123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
bijna 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Duo dimmer

Bestel snel en eenvoudig duo dimmers

Bestel een hoogwaardige duo dimmer en dim geruisloos en stabiel twee afzonderlijke lichtgroepen. De duo dimmers van Calex, Tradim en EcoDim zijn inbouw dimmers met twee druk-/draaiknoppen en kunnen met een duo dimmerknop worden afgewerkt. In ons assortiment vindt u duo dimmers met verschillende wattages.


EcoDim Led duo dimmer inbouw 2x 0-100W (Ecodim, DIM.05, Fase Afsnijding)  LEC00006
vergroten
Omschrijving Met deze ECO-DIM.05 duo-dimmer van EcoDim kunt u twee verschillende groepen los van elkaar bedienen. De dimbare led-lampen binnen deze groepen kunnen elk een gecombineerd wattage te hebben van 0-100W. Ook voor gloeilampen (max. 100W) en halogeenlampen (max. 100W) is deze dimmer geschikt. Door de twee verschillende groepen kunt u bijvoorbeeld op één aansluiting uw halogeenlampen aansluiten en op de andere uw led lampen.

De fase-afsnijdende dimmer is van hoge kwaliteit. Hiermee wordt optimale dimbaarheid en lichtstabiliteit gegarandeerd. Bovendien is de dimmer beschermd tegen overbelasting en stoorsignalen. Uw lampen worden hiermee geluidloos en zonder te knipperen gedimd. De dimmer past zich bovendien aan uw lampen aan, want u kunt zelf de MIN-afstelling instellen. 

Deze dimmer is te bedienen met een druk/draai-knop en heeft een soft-start systeem. Het inbouwen van deze dimmer kan gedaan worden met dimmerknoppen met een D-vorm gat. De dimmer is geschikt voor afdekmateriaal van bekende merken als Berker by Hager, Busch-Jaeger, Gira, JUNG en PEHA. De inbouwdoos moet een kleine inbouwdiepte hebben van 23 mm.

Let op: deze dimmer wordt geleverd zonder afdekmateriaal.

Meer informatie:
Handleiding (PDF)
Specificaties
Merk: EcoDim Ingangsfrequentie: 50-60Hz
Watt: 100 W Montage: Inbouw
Voltage: 220-240 V Handleiding: PDF
Afmetingen: 71 x 71 x 23 mm (lxbxd) Video: Productvideo
Inbouwdiepte: 23 mm Fase: Afsnijding
Type: Inbouw dimmer Extra info: uw oude apparaat
Morgen in huis
€ 64,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 53,31 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Tradim Led duo dimmer inbouw 2x 1-100W digitaal (Tradim, 2496, Fase Afsnijding)  LDR04026
vergroten
Omschrijving Deze digitale duo-dimmer van Tradim maakt gebruik van fase-afsnijding (RC) en is in te zetten in combinatie met led, halogeen en gloeilampen. De digitale werking zorgt ervoor dat u de duo-dimmer tot in de puntjes kan programmeren; zo kan de helderheid van het licht zeer nauwkeurig worden bepaald. Omdat de duo-dimmer beschikt over een soft start heeft deze minder impact op de levensduur van uw lampen. Daarnaast is het dimmen geluidloos, en blijft het lichtbeeld stabiel. Er is geen sprake van flikkering.

De duo-dimmer kan makkelijk gemonteerd worden; de inbouwdiepte is slechts 17 mm en voor de verbinding met de lampen en het net is geen nuldraad noodzakelijk. Deze duo-dimmer heeft een vermogen van 2x 1-100W. In stand-by modus wordt er 2x 1W verbruikt. Bekijk voor een gedetailleerde uitleg over het installatieproces de handleiding (hieronder te downloaden).

Let op: deze dimmer wordt geleverd zonder afdekmateriaal.

Meer informatie:
Handleiding (PDF)
Specificaties
Merk: Tradim Montage: Inbouw
Voltage: 220-240 V Handleiding: PDF
Inbouwdiepte: 17 mm Video: Productvideo
Beschermingsniveau: IP20 Fase: Afsnijding
Type: Muurdimmer Extra info: uw oude apparaat
Ingangsfrequentie: 50Hz
Sfeerimpressie
Productvideo
Morgen in huis
€ 59,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 49,17 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
ION INDUSTRIES Led duo dimmer inbouw 2×0.3-200 Watt (iON Industries, Afsnijding/Fase Aansnijding)  LIO00003
vergroten
Omschrijving Deze duo led dimmer van iON INDUSTRIES zorgt ervoor dat u verschillende led lampen met een vermogen van 0,3 tot 200W kunt dimmen. Doordat u de dimstand perfect kunt afstellen en de fase-aansnijding of -afsnijding automatisch geregeld wordt, werkt de dimmer altijd zeer goed. Stel bijvoorbeeld de minimale en maximale afstellingen in met stelschroeven en geniet van led verlichting die niet flikkert en geruisloos gedimd kan worden. 

Deze dimmer is tevens beschermd tegen piekspanning, is eenvoudig in te bouwen en werkt zonder nuldraad. Daarnaast is dit product ook te gebruiken als hotelschakeling en wordt deze geleverd met een handige adapterset. Zo kunt u deze combineren met losse afdekramen van merken als Gira, Busch-Jaeger, JUNG en PEHA.  

Let op: Deze dimmer wordt geleverd zonder afdekmateriaal.

Meer informatie:
Handleiding (PDF)
Specificaties
Merk: iON INDUSTRIES Type: Inbouw dimmer
Watt: 200 W Ingangsfrequentie: 50 Hz
Voltage: 220-240 V Montage: Inbouw
Afmetingen: 71 x 71 x 25 mm (lxbxd) Handleiding: PDF
Inbouwdiepte: 25 mm Video: Productvideo
Beschermingsniveau: IP20 Fase: Af- en aansnijding
Gebruik: Binnen Extra info: uw oude apparaat
Morgen in huis
€ 44,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 36,78 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
EcoDim Zigbee duo dimmer inbouw 2x 0-100W (EcoDim, DIM.05, Fase Afsnijding)  LEC00037
vergroten
's Werelds eerste Zigbee DUO dimmer!
Op zoek naar een slimme inbouwdimmer voor het dimmen van twee groepen? Kies dan voor deze Zigbee duo dimmer van EcoDim. De dimmer is voorzien van twee afzonderlijke druk/draai-knoppen die elk een lichtgroep met een vermogen van 0 tot 100W kunnen dimmen. Daardoor is het mogelijk de dimmer zowel handmatig te bedienen als met een domotica-merk dat via het Zigbee protocol werkt, zoals Philips Hue of Aduro smart.

De EcoDim DIM.05 beschikt over goede dimeigenschappen en dimt zowel geruisloos als met een stabiel lichtprofiel. Mocht het lichtprofiel toch niet helemaal optimaal zijn, dan kunt u gebruikmaken van de MIN en MAX-potmeters om de minimale en maximale waardes van de dimmer aan te passen. Daarnaast is de dimmer beschermd tegen overbelasting en tegen signalen die via dezelfde frequentie storing op kunnen leveren.

Deze dimmer is niet alleen geschikt voor het dimmen van led verlichting, maar ook voor het dimmen van (dimbare) halogeen- en gloeilampen. Let wel op dat hiervoor lampen noodzakelijk zijn die met een fase afsnijdende dimtechniek werken (ook wel trailing edge of R,C).

Installatie van de dimmer is eenvoudig: de inbouwdiepte bedraagt 33,7 mm. Daarnaast is bij het monteren van deze dimmer ook geen nuldraad nodig en kan de dimmer achter vrijwel alle grote merken van afdekmateriaal worden weggewerkt (met uitzondering van TRÅDFRI).
Specificaties
Merk: EcoDim Beschermingsniveau: IP20
Type: Muurdimmer Keurmerk: CE, RoHS
Protocol: Zigbee 3.0 Ingangsfrequentie: 50-60Hz
Fase: Afsnijding Montage: Inbouw
Voltage: 220-240 V Nummer: ECO-DIM.05Zigbee
Afmetingen: 70,1 x 70,1 mm (lxb) Video: Productvideo
Inbouwdiepte: 33,7 mm Extra info: uw oude apparaat
Werkt met
Philips Hue Homey
Sfeerimpressie
Productvideo
Morgen in huis
€ 99,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 82,23 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% BTW)
Laagste prijs garantie!