123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Garage verlichting

Garage verlichting kopen?

Bestel op deze pagina onze goedkope led TL armaturen, led batten armaturen en anti-inbraakverlichting voor in uw garage. Al deze kwalitatief hoogwaardige en sterke garagelampen zijn perfect voor deze vochtige en veeleisende ruimte. Op zoek naar schuurverlichting? Ook dat vindt u bij ons.

1 - 0 van 0

Bestel onze goedkope garage verlichting

Bent u op zoek naar garagelampen? Kijk dan verder op deze pagina, waar wij ons ruime assortiment voor u verzameld hebben. Uit een groot aantal TL armaturen, floodlights en andere lampen kunt de perfecte verlichting vinden voor deze ruimte.

Wat is geschikte garage verlichting?

Aan een garage moet basisverlichting toegevoegd worden. Dit is een lamp die de gehele ruimte op een egale en gelijkmatige manier van verlichting voorziet. Verder zijn er een aantal zaken waar u rekening mee moet houden als u de geschikte garagelampen gaat uitkiezen:

Welke lichtkleur vindt u geschikt?

In de garage kunt u het beste kiezen voor een helder of koud witte lichtkleur. Hoe warmer de verlichting namelijk is, hoe sfeervoller dit is. Het creëren van een gezellige sfeer is echter niet belangrijk in garages. Wat wél van belang is in dit soort ruimtes is helderheid en goede zichtbaarheid. Dit is namelijk noodzakelijk om de kans op ongevallen en schade te verkleinen. Kies daarom bij ons voor garagelampen die helder wit licht (4.000K) of koud wit licht (5.000K-6.000K) uitstralen.

Vochtbestendigheid van garage lampen

De garage is een ruimte die erg vochtig kan zijn. Vooral in open garages is dit het geval. Houd hier dus goed rekening mee als u garagelampen gaat bestellen. Is er sprake van een hoge vochtigheidsgraad, ga dan voor een armatuur die hier tegen kan. Zo kunt u bij ons allerlei waterdichte TL armaturen bestellen.

Om zeker te weten dat u voor de goede lamp kiest raden we u aan om te kijken naar de IP-waarde . Ga voor een lamp met een minimale waarde van IP44 om te zorgen dat deze langdurig goed blijft. Dit wil namelijk zeggen dat de armatuur bestand is tegen opspattend water en spitse voorwerpen.

Garage verlichting met of zonder sensor

De garage is een ruimte waar u zich vaak maar voor korte tijd bevindt. Om een zoektocht naar het lichtknopje te voorkomen, iedere keer als u even snel iets gaat pakken, is een bewegingssensor ideaal. Deze registreert namelijk alle bewegingen in een straal van ongeveer 1 tot 8 meter en zorgt dat de verlichting automatisch aanspringt als iemand in de buurt komt. Het licht blijft dan voor een periode van tien seconden tot wel een half uur branden.

Een sensor komt ook van pas als u uw auto gaat wegzetten, zodat u niet opeens in het donker zit op het moment dat u uw auto en diens lichten heeft uitgeschakeld. Daarom verkopen wij een groot aantal led TL armaturen mét bewegingssensoren. Vindt u dit minder belangrijk? In ons assortiment vindt u ook garagelampen zonder sensor.

Welke armatuur kiest u uit?

  • Led TL armatuur: Led TL lampen staan bekend om hun hoge lichtopbrengst, waardoor ze zeer geschikt zijn om gebruikt te kunnen worden voor de algemene verlichting van uw garage. De armaturen die u bij ons kunt vinden zijn bovendien vaak waterdicht.
  • Led Batten: Dit soort lampen zijn de ideale vervangers voor TL buizen en armaturen. Ze worden geleverd mét lamp, zijn bestand tegen extreme temperaturen en hebben een stevige buitenzijde van kunststof, waardoor ze een stuk minder kwetsbaar zijn.
  • Led T5 koppelbaar: Het voordeel van deze led T5 armaturen is dat deze koppelbaar zijn, waardoor u de verschillende lampen aan elkaar kunt koppelen en dus maar één stroomaansluiting nodig heeft. Heel handig voor in de garage, waar er vaak niet zoveel stroomvoorzieningen beschikbaar zijn.

Anti-inbraakverlichting bestellen?

Wij verkopen naast echte garage lampen ook anti-inbraak verlichting. Dit soort lampen hebben niet als doel om de ruimte op een egale wijze te verlichten, maar om mogelijke inbrekers af te schrikken en de veiligheid te verbeteren.

Wij verkopen onder meer floodlights en breedstralers met een hoge lichtopbrengst, die meestal automatisch aan gaan als er beweging geconstateerd wordt. Zo wordt een ongenode gast direct begroet (en weggejaagd) door een grote hoeveelheid licht, maar kunt u dit ook gebruiken om uw eigen zichtbaarheid in de garage te verhogen.

Komt u er niet helemaal uit of wilt u ons advies bij het bestellen van de juiste lampen voor uw garage? Neem dan contact met ons op, zodat wij u van advies kunnen voorzien.