123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Zolderverlichting

Zolderverlichting kopen?

Op zoek naar lampen voor de zolder van uw woning? Bekijk dan ons ruime assortiment om geschikte plafonnières, opbouwspots, led TL verlichting of plafondlampen te vinden. Alle lampen bestelt u bij ons voor de beste prijs en ontvangt u morgen al in huis.

1 - 0 van 0

Bestel al onze goedkope zolderverlichting

Op deze pagina hebben wij al onze lampen die geschikt zijn voor de zolder voor u op een rijtje gezet. Wat voor ruimte u ook op uw zolder gecreëerd heeft, in onze grote collectie kunt u altijd de juiste lamp vinden. En voor 23:59 besteld? Dan ontvangt u uw nieuwe zolderverlichting morgen al in huis.

Zolderverlichting: ons assortiment

In onze webshop vindt u een ruim aanbod aan lampen die geschikt zijn voor uw zolder. Kijk verder om de volgende lampen te bekijken:

  • Plafonnières: Plafonnières hebben een gelijkmatige en egale lichtverspreiding en kunnen hierdoor gebruikt worden als algemene verlichting van de zolder. Dit is dus de lamp die u direct aanzet als u de kamer betreedt. Wij hebben ronde plafonnières in allerlei soorten en maten. Vaak zien ze er door hun minimalistische ontwerp en witte kleur onopvallend uit.
  • Plafondlampen met sensor: De zolder is een ruimte waar meestal maar weinig daglicht binnenkomt. Zoeken naar een schakelaar is daarom niet altijd even gemakkelijk. Een plafondlamp met sensor is dan ideaal. Als deze beweging registreert springt de verlichting automatisch aan, zodat u dit niet meer handmatig hoeft te doen. Dit is helemaal perfect als u boven bijvoorbeeld alleen een rommelhok heeft waar u zich altijd maar kortere periodes bevindt. Verhoog zo uw gemak. Doordat de lampen van ons 123led-huismerk, Mr. Beams of Philips ook automatisch weer uitgaan bespaart u hiermee tevens energie.
  • Opbouwspots: Doordat opbouwspots vaak meerdere lichtbronnen bevatten, die ook nog eens kantelbaar zijn, kunnen deze lampen zeer goed dienstdoen als basisverlichting. De kantelbare lichtbronnen zorgen ervoor dat dit soort lampen ook perfect zijn voor montage op schuine plafonds. Zo zorgt u er namelijk eenvoudig voor dat het licht op de juiste plek schijnt. 
  • Led Batten: Een led batten armatuur wordt geleverd inclusief lamp, en die heeft over het algemeen een zeer grote lichtopbrengst. Bovendien kunnen deze lampen goed tegen een stootje en zijn ze ook voor gebruik in veeleisende ruimtes geschikt. U vindt ze bij ons in veel verschillende varianten, bijvoorbeeld met allerlei andere afmetingen of kleurtemperaturen. 
  • Led T5 koppelbaar: Ook deze led armaturen worden geleverd mét geïntegreerde lichtbron. Het handige hieraan is dat de armaturen koppelbaar zijn. Zo kunt u dus verschillende led TL lampen aan elkaar verbinden en heeft u vervolgens slechts één stroomaansluiting nodig. Perfect voor het verlichten van zolders waar niet zo veel stroomvoorzieningen beschikbaar zijn.

Is er sprake van een slaapkamer of werkkamer op uw zolder? Ook dan kunt u bij ons speciale lampen bestellen. Zo vindt u diverse nachtlampjes op onze speciale pagina met slaapkamer lampen en kunt u voor bureaulampen en andere lampen voor uw (thuis)kantoor kijken op de pagina voor de werkkamer verlichting.

Waar moet ik op letten bij het kiezen van zolderverlichting?

Als er sprake is van een recht plafond is het uitkiezen van zolderverlichting niet heel anders dan het uitkiezen van lampen voor andere verdiepingen. Pas dan de kleurtemperatuur, wattage en lichtopbrengst aan op de toepassingen. Zo is voor een werkkamer een koudere kleurtemperatuur gewenst, omdat dit de concentratie en productiviteit ten goede komt. Heeft u een extra leeshoek of zithoek op zolder of heeft u hier een hobbykamer gecreëerd? Dan is sfeervolle verlichting misschien wenselijker. Kies dan voor een led lamp met een warm witte kleurtemperatuur.

Is er wel sprake van een speciaal plafond? Is deze bijvoorbeeld schuin? Let hier dan goed op bij het uitkiezen van lampen. Plafondlampen met een ventilator of opbouwspots en andere lampen met een stang waarop meerdere lichtbronnen bevestigd zijn kunnen dan beter niet gebruikt worden. Deze kunnen dan namelijk uit balans raken en kapotgaan. Bij ons vindt u een groot aantal lampen die u wél gewoon kunt gebruiken.

Of er nu sprake is van een opbergruimte, hobbykamer, slaapkamer of werkkamer op zolder, u vindt bij ons altijd de juiste verlichting. Komt u er niet helemaal uit of wilt u ons advies bij het bestellen van de juiste lampen voor uw zolder? Neem dan contact met ons op, zodat wij u van advies kunnen voorzien.