123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

EcoDim dimmers

Bestel hoogwaardige EcoDim dimmers

Bij ons bestelt u verschillende dimmers van EcoDim. Inbouw dimmers, slimme dimmers, vloerdimmers, snoerdimmers en stekkerdimmers. De dimmers van EcoDim zorgen voor een stabiel lichtbeeld en kunnen geruisloos worden gedimd. Daarnaast zijn EcoDim dimmers tot 0 watt weg te draaien, en zijn daardoor een stuk energiezuiniger. Wij bieden u op deze dimmers een laagsteprijsgarantie.


1 - 24 van 28

Bestel voordelig EcoDim dimmers

Bekijk ons ruime assortiment EcoDim dimmers. Wij verkopen hier niet alleen inbouw dimmers, maar ook afdekplaten, snoerdimmers, stekkerdimmers en meer. Lees hieronder meer over ons assortiment of bestel hierboven direct het EcoDim product waar u naar op zoek bent.

Ons assortiment EcoDim dimmers

In ons assortiment EcoDim dimmers vindt u een hoop verschillende soorten dimmers. Hieronder benoemen en lichten we deze dimmers toe, zodat u weet of dat de dimmer is waar u naar op zoek bent.

EcoDim led dimmer inbouw

In ons assortiment EcoDim dimmers vindt u onder andere led inbouw dimmers. Deze led dimmer installeert u in de muur en dekt u af met speciaal dimmer afdekmateriaal. U heeft hier de keuze uit een ‘normale’ dimmer, maar ook uit een Zigbee dimmer. Hiermee wordt bedoeld dat u deze dimmer kan bedienen via een Zigbee 3.0 protocol. Hetzelfde geldt voor onze EcoDim wifi dimmer. Deze is via normale wifi te bedienen via de Tuya-app.

 

Verder verkopen wij ook een led inbouw multicontrol dimmer. Dit is een dimmer die op zichzelf gebruikt kan worden, maar ook als wisselschakeling/hotelschakeling in combinatie met andere dimmers van hetzelfde type.

EcoDim snoerdimmer

Ook verkopen wij snoerdimmers. Dit zijn dimmers die op netsnoeren of uw lampsnoeren aangesloten dienen te worden. U hoeft dus niks in de muur te installeren. U kunt met deze snoerdimmers uw lamp aan de hand van een druk-/draaiknop dimmen. Deze dimmers worden over het algemeen gebruikt voor vloer- of tafellampen.

EcoDim stekkerdimmer

Wij verkopen ook stekkerdimmers. Dit zijn dimmers die beschikken over een eigen stopcontact. U stopt de dimmer in het stopcontact in de muur en vervolgens plaatst u een snoer van een armatuur waar een lamp in zit in (het stopcontact van) de dimmer. U kunt de lamp daarna bedienen via de dimknop op de stekkerdimmer. Ook heeft u de mogelijkheid om een stekkerdimmer te kopen die u kunt bedienen via een Zigbee netwerk of een Z-Wave smart home systeem.

EcoDim vloerdimmer

Vloerdimmers worden voornamelijk gebruikt voor het dimmen van tafel- of vloerlampen. Deze dimmer is een goed alternatief voor een wanddimmer. U hoeft alleen uw lampsnoer of netsnoer aan te sluiten op de vloerdimmer. Uw lamp kunt u vervolgens bedienen via de druk-/draaiknop op de dimmer.

EcoDim duo dimmer

Een duo dimmer is simpelweg een inbouw dimmer waarmee u twee verschillende lampen los van elkaar kunt bedienen. In ons assortiment vindt u gewone duo dimmers, maar ook twee dimmers waarvan er een aan uw wifi gekoppeld kan worden en vervolgens bediend kan worden via de Tuya-app en de andere bediend kan worden via een Zigbee netwerk/protocol.

EcoDim dimmer accessoires

Naast dimmers verkopen wij ook enkele accessoires. Zo verkopen wij bijvoorbeeld afdekplaten voor zowel duo dimmers als enkelvoudige dimmers.

 

Verder verkopen wij ook een dimstabilisator. Deze zorgt ervoor dat uw lampen stoppen met flikkeren of nagloeien. De dimstabilisator dient parallel op uw dimbare led lamp te worden aangesloten voor een goede werking.

 

Daarnaast vindt u bij ons led drivers. Led drivers staan ook wel bekend als trafo of transformator. De driver zorgt voor een gelijkmatige en verlaagde stroomlevering aan led verlichting. Hierdoor wordt led verlichting zuiniger en kunnen led lampen langdurig verlichten.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Waar koop ik EcoDim dimmers?

Deze koopt u bij 123led.nl. Hier vindt u een ruim assortiment aan voordelige dimmers, zoals led inbouw dimmers, snoerdimmers, vloerdimmers en accessoires, zoals afdekplaten, dimstabilisators en led drivers. Vandaag besteld is morgen in huis.

Kunnen EcoDim dimmers gebruikt worden met elke lamp?

Nee, dit kan niet. Sommige dimmers kunnen alleen maar met led lampen gebruikt worden en andere dimmers kunnen weer met verschillende soorten lampen gebruikt worden. Controleer daarom altijd of een dimmer en lamp compatibel zijn.
 

Heeft u nog vragen over ons assortiment EcoDim dimmers? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.