123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 3,5 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Badkamer lampen

Badkamer lampen kopen?

Bekijk op deze pagina alle vochtbestendige en stevige lampen die wij aanbieden voor de badkamer van uw woning. Van spots en plafondlampen tot wandlampen; wij verkopen het allemaal. Kies voor subtiele en moderne lampen van Trio en Philips en koop ze alleen bij ons voor de laagste prijs.

Bestel al onze goedkope badkamer lampen

Op zoek naar voordelige lampen voor in uw badkamer? Kijk dan gauw verder. Op deze pagina hebben wij namelijk ons ruime assortiment voor u op een rijtje gezet, zodat u eenvoudig kunt zien welke lampen geschikt zijn voor in een ruimte als de badkamer, die zich kenmerkt door zijn hoge vochtigheidsgraad. Op deze manier bestelt u gegarandeerd de juiste lamp.

Badkamer lampen: ons uitgebreide assortiment

Wij verkopen een groot aantal badkamer lampen van Philips, Sylvania en Trio waarmee u voor voldoende verlichting kunt zorgen in deze ruimte. In ons assortiment vindt u de volgende varianten:

  • Spotjes: Met inbouwspotarmaturen en inbouwspotjes mét geïntegreerde led lamp kunt u op een subtiele wijze verlichting toevoegen aan de badkamer. De minimalistische lampen zijn op strakke wijze in te bouwen in het plafond en nemen vervolgens weinig tot geen ruimte in beslag. Sommige spotjes hebben bovendien een kantelbare lichtbron, zodat u zelf kunt bepalen waar de lichtstraal heen moet schijnen. Spotjes zijn hierdoor perfect om te gebruiken als algemene verlichting in de badkamer.
  • Plafondlampen: Ook plafondlampen zijn geschikt om te gebruiken als basisverlichting. Deze vaak moderne en minimalistische lampen met ronde, rechthoekige of vierkante vorm zorgen voor een gelijkmatige en egale lichtverspreiding. In deze groep vindt u daarnaast ook diverse slimme plafondlampen van Philips, die u met een app op uw telefoon of tablet kunt bedienen, personaliseren en zelfs automatiseren.
  • Wandlampen: Wandlampen kunnen vaak niet dienstdoen als algemene verlichting, maar zijn wel perfect te gebruiken als echte sfeermaker of voor het accentueren van bepaalde onderdelen van de badkamer. Denk bijvoorbeeld aan de badkamerspiegel, die dankzij een goede lamp ook ’s ochtends vroeg of ’s avonds te gebruiken is. Wij hebben veel lampen met een rechthoekige vorm en een naar beneden gerichte lichtstraal die hier perfect voor zijn. Ook slimme wandlampen voor de badkamer kunt u bij ons vinden.

Wat is belangrijk bij het uitkiezen van een badkamer lamp?

Er zijn verschillende zaken waar u rekening mee moet houden tijdens het uitkiezen van een geschikte badkamer lamp. Let hier vooral op om te zorgen dat u altijd een geschikte lamp uitkiest.

IP-waarde

De badkamer is een ruimte met een hoge luchtvochtigheid. De lampen die u hieraan toevoegt moeten hier dus tegen bestand zijn, anders kunnen ze kapotgaan of zelfs kortsluiting veroorzaken. Daarom vindt u op deze pagina enkel lampen die dankzij hun stevige behuizing waterbestendig zijn. Hier zeker van zijn? Kijk dan even naar de IP-waarde . Lampen met een IP-waarde van tenminste IP23 zijn bestand tegen vochtigheid en condens, bij een IP-waarde van IP44 zijn ze ook bestand tegen opspattend water en kunnen ze bijvoorbeeld bij de wastafel opgehangen worden.

Let op: Als u de verlichting direct naast het bad of in de douchecabine gaat toevoegen is een lamp met een waarde van IP23 of IP44 niet afdoende. Zorg dat de lamp dan een minimale waarde van IP65 heeft, want dan is deze ook daadwerkelijk waterstraaldicht. Tussen een bad, douche of wastafel en een lamp met een IP23-waarde moet zelfs een afstand van minstens 60 tot 300 cm zijn.

Kleurtemperatuur

Lampen met een warm witte lichtkleur worden beschouwd als zeer sfeervol, waar lampen met een koud witte kleurtemperatuur vaak wat helderder zijn en zorgen voor een meer energiek gevoel. Beide lampen kunnen dus van pas komen in een badkamer. Wat voor soort led lamp u aan uw armatuur toevoegt (of welke armatuur met geïntegreerde lamp u uitkiest) is vooral afhankelijk van uw eigen voorkeuren. Wat voor sfeer wilt u in de badkamer creëren? Kies aan de hand daarvan voor de juiste kleurtemperatuur.

Wilt u de sfeer in de ruimte kunnen veranderen als u bijvoorbeeld eerst gaat scheren en daarna gaat badderen? Dan is het verstandig om voor een dimbare lamp te gaan. In combinatie met een led dimmer kunt u dan de helderheid aanpassen. Of ga voor een van onze plafond- of wandlampen met slimme functies, want hiermee kunt u zelfs switchen tussen warm en koud licht.

CRI-waarde

Door kunstlicht kunnen kleuren er soms anders uitzien dan ze in het daglicht doen. In een ruimte als de badkamer is dit niet altijd handig, bijvoorbeeld niet als u make-up gaat aanbrengen. Vindt u het daarom belangrijk dat kleuren zo waarheidsgetrouw mogelijk overkomen? Dan kunt u het beste letten op de CRI-waarde van de lampen. Lampen met een waarde van CRI>90 staan erom bekend kleuren een stuk realistischer weer te geven. Voeg dit soort CRI>90 lampen dus toe aan uw armaturen in de badkamer als u dit belangrijk vindt. Wilt u hier meer over lezen? Bekijk dan onze blog over de Color Rendering Index.

Welke lamp u ook wilt kopen voor uw badkamer, bij ons vindt u altijd een ruime collectie. Komt u er niet helemaal uit of wilt u ons advies bij het bestellen van de juiste lampen voor uw badkamer? Neem dan contact met ons op, zodat wij u van advies kunnen voorzien.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten