123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Ganglampen

Voordelige ganglampen kopen?

Op deze pagina vindt u ons gehele aanbod aan ganglampen voor de begane grond en de eerste verdieping van uw huis. Kies bijvoorbeeld voor plafonnières, opbouwspots, inbouwspots en wandlampen en bestel deze producten bij ons voor de beste prijs.

1 - 0 van 0

Bestel altijd de geschikte ganglampen

Op zoek naar halverlichting? Bij ons vindt u een groot aantal ganglampen, met of zonder sensor en met verschillende stijlen en designs. Zo vindt u gegarandeerd een lamp die bij uw gang past. Alleen bij ons bestelt u de lampen bovendien voor de beste prijs. Doet u dit voor 23:59? Dan ontvangt u uw bestelling morgen al in huis.

Ganglampen: ons assortiment

In onze ruime collectie vindt u een hoop verschillende lampen, voor allerlei toepassingen. Kijk verder om te zien welke soorten verlichting u op deze pagina kunt vinden:

  • Plafonnières: Plafonnières zien er vaak subtiel uit en hebben een minimalistisch design, waardoor ze niet veel ruimte in beslag nemen. Perfect voor een kamer die meestal wat kleiner is, zoals de gang. Wij verkopen verschillende plafonnières van Philips en Trio die zich kenmerken door hun ronde vorm en die over het algemeen een moderne witte kleur hebben.
  • Plafondlampen met sensor: Omdat de hal een ruimte is waar u zich vaak maar een korte tijd bevindt is het gebruik van lampen met een sensor aan te raden. Het licht gaat dan automatisch aan wanneer u langsloopt en weer uit als u de gang verlaat.
  • Plafondspots en opbouwspots: Een plafondspot of opbouwspot bestaat uit een lamphouder met één tot wel vier verschillende lichtbronnen. De spotjes zijn meestal kantelbaar, waardoor u deze vorm van verlichting ook kan gebruiken voor het accentueren van bepaalde onderdelen van uw hal, zoals de spiegel of de kapstok. Wij hebben een ruime keuze aan opbouwspots met verschillende kleuren, stijlen en vormen. Zo vindt u altijd een variant die bij uw interieur past.
  • Inbouwspots: Inbouwspots vormen de meest subtiele vorm van verlichting. Deze worden namelijk ingebouwd in het plafond en vallen dus volledig weg; ze steken niet uit en hangen nooit in de weg. Let er bij het toevoegen van inbouwspots wel op dat uw plafond hiervoor geschikt moet zijn en dat er sprake moet zijn van genoeg inbouwdiepte.
  • Wandlampen: Met wandlampen kunt u de aandacht vestigen op diverse onderdelen van uw hal, zoals de spiegel. Wij bieden een groot aantal wandlampen in verschillende formaten en stijlen. Modern, klassiek of industrieel, in een witte of zilveren kleur, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Hoe kies ik de juiste ganglamp?

De hal is over het algemeen de ruimte waar gasten als eerste binnenkomen en waar dus de eerste indruk van uw huis ontstaat. Hier goede verlichting aan toevoegen is dan ook ontzettend belangrijk. Het licht moet zowel uitnodigend als sfeervol zijn. Daarom raden wij u aan om in dit soort ruimtes te gaan voor lampen met een warm witte kleurtemperatuur (2700K-3000K). Anders dan koud wit licht, dat qua uiterlijk meer lijkt op daglicht en hierdoor een meer energieke en gefocuste sfeer creëert, zorgt licht met een warme lichtkleur voor een aangenaam gevoel. Hoewel dit voor de eerste verdieping wel wat minder belangrijk is en u hier ook kunt gaan voor iets kouder licht (4.000K) raden we het gebruik van zeer koude verlichting ook op deze plek af. Houd rekening met de kleurtemperatuur als u een armatuur met geïntegreerde lamp uitkiest, maar ook als u zelf een led lamp gaat toevoegen.

Als u een goede ganglamp gaat uitkiezen moet u ook rekening houden met de grootte van de armatuur. Daarnaast geldt ook: hoe groter de gang is, hoe hoger de lichtsterkte van de lamp moet zijn. In een echt grote gang kunt u er zelfs voor kiezen om meerdere lampen toe te voegen. Als de gang echter klein is, zorgt het gebruik van een te grote lamp ervoor dat de ruimte nog krapper lijkt of dat u door het licht verblind wordt. Zorg er dus voor dat u de grootte van de lamp, de lichtopbrengst en de lichtsterkte aanpast aan de toepassing.

Verlichting voor de trap nodig?

Heeft u ook een trap in uw gang die u goed wilt verlichten? Dan raden we u aan om een kijkje te nemen bij onze trapverlichting. Hier verkopen we led strips of spotjes waarmee u ook ’s avonds en ’s nachts veilig de trap op of af kunt.

Komt u er niet helemaal uit of wilt u ons advies bij het bestellen van de juiste lampen voor uw gang? Neem dan contact met ons op, zodat wij u van advies kunnen voorzien.