123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Begane grond

Verlichting voor de begane grond kopen?

Voor alle ruimtes op de begane grond van uw woning kunt u op deze pagina geschikte verlichting bestellen. Koop lampen voor onder meer uw woonkamer, eetkamer, keuken of toilet. In ons ruime assortiment vindt u altijd wel een vloerlamp, wandlamp of plafondlamp.

Bekijk verlichting voor een andere ruimte:

1 - 0 van 0

Kies de juiste verlichting voor de begane grond op 123led.nl

Op deze pagina kunt u voor verschillende ruimtes op de begane grond de juiste verlichting vinden. Kies uit een ruim assortiment van lampen voor uw keuken, woonkamer, eetkamer, toiletruimte, gang en trappenhuis altijd een geschikte variant. En voor 23:59 besteld? Dan ontvangt u uw lamp morgen al in huis!

Lampen voor de begane grond: ons assortiment

In ons uitgebreide assortiment vindt u een groot aantal lampen die u op de begane grond van uw woning kunt gebruiken. Wij hebben deze lampen ingedeeld per ruimte, zodat u eenvoudig de armatuur kunt vinden waar u naar op zoek bent. Kies bij ons uit verschillende stijlen, vormen en maten om een lamp te vinden die echt aan uw wensen voldoet en die bij uw interieur past. U heeft de keuze uit onder andere plafondlampen, wandlampen, tafellampen en vloerlampen.

 

Klik gauw verder om onze verlichting voor de volgende kamers te bestellen:

  • Gang: Halverlichting is om verschillende redenen zeer belangrijk. Ten eerste dragen ganglampen bij aan de eerste indruk van uw woning, omdat de gang meestal de eerste ruimte is waar uw visite binnenkomt. Omdat niet iedere plafondlamp of wandlamp al voorzien is van een bijpassende E27 led lamp, E14 led lamp of led spot kunt u hiermee vaak zelf de juiste sfeer creëren. Kies dan bij voorkeur voor een lamp met een warme kleurtemperatuur, omdat dit over het algemeen als een stuk sfeervoller beschouwd wordt. Verder vindt u op deze pagina ook diverse lampen met sensor. Deze zijn vooral handig omdat de hal een ruimte is waar u meestal maar voor korte tijd bent.
  • Trap: Ook in het geval van trapverlichting zijn lampen met bewegingssensor aan te raden. Deze zorgen ervoor dat het licht automatisch gaat branden als u de trap op- of afgaat, waardoor gevaarlijke situaties in de avond of nacht voorkomen kunnen worden. Op 123led.nl koopt u diverse led strips die op de traptreden te bevestigen zijn, maar ook spotjes die u boven- of onderaan de trap kunt monteren.
  • Wc: In het toilet is het ook belangrijk om goede verlichting op te hangen, omdat dit over het algemeen een kamer is waar geen of weinig natuurlijk licht te vinden is. Aangezien het hier meestal gaat om een kleine ruimte is het gebruik van grote plafond- of wandlampen niet aan te raden, want deze maken de ruimte ogenschijnlijk nog kleiner en geven vaak te veel licht af. Kijk daarom bij ons voor verschillende inbouwspots, opbouwspots en plafondspots. Deze minimalistische wc lampen nemen weinig ruimte in beslag maar zorgen wel voor voldoende verlichting.
  • Keuken: Goede lampen in de keuken zorgen ervoor dat u altijd precies kunt zien wat u aan het doen bent. Een lamp boven uw keukenblad ophangen is dus niet alleen handiger, maar ook een stuk veiliger. Bestel bij ons diverse lampjes die onder de keukenkastjes te bevestigen zijn en uw aanrechtblad verlichten, zodat u kunt koken zonder gevaarlijke situaties te creëren. In ons ruime assortiment vindt u naast verlichting voor in de keukenkastjes ook spotjes en hanglampen die als centrale basisverlichting kunnen dienen. Wat voor keukenverlichting u dus ook nodig heeft, bij ons vindt u het gegarandeerd.
  • Eetkamer: Op zoek naar een lamp voor boven de eettafel? Bekijk al onze hanglampen, opbouwspots en plafondspots of creëer uw eigen lamp met ons 1-2-3-systeem van Calex, waarbij u een plafondlamp, textielsnoer en fitting combineert om zelf een lamp te maken die helemaal aan uw wensen voldoet. In onze webshop vindt u een groot aantal eetkamer lampen met verschillende stijlen, zodat u altijd een variant kunt vinden die bij uw interieur past.
  • Woonkamer: Voor uw woonkamer kunt u op zoek zijn naar verschillende lampen. Vaak zijn dit niet alleen lampen die de basis-, sfeer- of accentverlichting in de ruimte verzorgen, maar kunnen ze ook echt iets bijdragen aan het interieur en de uitstraling van deze kamer. Daarom vindt u bij ons onder andere hanglampen, tafellampen en vloerlampen van bijvoorbeeld Philips, Trio, Calex en ons 123led-huismerk. In onze ruime collectie kiest u altijd wel een woonkamer lamp die bij uw andere meubels past.

Lampen voor andere ruimtes kopen?

Voor diverse ruimtes op de begane grond van uw woning kunt u bij ons dus allerlei lampen kopen, die van elkaar verschillen op het gebied van vorm, grootte, toepassing, kleur en stijl. Zo vindt u altijd een geschikte lamp. Op zoek naar verlichting voor uw badkamer, slaapkamer, werkkamer of kinderkamer? Bekijk dan onze lampen voor de eerste etage. Ook verlichting voor buiten, zoals voor uw tuin, schuur of garage bestelt u bij ons voor de beste prijs.


Komt u er niet helemaal uit of wilt u ons advies bij het bestellen van de juiste lampen voor iedere ruimte in uw woning? Neem dan contact met ons op, zodat wij u van advies kunnen voorzien.