123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Senic Gira Friends of Hue Switch schakelaar glanzend wit (systeem 55)

€ 67,50 (Inclusief 21% BTW) (€ 55,79 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Omschrijving

Deze slimme Friends of Hue schakelaar in glanzend wit geeft u de mogelijkheid om op een stijlvolle en energiezuinige wijze uw Philips Hue lampen te bedienen. Door de volledig zelfstandige werking is de schakelaar overal te gebruiken. De nodige energie wordt opgewekt door het principe van energy harvesting, waarbij de smart switch als deze wordt ingedrukt zelf voldoende kinetische energie opwekt om een signaal naar uw Philips Hue verlichting te zenden. Er zijn dus geen batterijen of kabels nodig, enkel een verbinding met uw Philips Hue Bridge (v2).

 

U kunt de schakelaar met behulp van de Philips Hue app aan uw bridge koppelen, waarna de smartphone niet meer nodig is voor gebruik. Wel kunt u met behulp van de app timers en lichtscènes instellen. Met één schakelaar kunt u maximaal 50 Philips hue lampen bedienen, en u kunt maximaal 25 slimme schakelaars op één bridge koppelen.

 

De smart switch kan waar u maar wilt geplaatst worden. Er komen immers geen kabels of batterijen aan te pas. De schakelaar beschikt over een zelfklevende achterzijde en kan daarmee op elk voldoende glad oppervlak gemonteerd worden. Deze schakelaar kan in zowel een 2-knops als een 1-knops configuratie geplaatst worden. Het frame van de schakelaar is vormgegeven in de tijdloze stijl van de Gira System55 frames. Hierdoor past het product perfect in elk type interieur.

Specificaties
Merk: Senic & Gira Kleur: Glanzend wit
Protocol: Zigbee info Afmetingen: 81 x 81 x 17 mm (lxbxh)
Type: Slimme schakelaar Oud voor nieuw: uw oude apparaat info