123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 3,5 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Smart dimmer

Bestel snel en goedkoop een smart dimmer

Bestel een smart dimmer uit ons uitgebreide assortiment en dim uw led verlichting op afstand. Wij verkopen smart dimmers voor verschillende draadloze protocollen, waaronder wifi, Zigbee en Z-Wave. Zo vindt u een geschikte slimme dimmer voor een smart home systeem naar keuze.


Idinio Zigbee dimmer inbouw 5-180W (Idinio, Fase Afsnijding) LDR01435
vergroten
Omschrijving Deze ingebouwde 2-draads dimmer van Idinio is de ideale toevoeging aan uw verlichting. Met deze dimmer kunt u eenvoudig de functionaliteit van uw normale verlichting uitbreiden om er zo slimme verlichting van te maken. De dimmer werkt op het Zigbee 3.0 protocol, en kan gekoppeld worden aan de populairste Zigbee systemen, zoals Philips Hue en Homey Touchlink. Daardoor kan de dimmer gemakkelijk bediend worden via een Zigbee afstandsbediening, met een app, of uiteraard gewoon met de hand.

De dimmer kan gecombineerd worden met vrijwel alle bekende merken afdekmateriaal, waaronder Berker, Busch-Jaegere en Gira. Deze dimmer kan alleen niet gecombineerd worden met JUNG, Merten 57xx serie, dimmerknoppen met D-vormige gaten zoals Wintop, Plieger en GAMMA Everest, en dimmerknoppen met klik-/klembevestiging.

De dimmer maakt gebruik van fase afsnijding en dimt optimaal van 0 tot 100%. Dit komt doordat u altijd de minimale en maximale afstelling kunt instellen. Door de geheugenchip wordt de laatste instelling altijd onthouden. De dimmer is te gebruiken met led verlichting van tussen de 5 en 180W.

Let op: een Zigbee-hub is noodzakelijk voor gebruik.
*Voor het gebruik van Google of Alexa is een bridge en Voice Assistant vereist.

Meer informatie:
Handleiding (PDF)
Specificaties
Merk: Idinio Type: Muurdimmer
Voltage: 220-240 V Ingangsfrequentie: 50 Hz
Afmetingen: 70 x 70 x 45 mm (lxbxh) Protocol: Zigbee 3.0
Inbouwdiepte: 26,8 mm Montage: Inbouw
Beschermingsniveau: IP20 Handleiding: PDF
Keurmerk: CE Fase: Afsnijding
Gebruik: Binnen Assistant: Google, Alexa
Werkt met
Philips Hue Homey Google* SmartThings AduroSmart
€ 54,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 45,04 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Idinio Zigbee vloerdimmer 0-50W (Idinio, Fase Afsnijding, Zwart/Wit) LDR01437
vergroten
Omschrijving

Deze slimme vloerdimmer van Idinio geeft u de kans om uw 'domme' verlichting slim te maken. Hiervoor is wel een Zigbee bridge nodig. Met het toevoegen van deze dimmer aan uw verlichting krijgt u de mogelijkheid om dimbare lampen te dimmen en in of uit te schakelen. Dit kan op afstand met bijvoorbeelde de Philips Hue, Homey, of door op de knop te drukken. Daarnaast is het mogelijk om uw stem te gebruiken. De vloerdimmer is namelijk via Google Assistant of Amazon Alexa te bedienen.

 

Wilt u de gekoppelde verlichting automatisch aan- of uitzetten of dimmen? Maak dan gebruik van tijdschema's. Deze kunnen ook via de app worden ingesteld. De vloerdimmer werkt met het Zigbee protocol en maakt gebruik van fase-afsnijding. Doordat u de minimale en maximale afstellingen eenvoudig kunt instellen wordt een hoge dimstabiliteit gegarandeerd. En door de geheugenchip onthoudt de dimmer altijd de laatst gekozen afstelling. U kunt hier lampen aan toevoegen van maximaal 50W.

Let op: U ontvangt een zwart en witte cover voor deze vloerdimmer. Zo kiest u zelf de gewenste kleur!
*Voor het gebruik van Google of Alexa is een bridge en Voice Assistant vereist.


Meer informatie:
Handleiding (PDF)
Specificaties
Merk: Idinio Type: Vloerdimmer
Voltage: 220-240 V Ingangsfrequentie: 50Hz
Afmetingen: 97 x 39 x 30 mm (lxbxh) Protocol: Zigbee 3.0
Gebruik: Binnen Handleiding: PDF
Kleur: Zwart/Wit Fase: Afsnijding
Werkt met
Philips Hue Homey Google SmartThings AduroSmart
€ 39,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 32,64 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
EcoDim Zigbee stekkerdimmer 0-100W (EcoDim, DIM.06) LEC00035
vergroten
Omschrijving Met deze slimme Zigbee stekkerdimmer van EcoDim kunt u gemakkelijk uw verlichting dimmen. De dimmer is plug-and-play en hoeft alleen op een stopcontact te worden aangesloten. Bediening kan met de draaiknop of door middel van een Zigbee smart home systeem, waardoor de stekkerdimmer op afstand te gebruiken is.

De EcoDim slimme stekkerdimmer is niet alleen geschikt voor led verlichting (0-100W) maar ook voor halogeen verlichting, gloeilampen en voor laagspanningslampen met elektrische trafo's (5-200W). De minimale dimwaarde kan worden ingesteld waardoor de dimmer voor bijna elke lamp te gebruiken is. Daarnaast worden de lampen door het soft-start systeem geleidelijk, met een egaal verloop, gedimd; het lichtbeeld blijft stabiel en er is geen sprake van flitsen.

Door het Zigbee protocol is de dimmer op afstand te gebruiken met compatibele smart home systemen. Dit zijn bijvoorbeeld de systemen van merken als Philips Hue, Homey en Innr. Als u deze EcoDim slimme stekkerdimmer aan dat systeem koppelt kunt u de dimmer met behulp van de app van dat systeem op afstand bedienen.

Meer informatie:
Handleiding (PDF)
Specificaties
Merk: EcoDim Afmetingen: 110 x 48 x 40 mm (lxbxd)
Protocol: Zigbee 3.0 Type: Stekkerdimmer
Fase: Afsnijding Handleiding: PDF
Kleur: Wit Assistant: Google, Alexa
Ingangsfrequentie: 50-60Hz Nummer: ECO-DIM.06 Zigbee
Voltage: 100-240
Werkt met
Philips Hue Homey Google SmartThings AduroSmart
€ 49,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 40,91 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Idinio Zigbee snoerdimmer led 0-50W (Idinio, Fase Afsnijding, Zwart/Wit) LDR01436
vergroten
Omschrijving Met een smart snoerdimmer van Idinio is het handmatig en fysiek gebruik van een dimmer verleden tijd. De snoerdimmer is met een app voor een Zigbee systeem op de smartphone of tablet te bedienen, bijvoorbeeld met Philips Hue. Ook kan de dimmer met dezelfde app geprogrammeerd worden. Zo bent u in staat om timers in te stellen, zodat de verlichting op een bepaald tijdstip automatisch aan- of uitschakelt of gedimd wordt. Ook kunt u de dimmer met uw stem bedienen. Deze is namelijk te gebruiken met Google Assistant en Amazon Alexa.

Deze slimme Idinio snoerdimmer werkt met het Zigbee 3.0 protocol en maakt gebruik van fase-afsnijding. Om verbinding te maken met het Zigbee netwerk heeft u wel een Zigbee hub nodig. Door de minimale lichtstelling in te stellen kunt u ervoor zorgen dat een optimale dimstabiliteit gegarandeerd wordt. Bovendien zorgt de geheugenfunctie ervoor dat de laatste uitgekozen instelling altijd onthouden wordt. Aan de deze dimmer kunt u lampen verbinden met een maximaal vermogen van 50W. 

De snoerdimmer is compatibel met smart home systemen die met Zigbee werken, waaronder Philips Hue. Om de dimmer aan een smart home netwerk toe te voegen dienen deze met elkaar gekoppeld te worden; vanuit de app van uw controller of bridge moet er gezocht worden naar nieuwe apparaten om toe voegen. Vervolgens moet 2x de resetknop op de dimmer worden ingedrukt om het koppelproces te starten, waarbij de blauwe led indicator gaat knipperen. Als er een controller gevonden wordt, stopt het knipperen en brandt de led indicator 10 seconden lang. Op dit doment is de dimmer klaar voor gebruik via de controller of hub.

Let op: U ontvangt een zwart en witte cover voor deze snoerdimmer. Zo kiest u zelf de gewenste kleur!
*Voor het gebruik van Google of Alexa is een bridge en Voice Assistant vereist.

Meer informatie:
Handleiding (PDF)
Specificaties
Merk: Idinio Type: Snoerdimmer
Voltage: 220-240 V Ingangsfrequentie: 50Hz
Afmetingen: 72 x 27 x 33 mm (lxbxh) Protocol: Zigbee 3.0
Gebruik: Binnen Handleiding: PDF
Kleur: Zwart/Wit Fase: Afsnijding
Werkt met
Philips Hue Homey Google SmartThings AduroSmart
€ 39,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 32,64 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Idinio Zigbee dimmer module 5-250W (Idinio, Fase Afsnijding) LDR01441
vergroten
Omschrijving Deze slimme dimmer van Idinio stelt u in staat om uw verlichting slim te maken. De dimmer kan eenvoudig worden ingebouwd en maakt vervolgens verbinding via het Zigbee-protocol. Daardoor is de dimmer te gebruiken met systemen die van Zigbee gebruik maken en kan deze met de app van die systemen worden ingesteld. Ook kan de dimmer met Zigbee-afstandsbedieningen bediend worden, of gewoon met de hand.

De dimmer maakt gebruik van fase-afsnijding en is te gebruiken met led verlichting van tussen de 5 en 250 W. Door de minimale lichtsterkte in te stellen kunt u de dimstabiliteit verbeteren.

Let op: een Zigbee-hub is noodzakelijk voor gebruik.
*Voor het gebruik van Google of Alexa is een bridge en Voice Assistant vereist.

Meer informatie:
Handleiding (PDF)
Specificaties
Merk: Idinio Type: Inbouw dimmer
Voltage: 220-240 V Ingangsfrequentie: 50Hz
Afmetingen: 30 x 30 x 22 mm (lxbxh) Protocol: Zigbee 3.0
Inbouwdiepte: 22 mm Montage: Inbouw
Klasse: II Handleiding: PDF
Gebruik: Binnen Fase: Afsnijding
Kleur: Zwart
Werkt met
Philips Hue Homey Google SmartThings AduroSmart
€ 34,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 28,51 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
EcoDim Zigbee dimmer led 0-250W (EcoDim, DIM.10, Fase Afsnijding) LEC00028
vergroten
Omschrijving Met deze fase-afsnijdende ECO-DIM.10 inbouwdimmer van EcoDim kunt u aangesloten lampen aansturen met een app op uw telefoon of tablet of met een spraakassistent (Google Assistant of Amazon Alexa). De led inbouwdimmer is toe te voegen aan uw ZigBee 3.0 netwerk en kan gecombineerd worden met slimme producten die gebruik maken van dit protocol, zoals de lampen van Philips Hue, Innr of via Homey. 

Deze dimmer is geschikt voor led lampen met een gecombineerd wattage van 0 tot 250W of voor gloei- of halogeenlampen met een vermogen van 0 tot 300W. Installatie gaat eenvoudig; hiervoor kunt u namelijk de bestaande draden gebruiken. Een nuldraad is dus niet nodig. Ook driedraads aansluiting is mogelijk. De module heeft een inbouwdiepte van 19,8 mm.

Met deze dimmer worden lampen op stabiele en geruisloze wijze gedimd. Een hoge dimkwaliteit is dus gegarandeerd. Om dit te ondersteunen zijn er diverse zaken via parameters in te stellen: de dimsnelheid, de minimale afstelling en de maximale afstelling van de lampen. Overbelasting en stoorsignalen worden op deze manier voorkomen. De inbouwdimmer is niet geschikt voor TRÅDFRI.

Let op: een Zigbee-hub is noodzakelijk voor gebruik.
 
Meer informatie:
Handleiding (PDF)
Specificaties
Merk: EcoDim Inbouwdiepte: 19,8 mm
Type: Inbouw dimmer Gebruik: Binnen
Protocol: Zigbee 3.0 Handleiding: PDF
Voltage: 230 V Assistant: Google, Alexa
Keurmerk: CE, RoHS Nummer: ECO-DIM10Zigbee
Afmetingen: 41,1 x 41,1 mm (lxb)
Werkt met
Philips Hue Homey Google SmartThings AduroSmart
€ 49,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 40,91 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
EcoDim Zigbee dimmer inbouw 0-200W (Ecodim, DIM.07 Pro, Fase Afsnijding) LEC00024
vergroten
Omschrijving Deze ECO-DIM.07 slimme dimmer van EcoDim kunt u besturen met gebruik van een app op uw tablet of telefoon. De dimmer is namelijk compatibel met het Zigbee 3.0-protocol en kan hierdoor gecombineerd worden met producten van bijvoorbeeld Philips Hue (Hue Bridge vereist). Besturing kunt u verder ook doen met uw stem of met de druk/draai-knop die meegeleverd wordt.

De fase-afsnijdende dimmer garandeert verder optimale dimbaarheid en lichtstabiliteit én is beschermd tegen overbelasting en stoorsignalen. Bovendien is de minimale en maximale afstelling van de lampen mogelijk. En het dimmen gebeurt geruisloos. 

Aan de dimmer kunt u led lampen aansluiten met een gecombineerd wattage van 0 tot 200W. De dimmer is geschikt voor opbouwdozen en inbouwdozen met een inbouwdiepte van 33 mm. Wij leveren bij deze dimmer standaard een wit afdekraam. Eigen afdekmateriaal kunt u hierop ook aansluiten, van merken als Berker by Hager, Busch-Jaeger, Gira, JUNG, Niko, PEHA en meer.

Let op: een Zigbee-hub is noodzakelijk voor gebruik.

Meer informatie:
Handleiding (PDF)
Specificaties
Merk: EcoDim Afmetingen: 70,6 x 70,6 mm (lxb)
Type: Muurdimmer Inbouwdiepte: 33 mm
Protocol: Zigbee 3.0 Beschermingsniveau: IP20
Fase: Afsnijding Ingangsfrequentie: 50-60Hz
Keurmerk: CE Montage: Inbouw
Voltage: 220-240 V Handleiding: PDF
Werkt met
Philips Hue Homey Google SmartThings AduroSmart
Productimpressie
Zigbee dimmer inbouw 0-200W (Ecodim, DIM.07 Pro, Fase Afsnijding)
vergroten vergroten vergroten
€ 79,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 65,70 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
EcoDim Zigbee dimmer inbouw 0-200W (Ecodim, DIM.07 Basic, Fase Afsnijding) LEC00033
vergroten
Omschrijving Met deze inbouw led dimmer van EcoDim kunt u uw standaard dimbare led lampen omtoveren in slimme led lampen. Zo behoudt u niet alleen de voordelen van dimbare verlichting, maar krijgt u ook de optie om deze op afstand te bedienen en in te stellen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de lamp met een app aan en uit te schakelen, of om met uw stem de lamp te dimmen.

De dimmer kan dimbare led lampen aan met een vermogen van 0-200W (led) en maakt gebruik van fase afsnijding. De soft-start functionaliteit zorgt ervoor dat de dimmer de laatst gebruikte instellingen onthoudt en deze snel weer kan worden toegepast. Tevens is het dimmen geruisloos. Er is dus geen sprake van gezoem of ander geluid. Montage kan in combinatie met vrijwel alle bekende merken van afdekmateriaal, waaronder Busch-Jaeger en Gira. Niet geschikt voor JUNG en Merten 57xx. Voor het monteren is verder ook geen nuldraad nodig.

Deze EcoDim dimmer werkt op het Zigbee protocol en is met de meeste smart home systemen die Zigbee benutten te gebruiken, waaronder Philips Hue en Homey. Ook is de dimmer voorzien van spraakondersteuning. Daardoor kan de dimmer met uw stem bediend worden.

Let op: een Zigbee-hub is noodzakelijk voor gebruik.

Meer informatie:
Handleiding (PDF)
Specificaties
Merk: EcoDim Afmetingen: 70 x 70 mm (lxb)
Type: Muurdimmer Inbouwdiepte: 33 mm
Protocol: Zigbee 3.0 Beschermingsniveau: IP20
Fase: Afsnijding Ingangsfrequentie: 50-60Hz
Keurmerk: CE, RoHS Montage: Inbouw
Voltage: 220-240 V Handleiding: PDF
Werkt met
Philips Hue Homey Google SmartThings AduroSmart
Productimpressie
Zigbee dimmer inbouw 0-200W (Ecodim, DIM.07 Basic, Fase Afsnijding)
vergroten vergroten vergroten
€ 59,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 49,17 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
EcoDim Zigbee & Z-Wave dimmer inbouw 0-200W (Ecodim, DIM.07, Fase Afsnijding) LEC00001
vergroten
Omschrijving Deze ECO-DIM.07 dimmer van EcoDim is te besturen met een druk/draai-knop, maar ook met een app op uw telefoon of tablet en zelfs met uw stem. Het is namelijk een slimme dimmer die het Z-Wave- en Zigbee-systeem gebruikt en bijvoorbeeld gecombineerd kan worden met de producten van Philips Hue, Trust Z1 controller, Homey, Domoticz, Google Home of FIBARO. Met de dimmer wordt optimale dimbaarheid en lichtstabiliteit gegarandeerd. Het dimmen van deze ECO-DIM.07 gebeurt geruisloos.

Aan de dimmer kunnen led-lampen aangesloten met een gecombineerd wattage van 0 tot 200W. De dimmer is geschikt voor opbouwdozen en inbouwdozen met en zonder schroefdraden en een inbouwdiepte van 33 mm.

De dimmer moet worden aangesloten met de twee bestaande draden, waardoor er geen nuldraad nodig is.

Standaard leveren wij bij de dimmer een afdekraam, maar ook eigen afdekmateriaal kan hierop worden aangesloten zoals de bekende merken Berker by Hager, Busch-Jaeger, Gira, JUNG, Niko, PEHA en meer.

Let op: een Zigbee- of Z-Wave-hub is noodzakelijk voor gebruik.

Koppelmodus:
Switch naar Zigbee: Vier seconden resetknop ingedrukt houden
Switch naar Z-wave: Twee keer achter elkaar resetknop indrukken.

Fabrieksinstellingen:
Druk de knop 'reset' voor minimaal 4 seconden in.

Meer informatie:
Handleiding (PDF)
Specificaties
Merk: EcoDim Ingangsfrequentie: 50-60Hz
Voltage: 220-240 V Protocol: Zigbee, Z-Wave
Afmetingen: 70,6 x 70,6 mm (lxb) Montage: Inbouw
Inbouwdiepte: 33 mm Handleiding: PDF
Beschermingsniveau: IP20 Video: Productvideo
Keurmerk: CE Fase: Afsnijding
Type: Muurdimmer Assistant: Google, Alexa
Productimpressie
EcoDim slimme inbouwdimmer
vergroten Productvideo
€ 99,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 82,23 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Idinio Z-Wave Plus dimmer inbouw 5-200W (Idinio, Fase Afsnijding) LDR01440
vergroten
Omschrijving Deze ingebouwde slimme led dimmer van Idinio is de ideale toevoeging aan uw verlichting. Met deze dimmer kunt u eenvoudig de functionaliteit van uw normale verlichting uitbreiden om er zo slimme verlichting van te maken. De dimmer werkt op het Z-Wave protocol en kan gebruikt worden met een Z-Wave afstandsbediening, de app van een systeem dat met Z-Wave werkt, of uiteraard gewoon met de hand.

De dimmer kan gecombineerd worden met vrijwel alle bekende merken afdekmateriaal, waaronder Berker, Busch-Jaeger en Gira. Deze kan alleen niet gecombineerd worden met JUNG, Merten 57xx serie, dimmerknoppen met D-vormige gaten zoals Wintop, Plieger en GAMMA Everest, en dimmerknoppen met klik-/klembevestiging.

De dimmer maakt gebruik van fase-afsnijding en is te gebruiken met led verlichting van tussen de 5 en 200 W.

Let op: een Z-Wave-hub is noodzakelijk voor gebruik.

Meer informatie:
Handleiding (PDF)
Specificaties
Merk: Idinio Ingangsfrequentie: 50 Hz
Voltage: 220-240 V Protocol: Z-Wave Plus
Afmetingen: 84 x 84 x 45 mm (lxbxh) Montage: Inbouw
Inbouwdiepte: 28 mm Handleiding: PDF
Beschermingsniveau: IP20 Fase: Afsnijding
Keurmerk: CE Assistant: Google, Alexa
Type: Muurdimmer
Werkt met
Fibaro Homey Google Alexa Futurehome
Productimpressie
Z-Wave dimmer inbouw 5-200W (Idinio, Fase Afsnijding)
vergroten vergroten vergroten
€ 59,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 49,17 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
EcoDim Z-Wave stekkerdimmer 0-100W (EcoDim, DIM.06) LEC00036
vergroten
Omschrijving Gebruik deze EcoDim slimme stekkerdimmer met Z-Wave protocol om uw lampen te dimmen. De plug-and-play dimmer hoeft voor werking alleen op een stopcontact aangesloten te worden, waarna u vervolgens een gekoppelde lichtbron met de draaiknop of met gebruik van een Z-Wave smart home systeem kunt dimmen.

Deze slimme stekkerdimmer kan gebruikt worden voor het dimmen van led verlichting (0-100W) en van halogeen verlichting, gloeilampen en laagspanningslampen met elektrische trafo's (5-200W). Door de instelbare minimale dimwaarde kan de dimmer geschikt gemaakt worden voor vrijwel elke lamp, ook als deze een afwijkend dim-gedrag vertoont. Het ingebouwde soft-start systeem zorgt er daarnaast voor dat het lichtbeeld bij het dimmen stabiel blijft; het verloop is geleidelijk en er treden geen flikkeringen op.

In combinatie met een Z-Wave smart home systeem kan de dimmer niet alleen met de hand maar ook, door middel van een app, op afstand gebruikt worden. Denk hierbij aan systemen als Homey, FIBARO en Aeotec.

Meer informatie:
Handleiding (PDF)
Specificaties
Merk: EcoDim Afmetingen: 110 x 48 x 40 mm (lxbxd)
Protocol: Z-Wave Plus Type: Stekkerdimmer
Fase: Afsnijding Handleiding: PDF
Kleur: Wit Assistant: Google, Alexa
Ingangsfrequentie: 50-60Hz Nummer: ECO-DIM.06 Z-Wave
Voltage: 100-240
Werkt met
Fibaro Homey Google Alexa Futurehome
€ 59,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 49,17 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Idinio Z-Wave Plus vloerdimmer 0-50W (Idinio, Fase Afsnijding, Zwart/Wit) LDR01438
vergroten
Omschrijving

De slimme Idinio vloerdimmer is de ideale toevoeging aan uw bestaande verlichting. Hiermee maakt u namelijk uw 'domme' verlichting slim, en kan een dimbare lamp in of uit worden geschakeld of worden gedimd. Dit kan zowel fysiek, met een druk op de knop, als met de app van een Z-Wave systeem, bijvoorbeeld FIBARO. Ook kunt u uw stem hiervoor gebruiken. De vloerdimmer is namelijk via Google Assistant of Amazon Alexa te bedienen.

 

Daarnaast kan de vloerdimmer met de app ook worden voorzien van timers, zodat de gekoppelde verlichting op een bepaald tijdstip automatisch aan- of uitgaat of gedimd wordt. De vloerdimmer werkt op het Z-Wave protocol en maakt gebruik van fase-afsnijding. Hierdoor kunt u dankzij deze dimmer lampen laten samenwerken met andere slimme apparaten binnen uw Z-Wave netwerk. Hiervoor is wel een Z-Wave bridge nodig.

De minimale en maximale afstellingen zijn makkelijk in te stellen. Zo wordt een optimale dimstabiliteit gegarandeerd. Dankzij de geheugenfunctie wordt de laatst uitgekozen instelling bovendien altijd onthouden. Er kunnen lampen aan deze dimmer gekoppeld worden met een vermogen van 0 tot 50W. 


Let op: U ontvangt een zwart en witte cover voor deze vloerdimmer. Zo kiest u zelf de gewenste kleur!

Meer informatie:
Handleiding (PDF)
Specificaties
Merk: Idinio Type: Vloerdimmer
Voltage: 220-240 V Ingangsfrequentie: 50Hz
Afmetingen: 81 x 81 x 34 mm (lxbxh) Protocol: Z-Wave Plus
Gebruik: Binnen Handleiding: PDF
Kleur: Zwart/Wit Fase: Afsnijding
Werkt met
Fibaro Homey Google Alexa Futurehome
Productimpressie
Z-Wave vloerdimmer 0-50W (Idinio, Fase Afsnijding, Zwart/Wit)
vergroten vergroten vergroten
€ 39,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 32,64 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Idinio Z-Wave Plus snoerdimmer led 0-50W (Idinio, Fase Afsnijding, Zwart/Wit) LDR01439
vergroten
Omschrijving Uw verlichting op afstand aan- en uitschakelen, dimmen en instellen? Dat kan met de smart led snoerdimmer met Z-Wave van Idinio. Deze slimme snoerdimmer is met de app van een Z-Wave systeem zoals FIBARO of Homey te gebruiken en in te stellen. Zo kunt u deze niet alleen aan- of uitzetten, maar kunt u de gekoppelde verlichting ook op timers laten werken. Op die manier kan de verlichting automatisch aan- of uitgeschakeld of gedimd worden op een vooraf bepaald tijdstip. Gebruikt u liever uw stem? Ook dat kan door gebruik te maken van Google Assistant of Amazon Alexa.

De snoerdimmer werkt op het Z-Wave protocol en maakt gebruik van fase-afsnijding. U heeft hiervoor wel een Z-Wave gateway nodig. Ultieme dimstabiliteit wordt gegarandeerd doordat u de minimale en maximale lichtafstelling eenvoudig kunt instellen. Bovendien zorgt de geheugenfunctie ervoor dat de laatste uitgekozen instelling altijd onthouden wordt. Aan de deze dimmer kunt u lampen verbinden met een maximaal vermogen van 50W. 

Let op: U ontvangt een zwart en witte cover voor deze snoerdimmer. Zo kiest u zelf de gewenste kleur!

Meer informatie:
Handleiding (PDF)
Specificaties
Merk: Idinio Type: Snoerdimmer
Voltage: 220-240 V Ingangsfrequentie: 50Hz
Afmetingen: 72 x 27 x 33 mm (lxbxh) Protocol: Z-Wave Plus
Gebruik: Binnen Handleiding: PDF
Kleur: Zwart/Wit Fase: Afsnijding
Werkt met
Fibaro Homey Google Alexa Futurehome
Productimpressie
Z-Wave snoerdimmer led 0-50W (Idinio, Fase Afsnijding, Zwart/Wit)
vergroten vergroten vergroten
€ 39,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 32,64 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Idinio Z-Wave Plus dimmer module 5-250W (Idinio, Fase Afsnijding) LDR01442
vergroten
Omschrijving Deze ingebouwde slimme led dimmer van Idinio is de ideale toevoeging aan uw verlichting. Met deze dimmer kunt u eenvoudig de functionaliteit van uw normale verlichting uitbreiden om er zo slimme verlichting van te maken. De dimmer werkt op het Z-Wave protocol en kan gebruikt worden met een Z-Wave afstandsbediening, de app van een systeem dat met Z-Wave werkt, of uiteraard gewoon met de hand.

De dimmer maakt gebruik van fase afsnijding en is te gebruiken met led verlichting van tussen de 0 en 250 W. Door de minimale lichtsterkte in te stellen kunt u de dimstabiliteit verbeteren.

Let op: een Z-Wave-hub is noodzakelijk voor gebruik.

Meer informatie:
Handleiding (PDF)
Specificaties
Merk: Idinio Type: Inbouw dimmer
Voltage: 220-240 V Ingangsfrequentie: 50Hz
Afmetingen: 30 x 30 x 22 mm (lxbxh) Protocol: Z-Wave Plus
Inbouwdiepte: 22 mm Montage: Inbouw
Klasse: II Handleiding: PDF
Gebruik: Binnen Fase: Afsnijding
Kleur: Zwart
Werkt met
Fibaro Homey Google Alexa Futurehome
Productimpressie
Z-Wave dimmer module 5-250W (Idinio, Fase Afsnijding)
vergroten vergroten vergroten
€ 29,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 24,38 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
EcoDim Z-Wave dimmer led 0-250W (EcoDim, DIM.10, Fase Afsnijding) LEC00027
vergroten
Omschrijving Deze fase-afsnijdende ECO-DIM.10 inbouwdimmer van EcoDim maakt het mogelijk om aangesloten lampen aan te sturen met behulp van een app op uw telefoon of tablet of met behulp van spraakopdrachten (in combinatie met Google Assistant of Amazon Alexa). De led inbouwdimmer is geschikt voor producten die werken met het Z-Wave Plus protocol, bijvoorbeeld de slimme apparaten van FIBARO of Homey. Het product werkt daarnaast als repeater voor uw Z-Wave netwerk, zodat u deze hiermee kunt uitbreiden. 

Aan deze dimmer kunt u led lampen verbinden met een gecombineerd vermogen van 0 tot 250W of gloei- of halogeenlampen met een vermogen van 0 tot 300W. Het licht wordt met deze dimmer op stabiele en geruisloze wijze gedimd. De dimsnelheid is via paramters in te stellen. Bovendien is de dimmer beschermd tegen overbelasting en stoorsignalen, onder andere doordat een minimale en maximale afstelling van de lampen mogelijk is. Een hoge dimkwaliteit wordt zo gegarandeerd.

De installatie kunt u doen met de bestaande draden; een nuldraad is dus niet vereist. Driedraads aansluiting is ook mogelijk. Gebruik voor het installeren opbouwdozen en inbouwdozen met een minimale inbouwdiepte van 19,8 mm.

Let op: een Z-Wave-hub is noodzakelijk voor gebruik.

Meer informatie:
Handleiding (PDF)
Specificaties
Merk: EcoDim Inbouwdiepte: 19,8 mm
Type: Inbouw dimmer Gebruik: Binnen
Protocol: Z-Wave Plus Handleiding: PDF
Voltage: 230 V Assistant: Google, Alexa
Keurmerk: CE, RoHS Nummer: ECO-DIM10Z-Wave
Afmetingen: 41,1 x 41,1 mm (lxb)
Werkt met
Fibaro Homey Google Alexa Futurehome
€ 59,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 49,17 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
EcoDim Z-Wave dimmer inbouw 0-200W (Ecodim, DIM.07 Pro, Fase Afsnijding) LEC00025
vergroten
Omschrijving Deze ECO-DIM.07 slimme dimmer van EcoDim is compatibel met Z-wave modules. Hierdoor kunt u de dimmer besturen met een app op uw telefoon of tablet, met uw stem of met de druk/draai-knop die meegeleverd wordt. U combineert de dimmer met producten van bijvoorbeeld FIBARO.

Met deze fase-afsnijdende dimmer worden optimale dimbaarheid en lichtstabiliteit gegarandeerd én wordt er bescherming geboden tegen overbelasting en stoorsignalen. Bovendien is de minimale en maximale afstelling van de lampen mogelijk. En het dimmen gebeurt geruisloos. 

Aan de dimmer kunt u led lampen aansluiten met een gecombineerd wattage van 0 tot 200W. De dimmer is geschikt voor opbouwdozen en inbouwdozen met een inbouwdiepte van 33 mm. Wij leveren bij deze dimmer standaard een wit afdekraam. Eigen afdekmateriaal kunt u hierop ook aansluiten, van merken als Berker by Hager, Busch-Jaeger, Gira, JUNG, Niko, PEHA en meer.

Let op: een Z-Wave-hub is noodzakelijk voor gebruik.

Meer informatie:
Handleiding (PDF)
Specificaties
Merk: EcoDim Afmetingen: 70,6 x 70,6 mm (lxb)
Type: Muurdimmer Inbouwdiepte: 33 mm
Protocol: Z-Wave Plus Beschermingsniveau: IP20
Fase: Afsnijding Ingangsfrequentie: 50-60Hz
Keurmerk: CE Montage: Inbouw
Voltage: 220-240 V Handleiding: PDF
Werkt met
Fibaro Homey Google Alexa Futurehome
€ 89,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 73,97 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
EcoDim Z-Wave dimmer inbouw 0-200W (Ecodim, DIM.07 Basic, Fase Afsnijding) LEC00034
vergroten
Omschrijving Uw dimbare led lampen slim maken met behulp van het Z-Wave protocol? Maak dan gebruik van deze Z-Wave dimmer van EcoDim. Deze dimmer werkt met fase afsnijding en stelt u in staat om met smart home systemen die via het Z-Wave protocol werken op afstand uw led lampen te bedienen en te dimmen. Zo kunt u niet alleen met een app de lampen gebruiken, maar bij gebruik van een assistant ook met uw stem.

Deze EcoDim dimmer kan met led lampen gekoppeld worden met een vermogen van 0-200W. Dankzij een aantal functionaliteiten heeft deze dimmer een aantal voordelen in vergelijking met traditionele inbouwdimmers. Zo vindt het dimmen bijvoorbeeld geruisloos plaats. Dit betekent dat het kenmerkende zoemgeluid bij deze dimmer niet voorkomt. Daarnaast heeft de dimmer door het ingebouwde soft-start systeem een geheugen; de diminstellingen die als laatst zijn gebruikt worden bij de volgende sessie weer opnieuw toegepast, totdat u er voor kiest om deze te wijzigen.

Het monteren van de dimmer kan in combinatie met vrijwel alle merken afdekmateriaal, waaronder Busch-Jaeger en gira. De dimmer kan alleen niet gebruikt worden met JUNG en Merten 57xx en dimmerknoppen met D-vormige gaten en met kliksysteem of klembevestiging. Voor de montage kan er van bestaande draden gebruikgemaakt worden; een nuldraad is niet nodig. Ook is de dimmer volledig compatibel met alle smart home systemen die het Z-Wave protocol gebruiken, waaronder FIBARO en Homey.

Let op: een Z-Wave-hub is noodzakelijk voor gebruik.

Meer informatie:
Handleiding (PDF)
Specificaties
Merk: EcoDim Afmetingen: 70 x 70 mm (lxb)
Type: Muurdimmer Inbouwdiepte: 33 mm
Protocol: Z-Wave Plus Beschermingsniveau: IP20
Fase: Afsnijding Ingangsfrequentie: 50-60Hz
Keurmerk: CE, RoHS Montage: Inbouw
Voltage: 220-240 V Handleiding: PDF
Werkt met
Fibaro Homey Google Alexa Futurehome
€ 69,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 57,44 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Idinio WiFi vloerdimmer 0-50W (Idinio, Fase Afsnijding, Zwart/Wit) LDR01433
vergroten
Omschrijving

Deze slimme vloerdimmer van Idinio is de ideale toevoeging aan uw bestaande verlichting. Hiermee maakt u namelijk uw 'domme' verlichting slim, en kan een dimbare lamp eenvoudig in of uit worden geschakeld of worden gedimd. Dit kan zowel fysiek, met een druk op de knop, als met de Idinio-app. Ook kunt u uw stem hiervoor gebruiken. De vloerdimmer is namelijk via Google Assistant of Amazon Alexa te bedienen. 

Doordat de minimale afstelling gemakkelijk in te stellen is wordt er altijd een hoge dimstabiliteit gegarandeerd. De geheugenfunctie zorgt er bovendien voor dat altijd de laatste uitgekozen instelling weer verschijnt als u de lamp inschakelt. 

 

Daarnaast kan met de app de vloerdimmer ook worden voorzien van timers, zodat de gekoppelde verlichting op een bepaald tijdstip automatisch aan- of uitgaat of gedimd wordt. De vloerdimmer werkt op wifi (2,4 GHz-netwerk noodzakelijk) en maakt gebruik van fase-afsnijding. De dimmer is te gebruiken met verlichting van tussen de 0 en 50W.

Let op: U ontvangt een zwart en witte cover voor deze vloerdimmer. Zo kiest u zelf de gewenste kleur!


Meer informatie:
Handleiding (PDF)
Specificaties
Merk: Idinio Ingangsfrequentie: 50Hz
Voltage: 220-240 V Protocol: Wifi (Tuya)
Afmetingen: 81 x 81 x 34 mm (lxbxh) Handleiding: PDF
Gebruik: Binnen Fase: Afsnijding
Kleur: Zwart/Wit Assistant: Google, Alexa
Type: Vloerdimmer
Werkt met
Tuya Google Alexa
Productimpressie
WiFi vloerdimmer 0-50W (Idinio, Fase Afsnijding, Zwart/Wit)
vergroten vergroten
€ 24,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 20,25 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Idinio WiFi snoerdimmer 0-50W (Idinio, Fase Afsnijding, Zwart/Wit) LDR01434
vergroten
Omschrijving Met deze slimme snoerdimmer van Idinio kunt u eenvoudig uw bestaande verlichting slim maken. De snoerdimmer is met de Idinio-app te programmeren en te bedienen. Zo kunt u niet alleen de gekoppelde verlichting in- en uitschakelen, maar kunt u ook handige timers instellen. Liever gebruik maken van uw stem? Ook dat is mogelijk als u beschikt over Google Assistant of Amazon Alexa.

De snoerdimmer maakt gebruik van wifi (draadloos internet) en fase-afsnijding. Stel de minimale lichtstelling in om te zorgen dat een optimale dimstabiliteit gegarandeerd wordt. De geheugenfunctie zorgt ervoor dat de laatste uitgekozen instelling altijd onthouden wordt. Aan de deze dimmer kunt u lampen verbinden met een maximaal vermogen van 50W. 

Let op: U ontvangt een zwart en witte cover voor deze snoerdimmer. Zo kiest u zelf de gewenste kleur!

Meer informatie:
Handleiding (PDF)
Specificaties
Merk: Idinio Type: Snoerdimmer
Voltage: 220-240 V Ingangsfrequentie: 50Hz
Afmetingen: 72 x 27 x 33 mm (lxbxh) Protocol: Wifi (Tuya)
Beschermingsniveau: IP20 Handleiding: PDF
Gebruik: Binnen Fase: Afsnijding
Kleur: Zwart/Wit Assistant: Google, Alexa
Werkt met
Tuya Google Alexa
Productimpressie
WiFi snoerdimmer 0-50W (Idinio, Fase Afsnijding, Zwart/Wit)
vergroten vergroten vergroten
€ 29,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 24,38 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Technisat slimme inbouwdimmer Z-Wave (Plus) 0-200W voor Gira LTE00005
vergroten
Omschrijving Maak gebruik van deze slimme inbouwdimmer van Technisat voor het op afstand dimmen van uw verlichting. Door de geringe inbouwdiepte van 45 mm is de dimmer eenvoudig in te bouwen, en kan in de meeste uitsparingen voor conventionele dimmers en schakelaars worden geplaatst.

Deze slimme inbouwdimmer werkt op het Z-Wave (Plus) protocol waarvan merken als FIBARO en Sigma gebruikmaken. De dimmer heeft een maximaal doorlaatbaar vermogen van 200W en is alleen voor binnenshuis gebruik geschikt (IP22 gecertificeerd). Daarnaast is deze Technisat dimmer ontworpen om in combinatie met het afdekmateriaal van Gira gebruikt te worden.

Let op: een Z-Wave-hub is noodzakelijk voor gebruik.

Meer informatie:
Handleiding (PDF)
Specificaties
Merk: Technisat Gebruik: Binnen
Watt: 200 W Type: Inbouw dimmer
Afmetingen: 70 x 70 x 45 mm (lxbxd) Protocol: Z-Wave Plus
Beschermingsniveau: IP20 Handleiding: PDF
Productimpressie
Technisat slimme inbouwdimmer Z-Wave (Plus) 0-200W voor Gira
vergroten vergroten vergroten
€ 69,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 57,81 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Technisat slimme inbouwdimmer Z-Wave (Plus) 0-200W voor Busch-Jaeger LTE00003
vergroten
Omschrijving Gebruik deze slimme inbouwdimmer van Technisat als u een inbouwdoos heeft met weinig inbouwdiepte. De slimme Z-Wave (Plus) module is namelijk de vervanger voor de normale module én de pulsdrukker. Zo bespaart u zowel aan ruimte als aan bedrading. 

De schakelaar is geschikt voor het dimmen van lampen met een maximaal vermogen van 200 watt. Het product is enkel te combineren met het schakelmateriaal van Busch-Jaeger.

Let op: een Z-Wave-hub is noodzakelijk voor gebruik.

Meer informatie:
Handleiding (PDF)
Specificaties
Merk: Technisat Gebruik: Binnen
Watt: 200 W Type: Inbouw dimmer
Afmetingen: 70 x 70 x 45 mm (lxbxd) Protocol: Z-Wave Plus
Beschermingsniveau: IP20 Handleiding: PDF
€ 69,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 57,81 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
iCasa AC Draai Dimmer Fase afsnijding (Zigbee) LIC00007
vergroten
Omschrijving Bedien uw Zigbee lichtbronnen met de hand en kies voor deze slimme draaidimmer van iCasa. De draaidimmer bestaat uit een inbouwdimmer met fase afsnijding, afdekmateriaal en een draaiknop voor eenvoudige bediening. De draaidimmer is belastbaar tot maximaal 500W in combinatie met halogeen- en gloeilampen of tot 250W in combinatie met led lampen en drivers, en met halogeen met trafo. De minimale belasting is 7,5W.

Om deze iCasa draaidimmer te monteren kan er een standaard inbouwdoos van 86 x 86 mm benut worden. Ook kan in plaats van het standaard afdekmateriaal een ander merk afdekmateriaal gebruikt worden, waaronder afdekmateriaal van Gira, Jung, Berker en Merten. Voor Busch-Jaeger is een 4 mm naar 6 mm adapter nodig. Afhankelijk van de belasting kan de draaidimmer op verschillende manieren worden aangesloten. Kijk voor meer informatie in de handleiding (hieronder te downloaden).

Let op: een Zigbee hub is noodzakelijk voor gebruik.

Meer informatie:
Handleiding (PDF)
Specificaties
Merk: iCasa Ingangsfrequentie: 50-60Hz
Voltage: 100-240 V Protocol: Zigbee 3.0
Afmetingen: 59 x 59 mm (lxb) Montage: Inbouw
Inbouwdiepte: 27,4 mm Handleiding: PDF
Beschermingsniveau: IP20 Nummer: ICZB-R12D
Kleur: Wit Fase: Afsnijding
Type: Muurdimmer Assistant: Homey, Google
€ 59,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 49,17 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
iCasa AC Dimmer Fase-afsnijding (Zigbee) LIC00004
vergroten
Omschrijving Met deze slimme dimmer van iCasa kunt u uw slimme Zigbee verlichting volledig naar uw wensen laten functioneren; zowel het aan- en uitschakelen en de helderheid van de gekoppelde lichtbron kunnen worden aangepast. De dimmer maakt gebruik van fase afsnijding en is belastbaar tot maximaal 400W. Daardoor is deze dimmer geschikt voor een groot aantal soorten lampen waaronder led lampen en drivers (max. 200W), halogeenlampen (max. 400W), gloeilampen (max. 400W) en halogeen met trafo (max. 200W).

Deze slimme iCasa dimmer past in een standaard inbouwdoos van 86 x 86 mm en heeft een instelbare minimale dimwaarde. Bij het inbouwen van de dimmerdienen de FASE en het NUL-draad te worden aangesloten. De dimmer kan eventueel ook op een 8-230V pulsdrukschakelaar aangesloten worden en is ook geschikt voor gebruik met een hotelschakeling.

Let op: een Zigbee-hub is noodzakelijk voor gebruik.

Meer informatie:
Handleiding (PDF)
Specificaties
Merk: iCasa Protocol: Zigbee 3.0
Voltage: 100-240 V Montage: Inbouw
Afmetingen: 45,5 x 45 x 20,3 mm (lxbxh) Handleiding: PDF
Beschermingsniveau: IP20 Nummer: ICZB-IW11D
Type: Inbouw dimmer Fase: Afsnijding
Ingangsfrequentie: 50-60Hz
€ 34,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 28,51 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
FIBARO Walli Dimmer | Z-Wave Plus | Max. 350W | Wit LFI00049
vergroten
Omschrijving Met deze slimme dimmer van FIBARO haalt u het hele pakket in huis. Anders dan met andere FIBARO-dimmers wordt hier namelijk ook een prachtige afdekplaat bij geleverd. Bovendien heeft deze dimmer een inbouwdiepte van slechts 40 mm. Installatie gaat hierdoor eenvoudig.

De dimmer is aan te sluiten op het Z-Wave systeem van FIBARO. Met de app kunt u de led- of halogeenlampen vervolgens zeer eenvoudig bedienen. Ook op afstand én met uw stem kunt u de dimmer aansturen. Geen zin om de app te gebruiken? De dimmer werkt ook als 'gewone' wandschakelaar.

Door de prachtige gekleurde led ring ziet deze dimmer er extra mooi uit. De kleuren van deze ring zijn geheel aan te passen aan uw eigen wensen. De veranderende kleuren hebben ook een functie: hiermee kunt u namelijk in de gaten houden hoeveel stroom er verbruikt wordt of wat de status van het apparaat is. Dit product behoort verder tot de FIBARO Walli-serie, die zich kenmerkt door zijn prachtige glanzende afdekplaten. Echter is de dimmer ook in te bouwen achter uw bestaande Gira-frame. Als u dus tevreden bent met uw huidige schakelmateriaal, kunt u dit gewoon blijven gebruiken.

Let op: een Z-Wave-hub is noodzakelijk voor gebruik. Sluit lampen aan met een maximale belasting van 350W. 
Specificaties
Merk: FIBARO Kleur: Wit
Voltage: 115-230 V Type: Muurdimmer
Afmetingen: 86 x 86 mm (bxh) Ingangsfrequentie: 50-60Hz
Diepte: 51 mm Protocol: Z-Wave Plus
Inbouwdiepte: 40 mm Werktemperatuur: 0 tot +35 °C
Zaagmaat: Ø 60 mm Montage: Inbouw
Beschermingsniveau: IP20 Nummer: FGWDEU-111
Gebruik: Binnen
Werkt met
Fibaro Homey SmartThings Thinka
€ 74,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 61,57 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
FIBARO Walli Dimmer | Z-Wave Plus | Max. 350W | Antraciet LFI00089
vergroten
Omschrijving Gebruik deze slimme dimmer van FIBARO om uw led- of halogeenlampen met een app op uw telefoon of tablet (iOS of Android), met een voice assistant (Google Assistant of Amazon Alexa) of met de knop op de meegeleverde afdekplaat zelf te dimmen. Zo kunt u op allerlei manieren en waar u ook bent de sfeer in huis aanpassen. Om dit te kunnen doen hoeft u alleen maar een connectie te maken met behulp van uw Z-Wave hub. Vervolgens kunt u de dimmer laten samenwerken met uw andere slimme apparaten en de verlichting ook op afstand bedienen. 

De dimmer is voorzien van een handige gekleurde led ring, die volledig te personaliseren is. Kies voor de kleur die u het mooiste vindt of die het beste bij uw interieur past. Of gebruik de led ring om de status van het apparaat te bekijken. Met de dimmer wordt namelijk automatisch het energie- en stroomverbruik in de gaten gehouden, zodat u altijd kunt kijken of energiebesparing tot de mogelijkheden behoort. Met de led ring kan dit gemonitord worden. 

Deze dimmer wordt geleverd mét afdekplaat, die een stijlvolle antracietkleurige coating heeft. Door deze te combineren met andere producten van de FIBARO Walli-serie kunt u altijd eenheid creëren in uw woning. Liever uw eigen Gira schakelmateriaal gebruiken? Ook dat kan! Het installeren van de dimmer gaat door de kleine inbouwdiepte van slechts 40 mm bovendien zeer eenvoudig. En automatische kalibratie zorgt ervoor dat de lichtbron altijd goed gedetecteerd wordt.

Let op: een Z-Wave-hub is noodzakelijk voor gebruik. Sluit lampen aan met een maximale belasting van 350W. 
Specificaties
Merk: FIBARO Kleur: Antraciet
Voltage: 115-230 V Type: Muurdimmer
Afmetingen: 86 x 86 mm (bxh) Ingangsfrequentie: 50-60Hz
Diepte: 51 mm Protocol: Z-Wave Plus
Inbouwdiepte: 40 mm Werktemperatuur: 0 tot +35 °C
Zaagmaat: Ø 60 mm Montage: Inbouw
Beschermingsniveau: IP20 Nummer: FGWDEU-111-8
Gebruik: Binnen
Werkt met
Fibaro Homey SmartThings Thinka
€ 69,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 57,44 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
FIBARO Dimmer 2 | Inbouw | Z-Wave Plus | Max. 250W LFI00007
vergroten
Omschrijving Deze inbouwdimmer van FIBARO past achter de normale lichtschakelaar en is geschikt om uw slimme lampen mee te dimmen. Dit gebeurt via een app op uw smartphone, zodat u hiermee bijvoorbeeld het licht gedimd in kunt schakelen. De dimmer kan ook als traditionele dimmer werken achter een bestaande schakelaar. 

Daarnaast is de dimmer geschikt om inzicht te krijgen in het energieverbruik van de aangesloten lampen, omdat hij het stroomverbruik doorgeeft. Bovendien wordt hiermee bescherming geboden tegen oververhitting, overbelasting en kortsluiting, zodat er direct een melding binnenkomt als een van deze gevaren werkelijkheid wordt. De dimmer is alleen te gebruiken in combinatie met een Z-Wave controller, zoals de FIBARO Home Center-controllers. De FIBARO dimmer 2 kan 2-draads of 3-draads worden aangesloten.

Bent u ook opzoek naar pulsdrukkers? Bekijk onze populaire 2-voudige modellen van de merken Busch Jaeger, Gira en Jung.

Let op: een Z-Wave-hub is noodzakelijk voor gebruik.

Meer informatie:
Handleiding (PDF)
Specificaties
Merk: FIBARO Ingangsfrequentie: 50-60Hz
Voltage: 100-240 V Protocol: Z-Wave Plus
Afmetingen: 42 x 36 x 15 mm (lxbxh) Werktemperatuur: 0 tot +35 °C
Inbouwdiepte: 40 mm Montage: Inbouw
Zaagmaat: Ø 60 mm Handleiding: PDF
Beschermingsniveau: IP20 Nummer: FGD-212 ZW5
Kleur: Zwart Fase: Af- en aansnijding
Type: Inbouw dimmer
Voordeelverpakking

5 stuks van € 249,75 voor € 247,50

10 stuks van € 449,50 voor € 489,50

Tip: Bestel mee FIBARO Bypass
Werkt met
Fibaro Homey SmartThings Thinka
€ 49,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 41,28 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
FIBARO Bypass 2 voor FIBARO Dimmer 2 LFI00024
vergroten
Omschrijving Deze FIBARO Bypass is geschikt voor gebruik in combinatie met de FIBARO Dimmer 2. Hiermee kunnen ook lichtbronnen gedimd worden met een zeer laag stroomverbruik, zoals led-lampen en energiezuinige lampen. Zo wordt het flikkeren van de led-verlichting voorkomen en wordt gezorgd dat de verlichting altijd volledig stopt met branden (en dus niet blijft doorgloeien).

De bypass kan het beste gebruikt worden als de aangesloten verlichting minder dan 25W bedraagt. U kunt het dan aansluiten over de bestaande lamp.
Specificaties
Merk: FIBARO Kleur: Zwart
Voltage: 115-230 V Type: Dimstabilisator
Afmetingen: 31 x 21 x 13 mm (lxbxh) Ingangsfrequentie: 50-60Hz
Beschermingsniveau: IP20 Werktemperatuur: 0 tot +35 °C
Gebruik: Binnen Nummer: FGB-002
€ 11,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 9,88 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Aeotec Nano Z-Wave Plus dimmer (350W) LAE00017
vergroten
Omschrijving Deze slimme inbouwdimmer van Aeotec is zeer klein, maar heeft toch een maximaal dimvermogen van 350 watt. Dim hiermee al uw Z-Wave verlichting en zorg ervoor dat de verlichting in uw smart home altijd de juiste helderheid heeft. Met deze dimmer kunt u bovendien schakelbare en dimbare lampen aan uw Z-Wave netwerk toevoegen.

Let op: een Z-Wave-hub is noodzakelijk voor gebruik.

Meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: Aeotec Ingangsfrequentie: 50-60Hz
Voltage: 120-240 V Protocol: Z-Wave Plus
Afmetingen: 42,5 x 40 x 20 mm (lxbxd) Werktemperatuur: 0 tot +40 °C
Beschermingsniveau: IP20 Montage: Inbouw
Gebruik: Binnen Nummer: AEOEZW111
Kleur: Wit Assistant: Homey
Type: Inbouw dimmer
Sfeerimpressie
Aeotec slimme dimmer
vergroten
€ 49,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 40,91 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Aeotec Nano Bypass voor slimme dimmer LAE00016
vergroten
Omschrijving Deze dimmer bypass van Aeotec kunt u combineren met de Aeotec Nano Dimmer. Hiermee zorgt u ervoor dat lampen met een laag wattage (minder dan 4W) niet gaan flikkeren.

Normaal gesproken kunnen dit soort lampen namelijk last hebben van deze flikkeringen of dimmen ze niet volledig, en met deze bypass worden dit soort problemen voorkomen. Deze bypass is verder klein en neemt nauwelijks ruimte in beslag. 
Specificaties
Merk: Aeotec Kleur: Zwart
Afmetingen: 25 x 10 x 19 mm (lxbxh) Type: Dimstabilisator
Beschermingsniveau: IP20 Montage: Inbouw
Gebruik: Binnen Nummer: AEOEZW150
Sfeerimpressie
Aeotec Nano bypass
vergroten
€ 16,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 13,64 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% BTW)
Laagste prijs garantie!