123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Schuurverlichting

Schuurverlichting bestellen?

Op deze pagina vindt u een groot aanbod aan lampen die u kunt gebruiken voor het verlichten van uw schuur. Van looplampen tot led TL armaturen en van anti-inbraakverlichting tot Led Batten, bij ons vindt u het allemaal én bestelt u alle schuurverlichting altijd voor de beste prijs.

1 - 0 van 0

Verlicht uw schuur met onze goedkope schuurverlichting

Dankzij ons ruime assortiment kunt u altijd op de beste manier uw schuur verlichten. Koop voor verschillende toepassingen de beste verlichting en varieer onder meer op het gebied van lampsoort, kleurtemperatuur en lichtsterkte om de juiste keuze te maken. En voor 23:59 besteld? Dan ontvangt u uw schuurverlichting morgen al in huis.

Schuurverlichting: ons ruime assortiment

Voor het verlichten van uw schuur zijn er op deze pagina diverse lampen te vinden die gebruikt kunnen worden als basisverlichting. Zo kunt u er met behulp van led TL armaturen en led Batten armaturen voor zorgen dat er altijd voldoende verlichting is. Deze lampen hebben over het algemeen namelijk een zeer hoge lichtopbrengst en zorgen er dus voor dat de gehele ruimte op een egale en gelijkmatige wijze verlicht wordt.

Daarnaast bieden dit soort lampen de stevigheid en betrouwbaarheid die er nodig is in een veeleisende ruimte als de schuur, zeker als hier ook een (kleine) werkplek gebouwd is. Speciale lampen nodig voor tijdens het werken? Gebruik dan onze looplampen. Dit zijn draagbare lampen die flexibel op verschillende plekken waar u even verlichting nodig heeft neer te zetten of op te hangen zijn. Ze zijn namelijk voorzien van een handige plastic haak en een extra stevige behuizing.

Op deze pagina vindt u verder ook onze anti-inbraakverlichting. Dit zijn lampen die bedoeld zijn voor het afschrikken van ongenode gasten, bijvoorbeeld doordat ze een zeer grote lichtopbrengst hebben of doordat ze automatisch gaan branden wanneer er beweging geregistreerd wordt. Wij hebben ook van dit soort lampen een zeer ruime collectie, waarin u onder meer floodlights, breedstralers en spots vindt.

Waar moet ik op letten bij het bestellen van schuurverlichting?

Er zijn een aantal belangrijke punten waar u op moet letten als u lampen voor uw schuur gaat bestellen, namelijk:

  • IP-waarde: Waterdichtheid is vaak een belangrijke voorwaarde voor schuurverlichting, omdat er in dit soort ruimtes regelmatig sprake is van een hoge vochtigheidsgraad. Dit betekent dat u hier niet altijd alle lampen kunt gebruiken. Schuurverlichting moet over het algemeen minstens bestand zijn tegen condensvorming. Controleer daarom altijd de IP-waarde. Dit is een internationale norm die iets zegt over de water- en stofdichtheid van een lamp. Lampen met een IP-waarde van IP44 of hoger zijn geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes, zoals de schuur of de garage .
  • Lichtkleur: In een schuur is het niet heel belangrijk dat de verlichting sfeervol is. Daarom hebben vrijwel alle lampen die u op deze pagina kunt vinden een helder witte of koud witte lichtkleur (4.000K tot 6.500K). Dit soort verlichting zorgt voor een energiek gevoel en garandeert te allen tijde een goede zichtbaarheid.
  • Sensor of niet: Een aantal van onze lampen zijn voorzien van een sensor, waardoor ze direct beginnen te branden als er beweging geregistreerd wordt. Dit is bijvoorbeeld het geval bij de led TL armaturen met sensor, maar ook bij sommige vormen van anti-inbraakverlichting. Dit is niet alleen handig op de momenten dat u zich maar voor een korte tijd in deze ruimte bevindt, maar ook voor het afschrikken van ongenode gasten en het verbeteren van de veiligheid.

Lampen voor uw garage bestellen?

Heeft u naast lampen voor de schuur ook lampen nodig voor in uw garage? Bekijk dan ons ruime aanbod aan garage verlichting. Hier vindt u lampen die passen bij deze veeleisende en vaak ook vrij vochtige ruimte, zodat u altijd de juiste verlichting bestelt.

Komt u er niet helemaal uit of wilt u ons advies bij het bestellen van de juiste lampen voor uw schuur? Neem dan contact met ons op, zodat wij u van advies kunnen voorzien.