123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Philips Master

Philips Master is led verlichting voor zakelijk gebruik

Led verlichting voor zakelijk gebruik vraagt om een nóg betere kwaliteit led lampen dan led-lampen voor thuisgebruik. Denk bijvoorbeeld aan verlichting in winkels, ziekenhuizen, stations en kantoorpanden. De lampen staan hier over het algemeen veel langer aan dan thuis. In de Master collectie van Philips vindt u deze hoge kwaliteit led-lampen voor professioneel gebruik. Led-lampen van de Philips Master collectie zijn bij 123led.nl verkrijgbaar in een breed scala aan fittingen en lampen. Alle lampen zijn eerst onderverdeeld in de diverse collecties. Wanneer u een collectie aanklikt, vindt u de diverse lampen.

Philips Master led lampen

De Master led verlichting van Philips is in meerdere collecties verkrijgbaar. In onze webshop hebben we dit onderverdeeld in meerdere categorieën: Zodra u in een van de collecties uw fitting en lamp heeft gekozen heeft u soms nog de keuze uit diverse wattages of afmetingen. In de titel of in de specificaties van de betreffende led lamp kunt u deze gegevens terugvinden. Bij de specificaties vindt u nog meer informatie zoals de lichtopbrengst, de afmetingen en het energielabel.

Voordelen van Philips Master led verlichting

Met de Master collectie van Philips kunt u kiezen uit led lampen van hoge kwaliteit, speciaal voor grootverbruik zoals in winkels, ziekenhuizen, stations of bedrijfspanden. Een aantal voordelen: 
 De lampen leveren knippervrije prestaties. 
 Geniet van hoge kwaliteit helder, comfortabel licht.
 Minimaal energieverbruik, zonder onderhoud.
 Master led lampen hebben een extra lange levensduur.

Master led lampen dimmen

Niet alle lampen uit de Master collectie van Philips zijn dimbaar. Kiest u een led lamp die wel dimbaar is? Bijvoorbeeld uit de DimTone collectie? Dan kunt u de lampen geleidelijk dimmen naar de gewenste stand. Wanneer u al gebruikmaakt van een dimmer hoeft u alleen nog maar de juiste lampen te kiezen. Maar heeft u nog geen dimmer? Bekijk dan goed welke dimmer u nodig heeft.


Er zijn kort gezegd 2 types dimmers voor led lampen: fase-aansnijdende dimmers en fase-afsnijdende dimmers. Welke u nodig heeft, verschilt per lamp. Het nieuwste, meest moderne type is de fase-afsnijdende dimmer. Deze geeft geleidelijk stroom door en is daardoor beter voor de levensduur van de led lamp. Bij het dimmen van een 12V led lamp (bijvoorbeeld een GU5.3 spot) heeft u naast de dimmer vaak ook nog een dimbare driver nodig. Deze driver zet de 230V stroom van uw stroomnetwerk om in 12V voor de led lamp. Bij de productinformatie van iedere lamp wordt aangegeven welke dimmer geschikt is.

123led.nl is officieel Philips dealer


 
Als officiële Philips led-dealer is 123led.nl een zeer betrouwbare partner voor al uw led-verlichting. Onze unieke samenwerking met Philips zorgt ervoor dat ons led-assortiment en onze kennis over led-technologie altijd is toegespitst op de laatste ontwikkelingen. Als gecertificeerde Philips led-partner wordt 123led.nl bovendien getraind in kennis over led-lampen en -systemen. Dit stelt ons in staat onze klanten perfect te adviseren over de mogelijkheden van led-verlichting.

Philips Master lampen kopen bij 123led.nl

Heeft u vragen over de led lampen van Philips of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.