123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Philips myBathroom

De perfecte badkamer met de Philips myBathroom led-lampen

Philips myBathroom lampen

Goede verlichting in de badkamer is belangrijk. Het zorgt ervoor dat het makkelijker wordt om te tutten, te douchen en na een lange werkdag te ontspannen. Bovendien kan een mooie lamp ook een bijdrage leveren aan het interieur van uw badkamer en de stijl die u wilt uitstralen. Op 123led.nl vindt u altijd de juiste lamp, die ervoor zorgt dat u zich helemaal op uw gemak voelt in uw badkamer. Bijvoorbeeld van een Philips myBathroom-collectie, waarin u hoogwaardige en stijlvolle lampen vindt.

De voordelen van de myBathroom led-lampen

De myBathroom led-lampen van Philips zijn modern, stijlvol en functioneel. Ze zijn voorzien van de nieuwste led-technologie, waardoor ze een krachtig warm-wit licht (2700K) op een gelijkmatige manier verspreiden.

 

Deze led-technologie zorgt er bovendien voor dat de led-lampen van Philips myBathroom energiebesparend zijn en een lange levensduur hebben. Hiermee bespaart u tot wel 80 procent ten opzichte van traditionele verlichting voor de badkamer. De lampen gaan bovendien minimaal 25.000 uur mee, wat gelijk staat aan 25 jaar bij een gemiddeld gebruik van 3 uur per dag. Het kopen van een lamp is dus een langdurige investering. Als de armaturen geleverd worden zonder geïntegreerde verlichting, kunt u bij ons de passende led-lampen aanschaffen die dezelfde voordelen hebben.

 

Nog een voordeel van de myBathroom-lampen is dat ze een helder licht verspreiden met een zeer waarheidsgetrouwe kleurweergave. Kleuren worden precies zo weergegeven als ze in het echt zijn. Dit kunt u ook zien aan de kleurenindex (CRI) die bij elke lamp aangegeven is. Door dit realisme kunt u zich met gerust hart optutten in de badkamer, zonder risico dat het er in daglicht opeens heel anders uitziet.

Verschillende soorten badkamerverlichting

Badkamerverlichting kan zowel sfeervol als functioneel zijn. Een lamp is sfeervol als de armatuur echt iets bijdraagt aan het interieur van uw badkamer. Functioneel is een lamp die op een plek hangt waar u echt verlichting nodig heeft, zoals boven de spiegel. Ook accentverlichting is bijvoorbeeld functioneel.


Wat voor Philips badkamerlampen vindt u bij ons dan allemaal?
  • Plafondlampen: Lampen aan het plafond staan niet in de weg en zijn dus eerder functioneel te noemen. Toch kunnen ze ook zeer stijlvol zijn en iets extra's toevoegen aan uw interieur. Ga daarom voor een led-plafonnière die bij uw smaak past, bijvoorbeeld met een chromen of witte kleur en een klein of juist groot formaat.
  • Wandlampen: Lampen die aan de wand hangen springen vaak wat meer in het oog. Kies daarom voor lampen die geheel naar uw smaak zijn.
  • Spots: Ideaal voor accentverlichting zijn spotjes. Inbouwspots vallen namelijk zelf niet op en nemen geen ruimte in beslag, maar kunnen wel net even wat extra nadruk geven aan bepaalde elementen in uw badkamer.

Waterbestendige lampen voor uw badkamer

Lampen in badkamers die niet bestand zijn tegen vochtigheid of water, daar heeft u niet zoveel aan. Daarom zijn de lampen van de Philips myBathroom-serie bijna allemaal IP23- of IP44-geclassificeerd . De IP23-classificatie houdt in dat de lamp bestand is tegen sproeiend water. Bij een IP44-classificatie is de armatuur kwalitatief nog beter en biedt het zelfs bescherming tegen opspattend water. Ideaal dus voor een vochtige ruimte als de badkamer.

123led.nl is officieel Philips dealer


 
Als officiële Philips led-dealer is 123led.nl een zeer betrouwbare partner voor al uw led-verlichting. Onze unieke samenwerking met Philips zorgt ervoor dat ons led-assortiment en onze kennis over led-technologie altijd is toegespitst op de laatste ontwikkelingen. Als gecertificeerde Philips led-partner wordt 123led.nl bovendien getraind in kennis over led-lampen en -systemen. Dit stelt ons in staat onze klanten perfect te adviseren over de mogelijkheden van led-verlichting.

Philips badkamerverlichting kopen bij 123led.nl

Heeft u vragen over Philips myBathroom badkamerverlichting of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.