123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Koppelbare kerstverlichting: zo werkt het

Koppelbare kerstverlichting: zo werkt het

Zodra de feestdagen naderen kijken we er allemaal naar uit; een mooie kerstboom versierd met sfeervolle lampjes, een kerststukje op de tafel en een kerstkrans aan de deur. Maar daar blijft het tegenwoordig niet bij. De kerstversiering is bij een hoop gezinnen al veel verder uitgebreid, voornamelijk buitenshuis. En met onze koppelbare kerstverlichting gaat dat eigenlijk heel eenvoudig. Benieuwd? Hieronder leggen we uit wat het precies is en hoe het werkt.

Wat is koppelbare kerstverlichting?

Koppelbare kerstverlichting is kerstverlichting die u aan elkaar koppelt. Alle kerstlampjes worden met elkaar verbonden zodat er één lang snoer ontstaat. Het grootste voordeel is dat er slechts één stroompunt vereist is en er dus geen extra stekkerdozen of stopcontacten nodig zijn. De koppelbare kerstverlichting in ons assortiment is geschikt voor binnen én buiten.


Uiteraard zijn er nog veel meer voordelen:

  • U kunt de kerstverlichting in één keer aan- of uitschakelen.
  • U kunt verschillende soorten kerstlampjes met elkaar combineren.
  • U kunt de kerstlampjes ophangen waar u maar wilt.

Hoe werkt koppelbare kerstverlichting?

De basis van het koppelbare kerstverlichtingssysteem is de startadapter. Hieraan verbindt u vervolgens de kerstlampjes. Zo ontstaat er één lang snoer. Eventueel gebruikt u verlengkabels of splitters om grote oppervlakken te overbruggen of om een splitsing te maken. Hang de verlichting op, steek de adapter in het stopcontact en geniet van sfeervolle kerstverlichting.
 

In ons assortiment vindt u verschillende soorten kerstlampjes die u kunt gebruiken voor het koppelsysteem. U kunt kiezen voor de traditionele verlichting en de (micro)clusterverlichting, maar ook ijspegelverlichting en netverlichting behoren tot de mogelijkheden. Zo versiert u gemakkelijk muren, schuttingen, dakranden en beplanting.

 

Het aantal te koppelen lampjes is echter niet oneindig, ieder type kerstverlichting staat voor een aantal punten. Zo staat clusterverlichting bijvoorbeeld voor 250 punten en ijspegelverlichting voor 100 punten. Het totale aantal punten per startadapter, dus het aantal te combineren kerstlampjes, is in totaal 1.000. Bekijk het puntensysteem om zo de juiste selectie te maken.

 

Let op: De aansluiting van dit type kerstverlichting is alléén te combineren met de koppelbare kerstverlichting van ons eigen 123led-huismerk.

Stappenplan aansluiten koppelbare kerstverlichting thuis

Heeft u gekozen voor koppelbare kerstverlichting thuisgebruik en gaat u aan de slag met het verlichtingssysteem? Volg dan onderstaande stappen voor een juiste installatie:

  1. Bedenk waar u thuis (binnen of buiten) de kerstverlichting wilt gaan ophangen en meet de gewenste lengte en afstanden.
  2. Kies vervolgens de koppelbare kerstverlichting volgens het puntensysteem. Maak eventueel gebruik van verlengsnoeren of splitters.
  3. Bekijk of u andere accessoires nodig heeft, zoals kerstversiering haken.
  4. Koppel alle kerstlampjes aan elkaar, test de verlichting en hang deze vervolgens op aan uw gevel/beplanting/dakrand/schutting.
  5. Sluit de startadapter aan op het lichtnet en voilà, geniet van sfeervolle kerstverlichting.

Lichtprogramma’s, dim- en timerfunctie

U kunt met de knop op de startadapter, of met de afstandsbediening, de koppelbare kerstverlichting eenvoudig bedienen.

Zo is het mogelijk om de kerstlampjes in één keer aan of uit te zetten. Daarbij is te variëren in 4 dimstanden: 100%, 75%, 50% en 25%. Daarnaast kunt u ook een timer instellen, zo heeft u er helemaal geen omkijken meer naar. De kerstverlichting gaat na 8 uur automatisch uit en blijft voor 16 uur uitgeschakeld. Dit betekent dat het licht de volgende dag op precies hetzelfde tijdstip weer gaat branden.

Onze koppelbare kerstverlichting wordt geleverd met 2 lichtkleuren: warm wit en extra warm wit in één enkel lampje. Zo kiest u altijd de juiste sfeer. Ook kunt u switchen tussen wel 9 verschillende lichtprogramma's. Denk hierbij aan langzame of snelle effecten in verschillende volgordes. De koppelbare kerstlampjes kunt u zo volledig naar eigen wens instellen.

Het grootste voordeel van koppelbare kerstverlichting

Koppelbare kerstverlichting is dus ideaal als u uw voor- of achtertuin wilt decoreren met kerstlampjes. U overbrugt gemakkelijk grote afstanden en u heeft maar één stroompunt nodig. Maak het buiten gezellig tijdens de feestdagen en stel zelf uw kerstverlichting samen.

Bekijk onze koppelbare kerstverlichting!

Bent u op zoek naar nóg meer kerstverlichting en kerstdecoratie?
Bekijk al onze kerstlampjes voor binnen en buiten.

 

Terug naar blog

Mogelijk ook interessant:

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!