hue AduroSmart SmartThings Google* Alexa*
Morgen in huis
€ 34,50 10% korting: € 31,05 (Inclusief 21% BTW)
( € 25,66 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Idinio Z-Wave Plus dimmer inbouw 5-200W (Idinio, Fase Afsnijding) LDR01440
vergroten
Omschrijving Deze ingebouwde slimme led dimmer van Idinio is de ideale toevoeging aan uw verlichting. Met deze dimmer kunt u eenvoudig de functionaliteit van uw normale verlichting uitbreiden om er zo slimme verlichting van te maken. De dimmer werkt op het Z-Wave protocol en kan gebruikt worden met een Z-Wave afstandsbediening, de app van een systeem dat met Z-Wave werkt, of uiteraard gewoon met de hand.

De dimmer kan gecombineerd worden met vrijwel alle bekende merken afdekmateriaal, waaronder Berker, Busch-Jaeger en Gira. Deze kan alleen niet gecombineerd worden met JUNG, Merten 57xx serie, dimmerknoppen met D-vormige gaten zoals Wintop, Plieger en GAMMA Everest, en dimmerknoppen met klik-/klembevestiging.

De dimmer maakt gebruik van fase-afsnijding en is te gebruiken met led verlichting van tussen de 5 en 200 W.

Let op: een Z-Wave-hub is noodzakelijk voor gebruik.

Meer informatie:
Handleiding (PDF)
Specificaties
Merk: Idinio Type: Muurdimmer
Protocol: Z-Wave Plus Ingangsfrequentie: 50 Hz
Voltage: 220-240 V Montage: Inbouw
Afmetingen: 84 x 84 x 45 mm (lxbxh) Dimtechniek: Afsnijding
Inbouwdiepte: 28 mm Assistant: Google, Alexa
Beschermingsniveau: IP20 Handleiding: PDF
Keurmerk: CE Extra info: uw oude apparaat
Werkt met
Fibaro Homey Google Alexa Futurehome
Productimpressie
Z-Wave dimmer inbouw 5-200W (Idinio, Fase Afsnijding)
vergroten vergroten vergroten
Morgen in huis
€ 44,95 10% korting: € 40,46 (Inclusief 21% BTW)
( € 33,44 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Idinio Z-Wave Plus vloerdimmer 0-50W (Idinio, Fase Afsnijding, Zwart/Wit) LDR01438
vergroten
Omschrijving

De slimme Idinio vloerdimmer is de ideale toevoeging aan uw bestaande verlichting. Hiermee maakt u namelijk uw 'domme' verlichting slim, en kan een dimbare lamp in of uit worden geschakeld of worden gedimd. Dit kan zowel fysiek, met een druk op de knop, als met de app van een Z-Wave systeem, bijvoorbeeld FIBARO. Ook kunt u uw stem hiervoor gebruiken. De vloerdimmer is namelijk via Google Assistant of Amazon Alexa te bedienen.

Daarnaast kan de vloerdimmer met de app ook worden voorzien van timers, zodat de gekoppelde verlichting op een bepaald tijdstip automatisch aan- of uitgaat of gedimd wordt. De vloerdimmer werkt op het Z-Wave protocol en maakt gebruik van fase-afsnijding. Hierdoor kunt u dankzij deze dimmer lampen laten samenwerken met andere slimme apparaten binnen uw Z-Wave netwerk. Hiervoor is wel een Z-Wave bridge nodig.

De minimale en maximale afstellingen zijn makkelijk in te stellen. Zo wordt een optimale dimstabiliteit gegarandeerd. Dankzij de geheugenfunctie wordt de laatst uitgekozen instelling bovendien altijd onthouden. Er kunnen lampen aan deze dimmer gekoppeld worden met een vermogen van 0 tot 50W. 


Let op: U ontvangt een zwart en witte cover voor deze vloerdimmer. Zo kiest u zelf de gewenste kleur!

Meer informatie:
Handleiding (PDF)
Specificaties
Merk: Idinio Type: Vloerdimmer
Protocol: Z-Wave Plus Ingangsfrequentie: 50Hz
Voltage: 220-240 V Dimtechniek: Afsnijding
Kleur: Zwart/Wit Handleiding: PDF
Afmetingen: 81 x 81 x 34 mm (lxbxh) Extra info: uw oude apparaat
Gebruik: Binnen
Werkt met
Fibaro Homey Google Alexa Futurehome
Productimpressie
Z-Wave vloerdimmer 0-50W (Idinio, Fase Afsnijding, Zwart/Wit)
vergroten vergroten vergroten
Morgen in huis
€ 29,95 10% korting: € 26,96 (Inclusief 21% BTW)
( € 22,28 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
EcoDim Z-Wave stekkerdimmer 0-100W | Fase afsnijding (RC) | EcoDim DIM.06 LEC00036
vergroten
ECO-DIM.06 Z-Wave Led stekkerdimmer 0-100W (RC) Gebruik deze EcoDim slimme stekkerdimmer met Z-Wave protocol om uw lampen te dimmen. De plug-and-play dimmer hoeft voor werking alleen op een stopcontact aangesloten te worden, waarna u vervolgens een gekoppelde lichtbron met de draaiknop of met gebruik van een Z-Wave smart home systeem kunt dimmen.

Deze slimme stekkerdimmer kan gebruikt worden voor het dimmen van led verlichting (0-100W) en van halogeen verlichting, gloeilampen en laagspanningslampen met elektrische trafo's (5-200W). Door de instelbare minimale dimwaarde kan de dimmer geschikt gemaakt worden voor vrijwel elke lamp, ook als deze een afwijkend dim-gedrag vertoont. Het ingebouwde soft-start systeem zorgt er daarnaast voor dat het lichtbeeld bij het dimmen stabiel blijft; het verloop is geleidelijk en er treden geen flikkeringen op.

In combinatie met een Z-Wave smart home systeem kan de dimmer niet alleen met de hand maar ook, door middel van een app, op afstand gebruikt worden. Denk hierbij aan systemen als Homey, FIBARO en Aeotec.

Meer informatie:
Handleiding (PDF)
Specificaties
Merk: EcoDim Ingangsfrequentie: 50-60Hz
Type: Stekkerdimmer Afmetingen: 110 x 48 x 40 mm (lxbxd)
Protocol: Z-Wave Plus Gebruik: Binnen
Kleur: Wit Handleiding: PDF
Dimtechniek: Afsnijding Nummer: ECO-DIM.06 Z-Wave
Voltage: 220-240 Extra info: uw oude apparaat
Werkt met
Fibaro Homey Google Alexa Futurehome
Morgen in huis
€ 59,50 10% korting: € 53,55 (Inclusief 21% BTW)
( € 44,26 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Idinio Z-Wave Plus dimmer module 5-250W (Idinio, Fase Afsnijding) LDR01442
vergroten
Omschrijving Deze ingebouwde slimme led dimmer van Idinio is de ideale toevoeging aan uw verlichting. Met deze dimmer kunt u eenvoudig de functionaliteit van uw normale verlichting uitbreiden om er zo slimme verlichting van te maken. De dimmer werkt op het Z-Wave protocol en kan gebruikt worden met een Z-Wave afstandsbediening, de app van een systeem dat met Z-Wave werkt, of uiteraard gewoon met de hand.

De dimmer maakt gebruik van fase afsnijding en is te gebruiken met led verlichting van tussen de 0 en 250 W. Door de minimale lichtsterkte in te stellen kunt u de dimstabiliteit verbeteren.

Let op: een Z-Wave-hub is noodzakelijk voor gebruik.

Meer informatie:
Handleiding (PDF)
Specificaties
Merk: Idinio Gebruik: Binnen
Protocol: Z-Wave Plus Type: Inbouw dimmer
Voltage: 220-240 V Ingangsfrequentie: 50Hz
Kleur: Zwart Montage: Inbouw
Afmetingen: 30 x 30 x 22 mm (lxbxh) Dimtechniek: Afsnijding
Inbouwdiepte: 22 mm Handleiding: PDF
Klasse: II Extra info: uw oude apparaat
Werkt met
Fibaro Homey Google Alexa Futurehome
Productimpressie
Z-Wave dimmer module 5-250W (Idinio, Fase Afsnijding)
vergroten vergroten vergroten
Morgen in huis
€ 34,95 10% korting: € 31,46 (Inclusief 21% BTW)
( € 26,00 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
ION INDUSTRIES Zigbee dimmer inbouw 0.3 - 200W (iON Industries, Fase Afsnijding) LIO00027
vergroten
Omschrijving Op zoek naar een dimmer die op afstand met een app gebruikt kan worden? Kies dan voor de iON INDUSTRIES ID200W-ZIGB dimmer. Deze druk-/draaidimmer is geschikt voor het dimmen van 230V led lampen en 12V led lampen met een geschikte, dimbare trafo en werkt op het Zigbee protocol. De dimmer kan zowel digitaal als handmatig gebruikt worden.

Deze led inbouwdimmer heeft een dimbereik van 0,3 tot 200W. Zowel het minimale als het maximale dimniveau zijn in te stellen. Bij de ID200W-ZIGB dimmer is dat niet met potmeters, maar met behulp van instellingen in de Tuya-app (voor iOS of Android). Ook kunt u via deze app de lampen dimmen en tijdschema’s instellen. De dimmer beschikt daarnaast over een boost-functie om het popcorn-effect tegen te gaan, en is beveiligd teven overbelasting en oververhitting.

De dimmer is 71 x 71 mm groot en heeft een inbouwdiepte van 30 mm. Om de dimmer te laten werken hoeft deze niet te worden aangesloten op nuldraad, alleen op fase- en schakeldraad. Ook worden er bij de dimmer adapterstukken geleverd om de dimmer voor het afdekmateriaal voor meerdere merken geschikt te maken.

