123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Ledstrips

 • Hoe kies ik de juiste ledstrip?
  Met meer dan 100 verschillende ledstrips heeft 123led.nl de juiste ledstrip voor elke situatie. Maar dat maakt het vinden van de ideale ledstrip er niet makkelijker op! Met onderstaande stappen helpen we u bij het vinden van de perfecte ledstripverlichting voor uw woning, tuin of bedrijf.

  Kiest u voor een complete kit of een losse ledstrip?
  Met een complete ledstrip-kit heeft u direct alles voor het plaatsen en bedienen van uw ledstrip. Voor onze plug-&-play-ledstripsets is geen enkel gereedschap of technische kennis benodigd, u kunt direct aan de slag!
  Met een losse ledstrip heeft u alle vrijheid om uw eigen setup met ledstrips te creëren. Een losse ledstrip en alle benodigde onderdelen kunt u direct online bestellen bij 123led.nl.

  Is de ledstrip bedoeld als hoofdverlichting, sfeerverlichting, of professionele verlichting?
  Als de ledstrip de belangrijkste lichtbron in de ruimte is, worden er andere eisen aan gesteld dan wanneer de ledstrip met name dient voor het creëren van sfeervolle lichteffecten. Naast hoofd- en sfeerverlichting kunt u ook voor ledstrips kiezen die geheel zijn toegespitst op (continu) professioneel gebruik.

  Welke lichtkleur moet de ledstrip produceren?
  Ledstrips zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Veel ledstrips kunnen maar één kleur licht produceren, maar er zijn ook zogenaamde RGB-ledstrips waarbij u de kleur telkens aan kunt passen. Kiest u voor wit licht? Dan heeft u de keuze uit warm wit (richting geel), koud wit (richting blauw) en neutraal wit licht.

  Welke hoeveelheid licht moet de ledstrip produceren?
  De totale hoeveelheid licht wordt onder andere bepaald door:
  - het aantal ledjes op de strip;
  - het type led (een type 5050 ledchip produceert meer licht dan type 3528);
  - de lichtkleur (wit licht produceert een hoger aantal waarneembare lumen dan gekleurd licht).

  Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste ledstrip voor uw situatie? De 123led.nl-klantenservice helpt u graag bij het vinden en bestellen van de juiste led-verlichting.

Terug Terug naar boven