123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Philips Master LEDtube

1 - 0 van 0

Philips Master LEDtube is professionele led-verlichting

In de Master LEDtube collectie van Philips vindt u hoogwaardige kwaliteit TL-buizen. Deze zorgen voor energiebesparingen van maar liefst 60%. De Master LEDtube lampen zijn dan ook de ideale oplossing voor bedrijven en ondernemers die maximale kwaliteit en levensduur eisen voor hun verlichting. Bijvoorbeeld in magazijnen, parkeerterreinen of supermarkten. Voordelen zijn onder andere:
 Lagere energieverbruik zorgt voor lagere bedrijfskosten.
 Langere levensduur ten opzichte van traditionele lampen zorgt voor lagere onderhoudskosten.
 Eenvoudige en snelle manier om bestaande TL-armaturen te vernieuwen naar led-technologie.

Philips Master LEDtube TL-buizen

Er zijn meerdere soorten TL-buizen in de Master LEDtube collectie van Philips. Hieronder vindt u meer specifieke informatie zodat u kunt bekijken welke TL-buis u nodig heeft voor uw armatuur.
 
Master LEDtube (EM):

Hierbij werkt uw armatuur met een elektromagnetisch VSA. U vervangt gemakkelijk de oude starter van de lamp door de nieuwe, meegeleverde starter. U heeft dan de LEDtubes nodig met één blauwe ring. Bekijk meer informatie in de video hiernaast.
Master LEDtube (HF):

Hierbij werkt uw armatuur met een hoogfrequent elektronisch VSA. U maakt dan gebruik van de simpele 'plug & play' installatie. Het is niet nodig om de driver of de bedrading te vervangen. U heeft dan de LEDtubes nodig met twee blauwe ringen. Bekijk meer informatie in de video hiernaast.

123led.nl is officieel Philips dealer


 
Als officiële Philips led-dealer is 123led.nl een zeer betrouwbare partner voor al uw led-verlichting. Onze unieke samenwerking met Philips zorgt ervoor dat ons led-assortiment en onze kennis over led-technologie altijd is toegespitst op de laatste ontwikkelingen. Als gecertificeerde Philips led-partner wordt 123led.nl bovendien getraind in kennis over led-lampen en -systemen. Dit stelt ons in staat onze klanten perfect te adviseren over de mogelijkheden van led-verlichting.

Philips Master LEDtube lampen kopen bij 123led.nl

Heeft u vragen over de led-lampen van Philips of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.
 
Bel 0294-787125 Mail naar klantenservice@123led.nl
Op werkdagen van 9.00 tot 22.00 uur Binnen 1 werkdag antwoord