Meer informatie:
Handleiding (PDF)
Specificaties
Merk: iON INDUSTRIES Gebruik: Binnen
Protocol: Zigbee 3.0 Type: Smart dimmer
Watt: 200 W Montage: Inbouw
Voltage: 220-240 V Dimtechniek: Af- en aansnijding
Afmetingen: 71 x 71 x 30 mm (lxbxd) Handleiding: PDF
Inbouwdiepte: 30 mm Extra info: uw oude apparaat
Beschermingsniveau: IP20
Productimpressie
Zigbee dimmer inbouw 0.3 - 200W (iON Industries, Fase Afsnijding)
vergroten vergroten vergroten
Morgen in huis
€ 47,95 10% korting: € 43,16 (Inclusief 21% BTW)
( € 35,67 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
EcoDim Z-Wave dimmer inbouw 0-200W | Fase afsnijding (RC) | EcoDim DIM.07 LEC00034
vergroten
ECO-DIM.07 Led dimmer Z-Wave druk/draai 0-200W (RC) Uw dimbare led lampen slim maken met behulp van het Z-Wave protocol? Maak dan gebruik van deze Z-Wave dimmer van EcoDim. Deze dimmer werkt met fase afsnijding en stelt u in staat om met smart home systemen die via het Z-Wave protocol werken op afstand uw led lampen te bedienen en te dimmen. Zo kunt u niet alleen met een app de lampen gebruiken, maar bij gebruik van een assistant ook met uw stem.

Deze EcoDim dimmer kan met led lampen gekoppeld worden met een vermogen van 0-200W. Dankzij een aantal functionaliteiten heeft deze dimmer een aantal voordelen in vergelijking met traditionele inbouwdimmers. Zo vindt het dimmen bijvoorbeeld geruisloos plaats. Dit betekent dat het kenmerkende zoemgeluid bij deze dimmer niet voorkomt. Daarnaast heeft de dimmer door het ingebouwde soft-start systeem een geheugen; de diminstellingen die als laatst zijn gebruikt worden bij de volgende sessie weer opnieuw toegepast, totdat u er voor kiest om deze te wijzigen.

Het monteren van de dimmer kan in combinatie met vrijwel alle merken afdekmateriaal, waaronder Busch-Jaeger en gira. De dimmer kan alleen niet gebruikt worden met JUNG en Merten 57xx en dimmerknoppen met D-vormige gaten en met kliksysteem of klembevestiging. Voor de montage kan er van bestaande draden gebruikgemaakt worden; een nuldraad is niet nodig. Ook is de dimmer volledig compatibel met alle smart home systemen die het Z-Wave protocol gebruiken, waaronder FIBARO en Homey.

Let op: een Z-Wave-hub is noodzakelijk voor gebruik.

Meer informatie:
Handleiding (PDF)
Specificaties
Merk: EcoDim Beschermingsniveau: IP20
Type: Muurdimmer Ingangsfrequentie: 50-60Hz
Protocol: Z-Wave Plus Montage: Inbouw
Dimtechniek: Afsnijding Nummer: ECO-DIM.07 Z-Wave
Voltage: 220-240 V Handleiding: PDF
Afmetingen: 70 x 70 mm (lxb) Extra info: uw oude apparaat
Inbouwdiepte: 33 mm
Werkt met
Fibaro Homey Google Alexa Futurehome
Morgen in huis
€ 64,50 10% korting: € 58,05 (Inclusief 21% BTW)
( € 47,98 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Calex Smart WiFi dimmer led 5-250W (Fase Afsnijding/Fase Aansnijding) LCA00805
vergroten
Omschrijving Met deze slimme dimmer van Calex neemt u de lichtsfeer in uw woning volledig in eigen handen. De dimmer stelt u namelijk in staat om uw normale (niet slimme) lampen op afstand te dimmen, door deze met behulp van de slimmer Calex dimmer met uw lokaal draadloos internet te verbinden. Ook kan de dimmer gewoon handmatig worden bediend.

De dimmer is geschikt voor een totaal vermogen van 250W en is in staat zowel van fase-afsnijding als fase-aansnijding gebruikt te maken, waardoor de dimmer geschikt is voor het dimmen van een groot aantal verschillende lichtbronnen. De afmetingen bedragen 70 x 70 mm en de inbouwdiepte is 25 mm. Hierdoor past de dimmer in de meeste inbouwdozen, en kan op de plek van uw reguliere schakelaar worden gemonteerd.

De slimme Calex dimmer werkt via 2,4 GHz wifi en wordt bediend en ingesteld met behulp van de Calex-app (voor iOS of Android). Zo kunt u de dimmer in- en uitschakelen, het dimniveau instellen, en van andere opties gebruikmaken om het dimgedrag tot in de vingers te personaliseren. De dimmer is IP20-gecertficeerd en daarmee alleen voor binnenshuis gebruik geschikt.
Specificaties
Merk: Calex Inbouwdiepte: 25 mm
Protocol: Wifi (Tuya) Beschermingsniveau: IP20
Type: Muurdimmer Ingangsfrequentie: 50-60Hz
Dimtechniek: Af- en aansnijding WiFi: Ja 2.4 GHZ
Voltage: 220-240 V Montage: Inbouw
Watt: 250 W Extra info: uw oude apparaat
Afmetingen: 70 x 70 mm (lxb)
Morgen in huis
€ 44,95 10% korting: € 40,46 (Inclusief 21% BTW)
( € 33,44 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Idinio WiFi dimmer led 5-250W (Idinio, Fase Afsnijding/Fase Aansnijding) LDR06380
vergroten
Omschrijving Met deze slimme inbouwdimmer van Idinio dimt u uw lampen met de schakelaar, uw telefoon én uw stem. De dimmer is via het Wifi-netwerk te verbinden aan de Idinio-app (voor iOS en Android). Vervolgens is op een slimme manier dimmen dus mogelijk. Ook kunt u (tijd)schema's instellen en het gebruik van de lampen eenvoudig automtiseren. Gebruik Google Home of Amazon Alexa om ook spraakbesturing mogelijk te maken.

De dimmer is te gebruiken voor led lampen, halogeenlampen en gloeilampen met een maximaal vermogen van 250W. De dimmer is universeel (fase-afsnijding én fase-aansnijding) en kan worden gebruikt voor 2-draads-systemen met een bruine en een zwarte draad. De dimmer is beschermd tegen oververhitting en overbelasting. 

Bouw de dimmer eenvoudig in op een plek waar op dit moment een wandschakelaar zit. Houd rekening met een inbouwdiepte van 27 mm. Bekijk de handleiding voor uitgebreide instructies voor het monteren en gebruiken. De dimmer is compatibel met bijna alle afdekramen. 

Meer informatie:
Handleiding (PDF)
Specificaties
Merk: Idinio Beschermingsniveau: IP20
Protocol: Wifi (Tuya) Ingangsfrequentie: 50-60Hz
Type: Muurdimmer WiFi: Ja 2.4 GHZ
Dimtechniek: Af- en aansnijding Montage: Inbouw
Voltage: 220-240 V Keurmerk: CE, RoHS
Watt: 250 W Handleiding: PDF
Afmetingen: 70 x 70 mm (lxb) Extra info: uw oude apparaat
Inbouwdiepte: 26,2 mm
Morgen in huis
€ 44,95 10% korting: € 40,46 (Inclusief 21% BTW)
( € 33,44 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
EcoDim WiFi dimmer led 0-250W | Fase aan- en afsnijding (RLC) | EcoDim DIM.07 LEC00039
vergroten
ECO-DIM.07 Led dimmer WiFi druk/draai 0-250W (RLC) Deze slimme druk-/draai inbouwdimmer van EcoDim stelt u in staat om met behulp van een wifi verbinding uw verlichting te dimmen. De dimmer heeft een 2-draads aansluiting waarbij geen nuldraad vereist is. De dimmer werkt in combinatie met de meeste wifi apps voor de smartphone. Tevens heeft de dimmer spraakondersteuning, zodat deze gebruikt kan worden in combinatie met bijvoorbeeld Amazon Alexa of Google Assistant.

De dimmer kan gecombineerd worden met vrijwel alle bekende merken afdekmateriaal, waaronder Berker, Busch-Jaegere en Gira. Deze dimmer kan alleen niet gecombineerd worden met JUNG, Merten 57xx serie, dimmerknoppen met D-vormige gaten zoals Wintop, Plieger en GAMMA Everest, en dimmerknoppen met klik-/klembevestiging.

De EcoDim.07 dimmer maakt gebruik van RLC (zowel fase af- als aansnijding) waardoor de dimresultaten altijd goed zijn, zowel qua dimbaarheid als lichtstabiliteit. De dimmer is te gebruiken met led verlichting van tussen de 0 en 250W, is 71 x 71 mm groot en heeft een inbouwdiepte van slechts 23 mm.

Meer informatie:
Handleiding (PDF)
Specificaties
Merk: EcoDim Ingangsfrequentie: 50-60Hz
Protocol: Wifi (Tuya) WiFi: Ja 2.4 GHZ
Type: Muurdimmer Montage: Inbouw
Dimtechniek: Af- en aansnijding Nummer: ECO-DIM.07 WiFi
Voltage: 220-240 V Handleiding: PDF
Watt: 250 W Video: Productvideo
Afmetingen: 71 x 71 mm (lxb) Extra info: uw oude apparaat
Inbouwdiepte: 23 mm
Sfeerimpressie
Productvideo
Morgen in huis
€ 59,50 10% korting: € 53,55 (Inclusief 21% BTW)
( € 44,26 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Technisat slimme inbouwdimmer Z-Wave (Plus) 0-200W voor Gira LTE00005
vergroten
Omschrijving Maak gebruik van deze slimme inbouwdimmer van Technisat voor het op afstand dimmen van uw verlichting. Door de geringe inbouwdiepte van 45 mm is de dimmer eenvoudig in te bouwen, en kan in de meeste uitsparingen voor conventionele dimmers en schakelaars worden geplaatst.

Deze slimme inbouwdimmer werkt op het Z-Wave (Plus) protocol waarvan merken als FIBARO en Sigma gebruikmaken. De dimmer heeft een maximaal doorlaatbaar vermogen van 200W en is alleen voor binnenshuis gebruik geschikt (IP22 gecertificeerd). Daarnaast is deze Technisat dimmer ontworpen om in combinatie met het afdekmateriaal van Gira gebruikt te worden.

Let op: een Z-Wave-hub is noodzakelijk voor gebruik.

Meer informatie:
Handleiding (PDF)
Specificaties
Merk: Technisat Gebruik: Binnen
Protocol: Z-Wave Plus Type: Inbouw dimmer
Watt: 200 W Handleiding: PDF
Afmetingen: 70 x 70 x 45 mm (lxbxd) Extra info: uw oude apparaat
Beschermingsniveau: IP20
Productimpressie
Technisat slimme inbouwdimmer Z-Wave (Plus) 0-200W voor Gira
vergroten vergroten vergroten
Morgen in huis
€ 69,95 10% korting: € 62,96 (Inclusief 21% BTW)
( € 52,03 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Technisat slimme inbouwdimmer Z-Wave (Plus) 0-200W voor Busch-Jaeger LTE00003
vergroten
Omschrijving Gebruik deze slimme inbouwdimmer van Technisat als u een inbouwdoos heeft met weinig inbouwdiepte. De slimme Z-Wave (Plus) module is namelijk de vervanger voor de normale module én de pulsdrukker. Zo bespaart u zowel aan ruimte als aan bedrading. 

De schakelaar is geschikt voor het dimmen van lampen met een maximaal vermogen van 200 watt. Het product is enkel te combineren met het schakelmateriaal van Busch-Jaeger.

Let op: een Z-Wave-hub is noodzakelijk voor gebruik.

Meer informatie:
Handleiding (PDF)
Specificaties
Merk: Technisat Gebruik: Binnen
Protocol: Z-Wave Plus Type: Inbouw dimmer
Watt: 200 W Handleiding: PDF
Afmetingen: 70 x 70 x 45 mm (lxbxd) Extra info: uw oude apparaat
Beschermingsniveau: IP20
Morgen in huis
€ 69,95 10% korting: € 62,96 (Inclusief 21% BTW)
( € 52,03 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
FIBARO Walli Dimmer | Z-Wave Plus | Max. 350W | Wit LFI00049
vergroten
Omschrijving Met deze slimme dimmer van FIBARO haalt u het hele pakket in huis. Anders dan met andere FIBARO-dimmers wordt hier namelijk ook een prachtige afdekplaat bij geleverd. Bovendien heeft deze dimmer een inbouwdiepte van slechts 40 mm. Installatie gaat hierdoor eenvoudig.

De dimmer is aan te sluiten op het Z-Wave systeem van FIBARO. Met de app kunt u de led- of halogeenlampen vervolgens zeer eenvoudig bedienen. Ook op afstand én met uw stem kunt u de dimmer aansturen. Geen zin om de app te gebruiken? De dimmer werkt ook als 'gewone' wandschakelaar, en is in combinatie met een Walli Switch of Controller zelfs als hoterschakelaar te gebruiken. Door de soft-start en de automatische kalibratie gaat de dimmer niet alleen langer mee maar hoeft u deze ook niet zelf af te stellen.

Door de prachtige gekleurde led ring ziet deze dimmer er extra mooi uit. De kleuren van deze ring zijn geheel aan te passen aan uw eigen wensen, door middel van scenes. De veranderende kleuren hebben ook een functie: hiermee kunt u namelijk in de gaten houden hoeveel stroom er verbruikt wordt of wat de status van het apparaat is. Dit product behoort verder tot de FIBARO Walli-serie, die zich kenmerkt door zijn prachtige glanzende afdekplaten. Echter is de dimmer ook in te bouwen achter uw bestaande Gira-frame, hier is enkel de Switch Button Adapter voor nodig. Als u dus tevreden bent met uw huidige schakelmateriaal, kunt u dit gewoon blijven gebruiken.

Let op: een Z-Wave-hub is noodzakelijk voor gebruik. Sluit lampen aan met een maximale belasting van 350W.
Specificaties
Merk: FIBARO Beschermingsniveau: IP20
Protocol: Z-Wave Plus Gebruik: Binnen
Voltage: 115-230 V Type: Muurdimmer
Kleur: Wit Ingangsfrequentie: 50-60Hz
Afmetingen: 86 x 86 mm (bxh) Werktemperatuur: 0 tot +35 °C
Diepte: 51 mm Montage: Inbouw
Inbouwdiepte: 40 mm Nummer: FGWDEU-111
Zaagmaat: Ø 60 mm Extra info: uw oude apparaat
Tip: Bypass meebestellen
€ 12,50
Werkt met
Fibaro Homey SmartThings Thinka
Morgen in huis
€ 74,50 10% korting: € 67,05 (Inclusief 21% BTW)
( € 55,41 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
FIBARO Walli Dimmer | Z-Wave Plus | Max. 350W | Antraciet LFI00089
vergroten
Omschrijving Gebruik deze slimme dimmer van FIBARO om uw led- of halogeenlampen met een app op uw telefoon of tablet (iOS of Android), met een voice assistant (Google Assistant of Amazon Alexa) of met de knop op de meegeleverde afdekplaat zelf te dimmen. Zo kunt u op allerlei manieren en waar u ook bent de sfeer in huis aanpassen. Om dit te kunnen doen hoeft u alleen maar een connectie te maken met behulp van uw Z-Wave hub. Vervolgens kunt u de dimmer laten samenwerken met uw andere slimme apparaten en de verlichting ook op afstand bedienen. 

