123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 3,5 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Keukenverlichting

Keukenverlichting kopen?

Op deze pagina hebben we al onze lampen voor in de keuken van uw woning verzameld. Ga voor spotjes, keukenkastverlichting, plafondspots en meer. Dankzij ons ruime assortiment vindt u altijd wel een lamp die geschikt is voor uw specifieke toepassing en die bij uw interieur past.

Bestel al onze keukenverlichting

Wat voor lamp u ook voor uw keuken nodig heeft, op deze pagina vindt u altijd een geschikte variant. Verlichting voor in de keukenkastjes? Lampjes voor onder de kasten, die uw aanrechtblad verlichten? Basisverlichting? Wij verkopen het allemaal. Bovendien bestelt u de lampen bij ons voor de beste prijs en ontvangt u ze morgen al in huis.

Welke lamp past het beste bij welke plek in de keuken?

Er zijn diverse plekken in uw keuken waar u verlichting op kunt hangen. Voor al deze plekken is er weer een andere specifieke lamp nodig. In onze webshop vindt u daarom een ruim assortiment keukenverlichting voor allerlei verschillende toepassingen:

Verlichting voor in de keukenkastjes

Door keukenkast verlichting in uw keukenkastjes te plaatsen kunt u ervoor zorgen dat u de inhoud van de kastjes altijd goed kunt blijven zien, ook als het avond of nacht is. Vaak zijn deze lampjes voorzien van een handige bewegingssensor, die ervoor zorgt dat de verlichting automatisch gaat branden als u de kastjes opendoet. Dit is extra praktisch en voorkomt een ongemakkelijke zoektocht naar een schakelaar. Bestel bij ons verschillende varianten, met één of meerdere lichtbronnen. Bevestigingsmateriaal wordt vaak meegeleverd.

Verlichting voor boven het aanrecht

Door onder de keukenkastjes verlichting te plaatsen zorgt u ervoor dat u alles goed kunt blijven zien tijdens het koken. Het aanrechtblad wordt hiermee namelijk op de meest effectieve wijze verlicht. Op zoek naar speciale lampen hiervoor? Dan kunt u bijvoorbeeld op de pagina van de keukenlampen kijken. Hier vindt u diverse langwerpige lampjes die eenvoudig aan de onderkant van een keukenkastje te monteren zijn. Bij ons vindt u de lampen in verschillende groottes, zodat u er eentje kunt uitkiezen die past bij de afmetingen van uw keuken. Ook spotlampjes en andere kantelbare lampjes zijn op deze pagina te vinden. De lampjes hebben veelal een koud witte kleurtemperatuur, waardoor u hiermee gegarandeerd op een energieke en gefocuste wijze kunt blijven koken.

Daarnaast kunt u ook op de pagina van de led T5 koppelbare armaturen kijken. Hier vindt u stevige led armaturen die ook eenvoudig onder kastjes te bevestigen zijn. Doordat deze armaturen koppelbaar zijn past u ze altijd aan aan uw keuken.

Basisverlichting

Ook algemene verlichting mag natuurlijk niet ontbreken in de keuken. U heeft hierbij de keuze uit subtiele spotjes en verschillende plafondspots. De inbouwspotjes zijn zeer minimalistisch en kunt u inbouwen in het plafond, waardoor ze weinig tot geen ruimte in beslag nemen. Ze zijn beschikbaar in het zilver, zwart en wit en in een ronde of een vierkante variant. Ook de opbouwspots kunt u bij ons bestellen in een aantal verschillende varianten, bijvoorbeeld met één tot wel vier lichtbronnen. Doordat de lichtbronnen over het algemeen kantelbaar zijn kunt u hiermee altijd de juiste plekjes van uw keuken uitlichten.

Led strips voor in de keuken

Ook led strips kunnen gebruikt worden in uw keuken. Deze kunnen onder meer gemonteerd worden onder de keukenkastjes. Net zoals onze keukenlampen wordt er hiermee gezorgd dat het aanrechtblad verlicht is, zodat u tijdens het koken alles goed kunt blijven zien. Hiervoor kunt u helder witte of koud witte led strips gebruiken, die door hun lichtkleur zorgen voor een goede zichtbaarheid. Doordat onze sets, die geleverd worden mét de juiste voeding en het geschikte bevestigingsmateriaal, op maat te knippen zijn kunt u deze altijd aanpassen aan uw keuken.

Led strips zijn ook in (vierkante) koven, boven de afzuigkap, boven de keukenkasten of onder het keukeneiland te bevestigen. Ook als u liever warm witte of gekleurde verlichting wilt heeft u bij ons een ruime keuze.

Verlichting voor de afzuigkap of koelkast

Tot slot kunt u bij ons ook terecht voor de lampjes die u nodig heeft voor uw koelkast of afzuigkap. Deze speciale lampjes zijn gemaakt van stevig materiaal, hebben de juiste fitting en zijn bestand tegen lage temperaturen. Door de matte afwerking is er sprake van een diffuse en gelijkmatige lichtverspreiding.

Komt u er niet helemaal uit of wilt u ons advies bij het bestellen van de juiste lampen voor uw keuken? Neem dan contact met ons op, zodat wij u van advies kunnen voorzien.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten