123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Duo dimmer

Bestel snel en eenvoudig duo dimmers

Bestel een hoogwaardige duo dimmer en dim geruisloos en stabiel twee afzonderlijke lichtgroepen. De duo dimmers van EcoDim, iON Industries en Tradim zijn inbouw dimmers met twee druk-/draaiknoppen en kunnen met een duo dimmerknop worden afgewerkt. In ons assortiment vindt u duo dimmers met verschillende wattages.


1 - 6 van 6

Bestel voordelig duo dimmers

Bij ons vindt u een ruim assortiment aan voordelige led duo dimmers. Wij verkopen duo dimmers van merken zoals iON Industries, EcoDim en Tradim. Lees hieronder meer over duo dimmers of bestel hierboven direct degene waar u naar op zoek bent.

Wat zijn duo dimmers?

Duo dimmers zijn dimmers die twee lampen afzonderlijk van elkaar kunnen dimmen. U kunt dus vanuit één punt twee lampen bedienen. Als u bijvoorbeeld een dimbare lamp boven de eettafel heeft hangen en een bij de bank, dan kunt u met een duo dimmer allebei de lampen dimmen, maar u kunt er ook voor kiezen om maar één lamp te dimmen.

Hoe moet u een duo dimmer installeren?

Voor het installeren heeft u een schroevendraaier en een spanningszoeker nodig en eventueel een kniptang. Volg daarna de volgende stappen:

  • Schakel de stroomgroep uit van de ruimte waar u de duo dimmer gaat installeren.
  • Verwijder de schakelknoppen en het raamwerk.
  • Controleer met een spanningsmeter of er spanning op de schakeldraden staat. Wanneer er maar 1 schakeldraad in de schakelaar zit, is een duo dimmer niet geschikt.
  • Verwijder vervolgens de draden uit de schakelaar en daarna de schakelaar zelf. Verbind dan de draden met de dimmer. Voor alle stappen en een meer gedetailleerde uitleg, kunt u onze installatie stappenplan raadplegen.
  • Plaats de dimmer in de inbouwdoos en schroef het vast en plaats daarna het raamwerk.
​​​​​​

Voor meer informatie kunt u onze led dimmer keuzehulp pagina raadplegen.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is een duo dimmer?

Een duo dimmer is een dimmer die het mogelijk maakt om vanuit één punt twee verschillende dimbare lampen afzonderlijk van elkaar te kunnen dimmen. U vindt duo dimmers voordelig bij 123led.nl.

Hoe werkt een duo dimmer?

U sluit met een duo dimmer twee groepen onafhankelijke lichtbronnen aan op de dimmer die u vervolgens dan afzonderlijk van elkaar kunt bedienen. Voor de installatiestappen kunt u onze keuzehulp pagina over duo dimmers raadplegen.

Waar koop ik een duo dimmer?

Deze koopt u voordelig bij 123led.nl. Hier vindt u verschillende led duo dimmers van verschillende merken. Als u vandaag een duo dimmer bestelt, heeft u deze morgen al in huis.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over ons assortiment duo dimmers? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we u verder kunnen helpen.