De dimmer is voorzien van een handige gekleurde led ring, die volledig te personaliseren is door middel van scenes. Kies voor de kleur die u het mooiste vindt of die het beste bij uw interieur past. Of gebruik de led ring om de status van het apparaat te bekijken. Met de dimmer wordt namelijk automatisch het energie- en stroomverbruik in de gaten gehouden, zodat u altijd kunt kijken of energiebesparing tot de mogelijkheden behoort. Met de led ring kan dit gemonitord worden.  En beschikt u over een Walli Switch of Controller? Dan kunt u deze dimmer ook als hotelschakeling gebruiken.

Deze dimmer wordt geleverd mét afdekplaat, die een stijlvolle antracietkleurige coating heeft. Door deze te combineren met andere producten van de FIBARO Walli-serie kunt u altijd eenheid creëren in uw woning. Liever uw eigen Gira schakelmateriaal gebruiken? Ook dat kan! Hier heeft u alleen een Switch Button Adapter voor nodig. Het installeren van de dimmer gaat door de kleine inbouwdiepte van slechts 40 mm bovendien zeer eenvoudig. En automatische kalibratie zorgt ervoor dat de lichtbron altijd goed gedetecteerd wordt. Daarnaast wordt door de soft-start functie ook de levensduur van de dimmer en de gekoppelde lichtbron verlengt.

Let op: een Z-Wave-hub is noodzakelijk voor gebruik. Sluit lampen aan met een maximale belasting van 350W. 
Specificaties
Merk: FIBARO Beschermingsniveau: IP20
Protocol: Z-Wave Plus Gebruik: Binnen
Voltage: 115-230 V Type: Muurdimmer
Kleur: Antraciet Ingangsfrequentie: 50-60Hz
Afmetingen: 86 x 86 mm (bxh) Werktemperatuur: 0 tot +35 °C
Diepte: 51 mm Montage: Inbouw
Inbouwdiepte: 40 mm Nummer: FGWDEU-111-8
Zaagmaat: Ø 60 mm Extra info: uw oude apparaat
Tip: Bypass meebestellen
€ 12,50
Werkt met
Fibaro Homey SmartThings Thinka
Morgen in huis
€ 69,50 10% korting: € 62,55 (Inclusief 21% BTW)
( € 51,69 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
FIBARO Bypass 2 voor FIBARO Dimmer 2 LFI00024
vergroten
Omschrijving Deze FIBARO Bypass is geschikt voor gebruik in combinatie met de FIBARO Dimmer 2. Hiermee kunnen ook lichtbronnen gedimd worden met een zeer laag stroomverbruik, zoals led-lampen en energiezuinige lampen. Zo wordt het flikkeren van de led-verlichting voorkomen en wordt gezorgd dat de verlichting altijd volledig stopt met branden (en dus niet blijft doorgloeien).

De bypass kan het beste gebruikt worden als de aangesloten verlichting minder dan 25W bedraagt. U kunt het dan aansluiten over de bestaande lamp.
Specificaties
Merk: FIBARO Type: Dimstabilisator
Voltage: 115-230 V Ingangsfrequentie: 50-60Hz
Kleur: Zwart Werktemperatuur: 0 tot +35 °C
Afmetingen: 31 x 21 x 13 mm (lxbxh) Nummer: FGB-002
Beschermingsniveau: IP20 Extra info: uw oude apparaat
Gebruik: Binnen
Morgen in huis
€ 12,50 10% korting: € 11,25 (Inclusief 21% BTW)
( € 9,30 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Aeotec Nano Z-Wave Plus dimmer (350W) LAE00017
vergroten
Omschrijving Deze slimme inbouwdimmer van Aeotec is zeer klein, maar heeft toch een maximaal dimvermogen van 350 watt. Dim hiermee al uw Z-Wave verlichting en zorg ervoor dat de verlichting in uw smart home altijd de juiste helderheid heeft. Met deze dimmer kunt u bovendien schakelbare en dimbare lampen aan uw Z-Wave netwerk toevoegen.

Let op: een Z-Wave-hub is noodzakelijk voor gebruik.

Meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: Aeotec Type: Inbouw dimmer
Protocol: Z-Wave Plus Ingangsfrequentie: 50-60Hz
Voltage: 120-240 V Werktemperatuur: 0 tot +40 °C
Kleur: Wit Montage: Inbouw
Afmetingen: 42,5 x 40 x 20 mm (lxbxd) Nummer: AEOEZW111
Beschermingsniveau: IP20 Assistant: Homey
Gebruik: Binnen Extra info: uw oude apparaat
Sfeerimpressie
Aeotec slimme dimmer
vergroten
Morgen in huis
€ 49,50 10% korting: € 44,55 (Inclusief 21% BTW)
( € 36,82 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Tradim WiFi vloerdimmer 1-100W | Wit | Fase afsnijding (RC) | Tradim, 6511W LDR04039
vergroten
Vloerdimmer wifi 100W/VA wit Een dimmer nodig die u op afstand kunt bedienen? Maak dan gebruik van deze wifi vloerdimmer van Tradim. Deze dimmer kan zowel analoog als met behulp van de Tuya Smartlife-app (voor iOS of Android) worden bediend. De dimmer is geschikt voor een vermogensbereik tussen 5 en 100 W wat betreft gloei- en halogeenlampen, en bij led lampen tussen 50 en 100 W.

Deze vloerdimmer heeft een diameter van 80,5 mm en de hoogte is 22,2 mm en past door het eenvoudige en tijdloze design in vrijwel iedere ruimte. De dimmer is wit van kleur.

Meer informatie:
Handleiding (PDF)
Specificaties
Merk: Tradim Gebruik: Binnen
Type: Vloerdimmer Kleur: Wit
Dimtechniek: Afsnijding Protocol: Wifi (Tuya)
Watt: 100 W Nummer: 6511W
Voltage: 220-240 Handleiding: PDF
Ingangsfrequentie: 50-60Hz Video: Productvideo
Diameter: Ø 80,5 mm Extra info: uw oude apparaat
Hoogte: 22,2 mm
Productimpressie
Productvideo
€ 32,95 10% korting: € 29,66 (Inclusief 21% BTW)
( € 24,51 Exclusief 21% BTW )
beperkte voorraad
Tradim WiFi vloerdimmer 1-100W | Zwart | Fase afsnijding (RC) | Tradim, 6512W LDR04040
vergroten
Vloerdimmer wifi 100W/VA zwart Een dimmer nodig die u op afstand kunt bedienen? Maak dan gebruik van deze wifi vloerdimmer van Tradim. Deze dimmer kan zowel analoog als met behulp van de Tuya Smartlife-app (voor iOS of Android) worden bediend. De dimmer is geschikt voor een vermogensbereik tussen 5 en 100 W wat betreft gloei- en halogeenlampen, en bij led lampen tussen 50 en 100 W.

Deze vloerdimmer heeft een diameter van 80,5 mm en de hoogte is 22,2 mm en past door het eenvoudige en tijdloze design in vrijwel iedere ruimte. De dimmer is zwart van kleur.

Meer informatie:
Handleiding (PDF)
Specificaties
Merk: Tradim Gebruik: Binnen
Type: Vloerdimmer Kleur: Zwart
Dimtechniek: Afsnijding Protocol: Wifi (Tuya)
Watt: 100 W Nummer: 6512W
Voltage: 220-240 Handleiding: PDF
Ingangsfrequentie: 50-60Hz Video: Productvideo
Diameter: Ø 80,5 mm Extra info: uw oude apparaat
Hoogte: 22,2 mm
Productimpressie
Productvideo
Morgen in huis
€ 32,95 10% korting: € 29,66 (Inclusief 21% BTW)
( € 24,51 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Tradim WiFi snoerdimmer 1-100W | Wit | Fase afsnijding (RC) | Tradim, 6501W LDR04041
vergroten
Snoerdimmer WiFi 100W/VA wit Een enkele tafel- of staande lamp dimmen? Dan is een snoerdimmer ideaal. Deze snoerdimmer van Tradim zorgt niet alleen voor een soepel dimpatroon maar is ook voorzien van de mogelijkheid om met wifi bediend te worden. Zo kunt u op afstand met de Tuya Smartlife-app (voor iOS of Android) de lamp dimmen. De dimmer is geschikt voor een vermogensbereik tussen 5 en 100 W wat betreft gloei- en halogeenlampen, en bij led lampen tussen 50 en 100 W.

Deze snoerdimmer is 96,7 x 30,4 x 39,4 mm en past door het eenvoudige en tijdloze design in vrijwel iedere ruimte. De dimmer is wit van kleur.

Meer informatie:
Handleiding (PDF)
Specificaties
Merk: Tradim Ingangsfrequentie: 50-60Hz
Type: Snoerdimmer Afmetingen: 96,7 x 30,4 x 39,4 mm (lxbxh)
Protocol: Wifi (Tuya) Gebruik: Binnen
Kleur: Wit Nummer: 6501W
Dimtechniek: Afsnijding Handleiding: PDF
Watt: 100 W Video: Productvideo
Voltage: 220-240 Extra info: uw oude apparaat
Productimpressie
Productvideo
Morgen in huis
€ 32,95 10% korting: € 29,66 (Inclusief 21% BTW)
( € 24,51 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Tradim WiFi snoerdimmer 1-100W | Zwart | Fase afsnijding (RC) | Tradim, 6502W LDR04042
vergroten
Snoerdimmer WiFi 100W/VA zwart Een enkele tafel- of staande lamp dimmen? Dan is een snoerdimmer ideaal. Deze snoerdimmer van Tradim zorgt niet alleen voor een soepel dimpatroon maar is ook voorzien van de mogelijkheid om met wifi bediend te worden. Zo kunt u op afstand met de Tuya Smartlife-app (voor iOS of Android) de lamp dimmen. De dimmer is geschikt voor een vermogensbereik tussen 5 en 100 W wat betreft gloei- en halogeenlampen, en bij led lampen tussen 50 en 100 W.

Deze snoerdimmer is 96,7 x 30,4 x 39,4 mm en past door het eenvoudige en tijdloze design in vrijwel iedere ruimte. De dimmer is zwart van kleur.

Meer informatie:
Handleiding (PDF)
Specificaties
Merk: Tradim Ingangsfrequentie: 50-60Hz
Type: Snoerdimmer Afmetingen: 96,7 x 30,4 x 39,4 mm (lxbxh)
Protocol: Wifi (Tuya) Gebruik: Binnen
Kleur: Zwart Nummer: 6502W
Dimtechniek: Afsnijding Handleiding: PDF
Watt: 100 W Video: Productvideo
Voltage: 220-240 Extra info: uw oude apparaat
Productimpressie
Productvideo
Morgen in huis
€ 32,95 10% korting: € 29,66 (Inclusief 21% BTW)
( € 24,51 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar

Bestel voordelig smart dimmers

Bij ons vindt u een ruim assortiment aan smart dimmers van merken zoals iON Industries, Calex en EcoDim. Deze dimmers werken via verschillende (draadloze) protocollen, zoals wifi, Zigbee en Z-Wave. Lees hieronder meer over smart dimmers of bestel hierboven direct de geschikte smart dimmer voor u.

Ons assortiment led smart dimmers

In ons assortiment vindt u veel verschillende slimme dimmers. Deze smart dimmers werken echter met verschillende protocollen en op verschillende manieren. Zo verkopen wij slimme dimmers in een vorm van een slimme stekker die u in het stopcontact steekt, daarna de stekker van de lamp in de slimme stekker plaatst en vervolgens kunt u het licht dimmen aan de hand van draaiknop die op de stekker zit. Ook verkopen wij slimme stekkers waarmee u via uw telefoon de verlichting kunt bedienen.

 

Daarnaast verkopen wij ook slimme inbouw dimmers. Hiermee kunt ook u led lampen bedienen op afstand via uw telefoon of soms ook met uw stem.

 

Verder vindt u in ons assortiment ook slimme snoerdimmers en vloerdimmers. Snoerdimmers worden vaak gebruikt voor enkele tafel- of staande lampen gebruikt. De snoerdimmers kunnen bediend worden via wifi. De vloerdimmer kan zowel analoog als met behulp van een smarthome systeem bediend worden.

 

Het is overigens belangrijk dat u goed kijkt naar de dimmer en de productinformatie voordat u er een aanschaft. De dimmers kunnen bijvoorbeeld maar tot een bepaalde wattage lampen bedienen. Daarnaast zijn de dimmers soms ook alleen maar compatibel met 1 protocol.

 

Raadpleeg voor meer informatie onze led dimmer keuzehulp.

Op welke protocollen werken de led smart dimmers?

Dit verschilt per led dimmer. Sommige led dimmers zijn compatibel met maar één protocol en sommige zijn compatibel met wel 5 protocollen. Deze informatie vindt u in de omschrijving en/of handleiding van het product. De led smart dimmers zijn compatibel met Fibaro, Homey, Google Assistant, Alexa, Futurehome, Philips Hue, Aduro Smart, SmartThings en/of Thinka.

Waar dient u rekening mee te houden bij led smart dimmers?

Er zijn een aantal dingen waar u rekening mee dient te houden wanneer u een led smart dimmer wilt kopen. Allereerst is het belangrijk om te kijken naar de minimale (en maximale) belasting van de led dimmer. Wanneer u een lamp heeft die een te lage wattage heeft, zal het dimmen niet goed werken.

 

Daarnaast is het met een smart dimmer altijd belangrijk om te kijken met welke protocol de dimmer compatibel is, zodat u zeker weet of het de juiste dimmer is voor u.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is een smart dimmer?

Een smart dimmer is een dimmer die werkt met behulp van een smart home systeem, zoals Alexa of Zigbee. U kunt dan op afstand via uw telefoon of soms ook via spraak uw lampen in- of uitschakelen en/of dimmen.

Kan ik een slimme lamp dimmen met een slimme led dimmer?

Nee, dat is niet mogelijk met slimme lampen. Dit komt omdat slimme lampen al een dimbare driver hebben in de fitting zelf, waarmee u de lamp direct kunt bedienen met een smarthome systeem/app.

Waar moet ik op letten bij een led dimmer?

Het is erg belangrijk dat u goed kijkt naar de minimale en maximale belasting van de led dimmer. Als de minimale belasting bijvoorbeeld 5 Watt is, maar u een lamp heeft aangesloten van 3 Watt, zal deze lamp te weinig wattage hebben om te kunnen dimmen.
 

Heeft u nog vragen over ons assortiment led dimmers of komt u ergens niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten