123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Kinderkamer lampen

Kinderkamer lampen kopen?

Op deze pagina hebben wij ons volledige assortiment van kinderkamer lampen voor u op een rij gezet. Zowel voor decoratieve als functionele lampen bent u bij ons aan het juiste adres. Kies voor plafondlampen, wandlampen, spotjes, lichtfiguren en nog veel meer.

1 - 0 van 0

Bestel onze goedkope kinderkamer lampen

Op zoek naar verlichting voor de kinderkamer? Kijk dan gauw verder! Op deze pagina hebben we namelijk onze uitgebreide collectie voor u verzameld. Zo vindt u altijd wel een lamp die bij de kamer van uw kind past en die geschikt is voor precies de juiste toepassing. Voor 23:59 besteld? Dan ontvangt u uw nieuwe verlichting morgen al in huis.

Kinderkamer lampen: ons uitgebreide assortiment

In de kinderkamer kunnen er verschillende vormen van verlichting gebruikt worden. Daarom hebben wij een zeer uitgebreide en complete collectie, waarin u allerlei soorten lampen kunt vinden om de ruimte te verlichten, specifieke onderdelen te accentueren of om slechts als extra accessoire aan het interieur toe te voegen.

Basisverlichting voor de kinderkamer

Uiteraard is er in iedere kamer basisverlichting nodig: een lamp of verschillende lampen die de gehele ruimte op een egale manier verlichten. Dit is het licht dat u meestal als eerste aanzet als u de kamer betreedt. Bij ons kunt u hiervoor verschillende lampen vinden:

  • Kinder plafondlampen: Deze plafondlampen zijn speciaal bedoeld voor kinderkamers en vallen dan ook op door hun vrolijke roze of blauwe kleur. De lampen zijn verder voorzien van een maan- en sterrenpatroon, waardoor er figuurtjes op de wand en het plafond geprojecteerd worden. Zo waant uw kindje zich hiermee in een sterrenhemel, en dit kan ervoor zorgen dat het makkelijk wordt om in slaap te vallen. Ook met de sterrenhemel plafondlampen wordt ditzelfde resultaat bereikt. Diverse ledjes zorgen bij deze lampen voor een twinkelend, magisch effect en zijn dus perfect voor als uw kindje geholpen moet worden bij het in slaap vallen. Door het energiezuinige karakter van de geïntegreerde lichtbronnen kunt u deze plafondlampen overigens ’s nachts gewoon laten branden. 
  • Plafonnières: Deze plafonnières hebben een subtielere uitstraling en zijn over het algemeen voorzien van een ronde vorm en een moderne witte kleur. Koop bij ons verschillende varianten, bijvoorbeeld van ons 123led-huismerk, Philips of Trio, en kies voor een lamp met of zonder geïntegreerde lichtbron. Zo kunt u ervoor zorgen dat de plafonnière precies bij uw wensen past.
  • Plafondspot: Plafondspots zijn voorzien van één, twee, drie of vier lichtbronnen, die meestal kantelbaar zijn. Zo kunt u met deze plafondspots zorgen dat speciale onderdelen van het interieur geaccentueerd worden of juist dat de hele ruimte wordt verlicht. Bij ons vindt u moderne en klassieke plafondspots in een aantal verschillende kleuren.
  • Spotjes: De meest subtiele vorm van basisverlichting? Dat zijn de spotjes. Deze worden ingebouwd in het plafond en nemen dus weinig tot geen extra ruimte in beslag. Door hun strakke ontwerp en moderne kleuren vallen ze bovendien mooi weg. Let er wel op dat het plafond geschikt moet zijn voor inbouw.

Niet alle armaturen zijn al voorzien van een bijpassende led lamp. Wij raden u aan om in dit geval te kiezen voor een lichtbron met een warm witte lichtkleur, bijvoorbeeld een E27 led lamp of een led spot. Anders dan koud wit licht zorgt deze vorm van verlichting er namelijk voor dat er in deze ruimte een aangename en gezellige sfeer gecreëerd wordt.

Functionele verlichting voor de kinderkamer

Naast basisverlichting kunt u ook accentverlichting of functionele verlichting toevoegen aan de kinderkamer. Dit zijn lampen die geschikt zijn voor het uitlichten van een bepaald onderdeel van het interieur of die bedoeld zijn voor het uitvoeren van een specifieke taak. Zo kunt u bij ons terecht voor bureaulampen die echt ontwikkeld zijn voor het verlichten van het werkblad. Wandlampen kunnen daarnaast gebruikt worden om een schilderij of een poster uit te lichten, maar ook om slechts een klein onderdeel van de kamer te verlichten. Zo kunnen deze naast het bed geplaatst worden en gebruikt worden tijdens het (voor)lezen.

Tot slot zijn er ook nachtlampen die naast het kinderbedje gezet of opgehangen kunnen worden. Doordat deze lampjes allemaal op batterijen werken kunt u deze flexibel op de gewenste plek plaatsen, zonder dat u rekening hoeft te houden met de aanwezigheid van een stopcontact. Bovendien gaat het hierbij altijd om led verlichting. Deze vorm van verlichting is het meest energiezuinig. Zeer handig dus als het lampje ’s nachts aan moet blijven staan.

Decoratieve verlichting voor de kinderkamer

Tot slot is ook decoratieve verlichting in kinderkamers belangrijk. Dit kunnen echte eyecatchers zijn die het interieur van de ruimte helemaal afmaken. Hiermee kunt u een mooi geheel creëren of een extra accessoire toevoegen. Koop bijvoorbeeld lichtfiguren in de vorm van een flamingo, palmboom of cactus of lichtboxen waarin u uw eigen boodschap kunt creëren. Al deze lampen zijn meer een extraatje dan dat ze echt bedoeld zijn voor het verlichten van de ruimte.

Voor alle soorten verlichting voor in de kinderkamer bent u bij ons dus aan het juiste adres. Andere slaapkamer lampen bestellen? Ook dat kan in onze webshop. Voor alle ruimtes in huis bieden wij een ruim aanbod aan wandlampen, plafondlampen en nog veel meer.

Komt u er niet helemaal uit of wilt u ons advies bij het bestellen van de juiste lampen voor uw kinderkamer? Neem dan contact met ons op, zodat wij u van advies kunnen voorzien.