123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 3,5 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Buitenruimten

Verlichting voor uw schuur, garage of tuin bestellen?

Bestel weerbestendige en stevige lampen voor diverse buitenruimten rondom uw woning. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar tuinverlichting, garageverlichting of vijververlichting? Kijk dan gauw verder op deze pagina.

Bekijk verlichting voor een andere ruimte:

Kies de juiste verlichting voor buiten op 123led.nl

Op deze pagina bestelt u alle lampen die u kunt gebruiken voor het verlichten van diverse buitenruimten. Bekijk hier onze grote assortiment van verlichting voor tuinen, schuren, garages en vijvers. Met alle weersbestendige en extra stevige lampen kunnen ook veeleisende locaties dus goed verlicht worden.

Verlichting voor buiten: ons assortiment

Op deze pagina hebben wij ons uitgebreide assortiment van buitenlampen voor u verzameld, op ruimte gesorteerd. U kunt lampen vinden voor de volgende ruimtes:

  • Tuin: Ons aanbod aan tuinverlichting is zeer groot. Voor zowel uw voor- als uw achtertuin kunt u bij ons dus altijd de perfecte lamp vinden. Bestel verlichting voor aan de wand, op de tuintafel, langs de oprijlaan en het tuinpad of onder de overkapping. Voor allerlei toepassingen verkopen wij een groot aantal tuinlampen, met verschillende stijlen, vormen en kleuren. Ook voor bijzondere lampen bent u bij ons aan het juiste adres. Kies voor tuinverlichting op zonne-energie om een steentje bij te dragen aan een beter milieu en om voor een lagere energierekening te gaan. Liever geen gedoe meer met de aansluiting van de lampen? Of heeft u geen stopcontact in de buurt? Dan kiest u voor verlichting op batterij.
  • Garage: Wij bieden diverse led TL armaturen en led batten armaturen, vaak al met geïntegreerde verlichting. Ga bij voorkeur voor garage verlichting met een koud witte kleurtemperatuur om te zorgen dat u voldoende licht heeft in uw garage en altijd de focus behoudt, wat u ook aan het doen bent. Led TL buizen hebben verder ook maar weinig onderhoud nodig en zijn bovendien vaak stevig, zodat ook schokken, trillingen en andere zware omstandigheden niet voor problemen zorgen. Ook voor anti-inbraakverlichting kunt u bij ons terecht. Bestel floodlights, breedstralers en andere felle lampen om inbrekers in uw garage af te schrikken. En ga voor lampen met een bewegingssensor om ook een schrikeffect te creëren of om juist te garanderen dat u zelf altijd van genoeg licht wordt voorzien als u even naar de garage loopt.
  • Schuur: Een schuur is eenzelfde soort ruimte als de garage, waar het dus van belang is dat lampen bestand zijn tegen vochtigheid en tegen bijvoorbeeld schokken en trillingen. Ook hier hebben wij led TL buizen, led batten armaturen en andere stevige schuurverlichting voor u verzameld. Klussen in de schuur? Daarvoor bieden wij een ruime assortiment van led looplampen, die u eenvoudig kunt ophangen op de plek waar extra licht nodig is.
  • Vijververlichting: Bestel diverse startersets en losse vijverlampen om te zorgen dat uw vijver altijd van verlichting wordt voorzien. Hiermee kunt u deze plek in de tuin extra accentueren of juist de nadruk leggen op vijverplanten of andere ornamenten. Werk met koppelbare vijververlichting om te zorgen dat u slechts één stopcontact nodig heeft. Wij bieden overigens ook altijd alle producten die u nodig heeft voor de bediening en stroomvoorziening.

Is de verlichting voor buitenruimten weersbestendig?

Op deze pagina vindt u veelal lampen die goed bestand zijn tegen vervelende weersomstandigheden, zoals kou, regen en wind. Al onze tuin- en vijververlichting is sowieso volledig bestand tegen opspattend water en dus zonder problemen buiten te gebruiken. Ook onze garage- en schuurverlichting is in de meeste gevallen goed bestand tegen de vochtigheid die er in deze ruimtes meestal aan de orde is. Check de IP-classificatie om te zien welke lampen u waar kunt gebruiken . Voor buitengebruik is minstens IP44 nodig.

Lampen voor andere ruimtes kopen?

Niet alleen voor uw buitenruimten, ook voor diverse kamers aan de binnenkant van uw woning bieden wij een ruime keuze aan lampen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar alle lampen die wij beschikbaar hebben voor uw badkamer? Bekijk dan onze speciale pagina met badkamer lampen. Hier vindt u lampen die bestand zijn tegen vochtige ruimtes, makkelijk in te bouwen zijn in het plafond en weinig ruimte in beslag nemen. Andere lampen voor de begane grond, de eerste etage of de zolder nodig? Klik dan gauw verder om te zien wat wij allemaal aanbieden.


Komt u er niet helemaal uit of wilt u ons advies bij het bestellen van de juiste lampen voor iedere ruimte in en om uw woning? Neem dan contact met ons op, zodat wij u van advies kunnen voorzien.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten