123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 3,5 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

1e Etage

Verlichting voor de eerste etage kopen?

Bent u op zoek naar verlichting voor uw slaapkamer, kinderkamer, werkkamer, badkamer, wc, gang of trap? Op deze pagina vindt u een ruim aantal lampen, ingedeeld op de verschillende ruimtes die u op de eerste etage van uw woning kunt vinden.

Bekijk verlichting voor een andere ruimte:

Kies de juiste verlichting voor de eerste etage op 123led.nl

Op deze pagina vindt u alle lampen die u nodig kunt hebben voor verschillende ruimtes op de eerste etage van uw huis. Onder meer voor uw slaapkamer, werkkamer en badkamer kunt u hier een groot aantal lampen met andere stijlen, toepassingen en groottes bestellen. Zo vindt u altijd een lamp die bij uw interieur en kamer past.

Lampen voor de eerste etage: ons assortiment

Ons gehele assortiment van lampen die u op de eerste etage kunt gebruiken is op deze pagina verzameld. Hier vindt u lampen met diverse stijlen, voor allerlei andere toepassingen en voor een hoop verschillende ruimtes. Bekijk verlichting voor de volgende kamers:

  • Slaapkamer: Op uw slaapkamer is zowel functionele als sfeervolle verlichting nodig. Zo is basisverlichting belangrijk om in bed een boek te kunnen lezen of voor tijdens het aankleden, maar kan sfeervolle verlichting ook bruikbaar zijn om een ontspannen sfeer te creëren. Op 123led.nl bent u voor beide soorten verlichting aan het juiste adres en vindt u altijd de slaapkamer lamp die u zoekt. Wij verkopen spotjes, plafonnières, opbouwspots en andere lampen die als basisverlichting kunnen dienen, maar ook diverse tafellampen, vloerlampen en nachtlampjes voor naast het bed. Kies zelf voor sfeervolle warm witte of energieke koud witte verlichting om altijd de juiste sfeer te creëren.
  • Kinderkamer: Op de kinderkamer hoeven lampen niet altijd alleen maar functioneel te zijn. Hier kunnen ook lampen toegevoegd worden die bijdragen aan de speelsheid of de gezelligheid in de kamer. Daarom vindt u bij ons een ruim aantal lichtboxen, lichtfiguren en plafondlampen met een vrolijk patroon. Daarnaast geldt ook dat kinderen vaak willen dat de kinderkamer lamp blijft branden als zij gaan slapen. Daarom vindt u op de pagina van de kinderkamerverlichting led lampen, waarmee energie wordt bespaard en u dus kiest voor een energierekening die niet al te hoog uitvalt.
  • Werkkamer: Op werkkamers is de productiviteit en concentratie zeer belangrijk. Daarom verkopen wij werkkamer verlichting (zoals bureaulampen, vloerlampen en andere lampen) die hiervoor geschikt is, bijvoorbeeld doordat hiermee sprake is van een gerichte lichtbundel of doordat er dankzij de koude kleurtemperatuur bijgedragen wordt aan een verhoogde concentratie. Ook zelf kunt u soms een E27 led lamp of led spot toevoegen. Wij raden u dan ook aan om voor een koud witte lamp te kiezen. Dit soort verlichting draagt bij aan het verbeteren van de focus, zodat u zich hiermee vitaler voelt en de werkprestaties verbeterd worden.
  • Badkamer en wc: De badkamer is een vochtige ruimte. Daarom is het belangrijk om hiervoor lampen aan te schaffen die hier tegen kunnen. Op deze pagina hebben wij dan ook diverse badkamer lampen verzameld die minstens IP44-classificeerd zijn . Dit betekent dat de lampen bestand zijn tegen opspattend water en dus niet kapot zullen gaan tijdens het douchen. Wij bieden een groot aantal spotjes, plafondlampen en wandlampen, zodat u altijd wel een geschikte variant vindt voor uw badkamer. Heeft u een aparte wc op de eerste etage? Bestel hiervoor dan ook de juiste wc lampen, zoals inbouwspots, opbouwspots of plafondspots. Deze zijn allemaal zeer subtiel, zodat ze ook in dit soort kleinere ruimtes niet in de weg hangen.
  • Gang en trap: Bekijk ons ruime assortiment van ganglampen en trapverlichting. Wij verkopen onder meer led strips, wandlampjes en plafondlampen met een sensor, die dus automatisch gaan branden als u langsloopt. Dit zorgt er niet alleen voor dat het gevaar van traplopen in de avond of nacht verminderd wordt, maar ook dat u niet elke keer als u door de gang loopt op zoek moet naar de schakelaar. Dit is handig voor dit soort ruimtes, waar u zich vaak maar een korte tijd bevindt. Wij verkopen veelal subtiele plafondlampen, die ook in kleine gangen en trappenhuizen goed van pas komen.

Lampen voor andere ruimtes kopen?

Voor welke kamer op de eerste etage u ook verlichting zoekt, wij bieden altijd een ruim en uitgebreid assortiment. Lampen met verschillende stijlen, groottes, kleuren en toepassingen zijn bij ons allemaal te vinden. Ook voor andere ruimtes in huis kunt u bij ons verlichting kopen. Zoekt u bijvoorbeeld lampen voor de zolder? Of juist verlichting voor de begane grond, zoals voor de eetkamer, de keuken of de woonkamer? Ook daar hebben wij op ruimte ingedeelde pagina’s voor, zodat u eenvoudig de geschikte lamp kunt vinden.


Komt u er niet helemaal uit of wilt u ons advies bij het bestellen van de juiste lampen voor iedere ruimte in uw woning? Neem dan contact met ons op, zodat wij u van advies kunnen voorzien.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten