123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 3,5 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Algemene productinformatie

 • Wat is led filament?
  Led filament is een nieuwe ontwikkeling op het gebied van ledverlichting en wordt door velen gezien als het ideale alternatief voor de oude gloeilamp. Led filament lampen zijn populair omdat het licht vrijwel niet te onderscheiden is van een gloeilamp, maar de lampen toch de zuinigheid en duurzaamheid van ledverlichting hebben. Bovendien zien led filament lampen er uniek uit. Ze hebben een retro, vintage-achtige uitstraling.

  led filament lampVoordelen filament led:

  - lichtspectrum vergelijkbaar met dat van een gloeilamp;
  - een brede lichthoek van 360 graden;
  - geen koeling nodig;
  - zeer laag energieverbruik.

  Led filament lampen zijn te herkennen aan de gele gloeidraden (filament) met ledjes die u in de lamp kunt zien zitten. Ook is de lampvoet weer vergelijkbaar met die van de gloeilamp, omdat het koelelement ontbreekt dat bij standaard ledlampen wel aanwezig is. Daardoor kan het licht weer alle kanten op schijnen.

  Een klein stukje technologie van filament led:
  Filament lampen zijn opgebouwd uit een combinatie van een groot aantal blauwe en rode ledjes, die in serie geschakeld zijn in de vorm van een gloeidraad. Deze draad van ledjes is in een laagje fosfor geplaatst. Het reflecterende fosfor zorgt ervoor dat het middelste gedeelte van het lichtspectrum wordt aangevuld, zodat er wit licht waargenomen wordt. Door zowel blauwe als rode ledjes te gebruiken (standaard ledlampjes gebruiken slechts blauwe ledjes), kan de vertrouwde warmwitte lichtkleur nog beter gecreëerd worden.


Terug Terug naar boven

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% BTW)
Laagste prijs garantie!