123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Philips myGarden

Verlicht uw tuin met de myGarden buitenverlichting

Buitenverlichting is bijna net zo belangrijk als binnenverlichting. Lange zomeravonden in de tuin, in het donker uw huissleutels zoeken bij de deur en kijken wie er aanbelt. Allemaal situaties waarin het belangrijk is dat u voldoende belichting heeft. Daarom brengt Philips met de myGarden-collectie decoratieve en functionele tuinverlichting op de markt. Van wandlampen tot grondspots: u vindt het hier allemaal.
 
Philips tuinlampen Philips tuinverlichting

De voordelen van de myGarden tuinverlichting

De myGarden led-lampen van Philips zijn stijlvol, rustig en toch modern. Allen zijn ze voorzien van de nieuwste led-technologie: ze verspreiden een warmwit licht en hebben een gelijkmatige kleur. Bovendien is het installeren van de tuinverlichting zeer eenvoudig.

De buitenlampen van myGarden zijn daarnaast energiebesparend en hebben een lange levensduur. De lampen gaan minimaal 25.000 uur mee, wat gelijk staat aan 25 jaar bij een gemiddeld gebruik van 3 uur per dag. Het kopen van een lamp is dus een langdurige investering. De tuinverlichting kan wel tegen een stootje en overleeft ook de ergste weeromstandigheden: de lampen zijn namelijk volledig waterbestendig (IP44 ).

Verschillende soorten buitenverlichting

Buitenverlichting heeft veel verschillende functies. Hierbij kunt u denken aan de functionaliteit, bijvoorbeeld dat u tijdens de barbecue op een lekkere zomeravond niet opeens in het donker staat. Maar uw tuinverlichting kan ook echt een toevoeging zijn aan uw interieur en de sfeer rondom uw huis verhogen. En wat dacht u van accentverlichting? Met buitenlampen kunt u zorgen dat bepaalde plekken in uw tuin extra aandacht krijgen.

De Philips myGarden-collectie bevat diverse soorten tuinlampen: 
  • Wandlampen: Mooie klassieke of moderne lampen die een toevoeging zijn aan uw interieur en bovendien perfect zijn om uw tuin, voordeur of terras mee te verlichten.
  • Wandlampen met sensor: Deze springen aan als ze beweging detecteren in de nabije omgeving. Dit is handig wanneer u thuiskomt van een lange dag en licht nodig heeft om de voordeur te kunnen openen. Maar het is ook de ideale manier om ongenode gasten af te schrikken.
  • Wandlampen op zonne-energie: Hiermee draagt u bij aan het milieu, maar helpt u ook uw portemonnee een handje.
  • Lantaarns: Prachtige lantaarns om uw tuin mee te verfraaien en te verlichten. Of gebruik ze als accentverlichting.
  • Grondspots: Handig als u uw tuin wil verlichten zonder dat de lampen in de weg staan. grondspots nemen weinig ruimte in en zijn bijna onzichtbaar.
  • Wandarmaturen (E27): Decoratieve armaturen maken het gezellig in uw tuin. Kies zelf de lamp die u erbij vindt passen.

Maak uw tuin perfect

Een mooi verlichte tuin of terras is pas het begin. Een schone, opgeruimde tuin maakt het plaatje helemaal compleet. Daarom vindt u op 123schoon.nl allerlei hulpmiddelen om uw tuin nog perfecter te maken, zoals terras- en tegelreiniger en onkruidverwijderaar. En kijk op 123accu.nl voor handige accu's voor uw huis- en tuinapparaten.

123led.nl is officieel Philips dealer


 
Als officiële Philips led-dealer is 123led.nl een zeer betrouwbare partner voor al uw led-verlichting. Onze unieke samenwerking met Philips zorgt ervoor dat ons led-assortiment en onze kennis over led-technologie altijd is toegespitst op de laatste ontwikkelingen. Als gecertificeerde Philips led-partner wordt 123led.nl bovendien getraind in kennis over led-lampen en -systemen. Dit stelt ons in staat onze klanten perfect te adviseren over de mogelijkheden van led-verlichting.

Philips tuinverlichting kopen bij 123led.nl

Heeft u vragen over de tuinlampen van Philips of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten