123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Slaapkamer lampen

Slaapkamer lampen kopen?

Op zoek naar lampen voor uw slaapkamer? Kijk dan gauw verder op deze pagina. Hier hebben wij ons ruime assortiment voor u op een rijtje gezet en kiest u uit allerlei spotjes, plafonnières, wandlampen, nachtlampen en nog veel meer.

1 - 0 van 0

Bestel goedkope slaapkamer lampen

Op deze pagina vindt u ons ruime aanbod aan slaapkamer lampen. Zowel voor functionele als voor sfeervolle verlichting bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk onze complete collectie om altijd de juiste spotjes, plafonnières, wandlampen, tafellampen, vloerlampen of nachtlampen te vinden. Voor 23:59 besteld? Dan ontvangt u uw bestelling morgen al in huis.

Slaapkamer lampen: ons assortiment

Bij ons vindt u zowel praktische als decoratieve lampen voor op uw slaapkamer. Kijk verder om te zien wat wij allemaal verkopen:

  • Spotjes slaapkamer: De meest subtiele vorm van (basis)verlichting kunt u toevoegen aan uw slaapkamer in de vorm van spotjes. Deze worden namelijk ingebouwd in het plafond en nemen dus weinig tot geen extra ruimte in beslag. Wij verkopen diverse spotjes met een rond of vierkant ontwerp, die vaak voorzien zijn van een kantelbare lichtbron. Zo kunt u ze gebruiken om speciale onderdelen van het interieur uit te lichten, maar ook om de volledige slaapkamer te verlichten. Let wel altijd goed op dat het plafond geschikt moet zijn voor inbouw.
  • Plafondspot of opbouwspot: Plafond- of opbouwspots onderscheiden zich van de spotjes doordat ze worden opgebouwd in plaats van ingebouwd. In ons ruime assortiment vindt u spots in allerlei verschillende varianten, bijvoorbeeld met één tot wel vier lichtbronnen, in een zilveren of een witte kleur en met een vierkant of rond ontwerp. Kies uit alle spots van ons 123led-huismerk, Philips of Trio altijd een variant die bij uw slaapkamer past. Doordat deze armaturen vaak ook kantelbare lichtbronnen bevatten kunt u deze ook gebruiken als basis- of als accentverlichting.
  • Plafonnières: Plafonnières bestaan uit één lichtbron en hebben vaak een rond en minimalistisch ontwerp. Handig voor het compleet en op een egale manier verlichten van uw slaapkamer. Vooral in modernere ruimtes komen deze subtiele lampen goed tot hun recht. Bestel een variant met of zonder geïntegreerde led lamp. Als u de helderheid wilt kunnen aanpassen kunt u het beste gaan voor een dimbare lamp. Als u in het bezit bent van een led dimmer kunt u hiermee de helderheid van het licht namelijk altijd aanpassen aan de situatie, of u nu een sfeervolle of een energieke sfeer wilt creëren. Verder raden wij u aan om voor een lamp te gaan met een warm witte kleurtemperatuur. Zo wordt de meest aangename en gezellige sfeer gecreëerd; perfect voor een ruimte als de slaapkamer.
  • Wandlampen: Met behulp van wandlampen kunt u bepaalde onderdelen van uw interieur uitlichten of een sfeervol lichteffect creëren in de slaapkamer. Wij verkopen diverse moderne, industriële of klassieke armaturen, met of zonder geïntegreerde led lamp. 
  • Vloerlampen: Een echte eyecatcher toevoegen aan uw slaapkamer doet u met een vloerlamp. Deze staande lampen verkopen wij namelijk in diverse bijzondere designs. Doordat u hier bovendien vaak zelf een E27 led lamp aan kunt toevoegen kunt u de vloerlamp altijd nóg unieker maken. Kies bijvoorbeeld voor een lichtbron met zichtbaar led filament of een grote of unieke vorm. De lampen zijn het perfecte accessoire voor in de slaapkamer.
  • Tafellampen: Voor op uw dressoir, nachtkastje of bureau kunt u bij ons diverse tafellampen bestellen in verschillende stijlen, zodat u er altijd wel eentje kunt vinden die bij uw andere meubels past. Zo verkopen wij ze in vele kleuren, designs en groottes.
  • Nachtlampen: Nachtlampjes zijn essentieel om ’s avonds in bed nog even te kunnen lezen of werken. U kunt hiervoor uiteraard ook gewoon tafellampen bestellen, maar de nachtlampjes kenmerken zich door hun hoge flexibiliteit en handige formaat. Ze werken over het algemeen namelijk op batterijen, zodat u hiermee niet afhankelijk bent van een stopcontact. Zo kunt u de lampjes eenvoudig verplaatsen, aan de juiste kant van het bed neerzetten (of ophangen met het meegeleverde bevestigingsmateriaal) of zelfs meenemen als u op vakantie gaat.

Kinderkamer lampen bestellen?

Zoekt u verlichting voor de slaapkamer van uw kind(eren)? Ook daarvoor kunt u bij ons een groot aantal lampen vinden. Bestel decoratieve én functionele kinderkamer lampen voor de beste prijs en ontvang ze razendsnel al in huis. Zo kunt u dankzij onze ruime collectie onder meer plafondlampen, lichtfiguren en wandlampen toevoegen aan de kamer van uw kind.

Komt u er niet helemaal uit of wilt u ons advies bij het bestellen van de juiste lampen voor uw slaapkamer? Neem dan contact met ons op, zodat wij u van advies kunnen voorzien.