123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Zolder

Verlichting voor de zolder bestellen?

Ga thuis voor een goed verlichte zolder met ons ruime aanbod aan zolderverlichting. Of u hier nu een slaapkamer, werkkamer of opbergruimte heeft, u vindt altijd de geschikte lampen in onze webshop.

Bekijk verlichting voor een andere ruimte:

1 - 0 van 0

Kies de juiste verlichting voor de zolder op 123led.nl

Bestel op deze pagina alle lampen voor uw zolder. Kies uit een groot aantal plafonnières, opbouwspots, nachtlampen, wandlampen en diverse andere lampen altijd de juiste verlichting voor uw zolderruimte, of u hier nu een slaapkamer, werkkamer of hobbykamer heeft. En heeft u de lampen voor 23:59 besteld? Dan ontvangt u uw bestelling morgen al in huis.

Welke lampen zijn geschikt voor op zolder?

Bij het uitkiezen van lampen voor uw zolder dient u er rekening mee te houden dat niet iedere lamp hiervoor geschikt is, zeker niet als u hier een schuin plafond heeft. Zo is het niet wenselijk om hier te kiezen voor een plafondlamp met ventilator of een hanglamp met een stang en meerdere lichtbronnen, omdat deze snel uit balans kunnen raken en dan kapot kunnen gaan. Bij ons heeft u een ruime keuze aan lampen die wél geschikt zijn voor de zolder.

 

Zo zijn opbouwspots bijvoorbeeld een zeer goede keuze. Doordat deze vaak beschikken over verstelbare lichtbronnen kunt u er hiermee voor zorgen dat de juiste plekken uitgelicht kunnen worden. Hierdoor kunnen opbouwspots gebruikt worden als basisverlichting in kamers op zolder. Ook lampen met een sensor zijn perfect voor dit soort ruimtes. Deze springen namelijk automatisch aan, zodat u direct licht heeft en niet meer op zoek hoeft naar de schakelaar. Dit is fijn als er geen tot weinig natuurlijk licht beschikbaar is op de bovenste verdieping.

Zolderverlichting: ons uitgebreide assortiment

Heeft u gewoon een recht plafond op zolder, dan is er waarschijnlijk al helemaal geen probleem bij het uitkiezen van een geschikte lamp. Vrijwel alle soorten lampen kunnen dan gebruikt worden. Bij ons vindt u een ruim assortiment van lampen voor bijvoorbeeld slaapkamers en werkkamers op zolder. Kijk hier voor plafonnières, nachtlampen, tafellampen, bureaulampen, vloerlampen en nog veel meer. Deze zijn allemaal beschikbaar in verschillende stijlen, zodat u altijd een variant kunt uitkiezen die bij uw interieur past.

 

Zorg ervoor dat ook het licht bij de situatie past, door de juiste armatuur mét lamp te kiezen of zelf een geschikte led lamp te selecteren. In werkkamers kunt u het beste kiezen voor koud witte verlichting, omdat dit de focus, concentratie en productiviteit ten goede komt. Koude verlichting is bewezen beter voor de werkprestaties. In slaapkamers wilt u misschien liever gaan voor sfeervolle verlichting en kunt u daarom beter kiezen voor warm witte lampen.

 

Ook trapverlichting is belangrijk, om te zorgen dat u ’s avonds en ’s nachts veilig naar beneden kunt. Daarom bestelt u bij ons led strips voor iedere trede of spotjes die u aan de zijkant van de trap kunt bevestigen.

Lampen voor andere ruimtes nodig?

Naast zolderverlichting vindt u in onze webshop ook nog diverse andere lampen, allemaal op ruimte gesorteerd. Heeft u lampen voor de begane grond nodig, bijvoorbeeld voor de eetkamer, keuken, wc of woonkamer? Kijk dan gauw verder. Wij verkopen designlampen of meer subtiele verlichting, in allerlei stijlen en kleuren en voor verschillende toepassingen. Ook voor lampen voor de eerste etage kunt u bij ons terecht. Bekijk wat wij allemaal aanbieden voor onder meer de slaapkamer, kinderkamer, werkkamer en badkamer.


Komt u er niet helemaal uit of wilt u ons advies bij het bestellen van de juiste lampen voor iedere ruimte in uw woning? Neem dan contact met ons op, zodat wij u van advies kunnen voorzien.