123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Kerstboomstandaard

Kerstboomstandaard nodig?

Zorg ervoor dat u uw kerstboom op een stevige en betrouwbare manier neer kunt zetten met een kerstboomstandaard. Dankzij het waterreservoir blijft uw boom bovendien langer vers en blijven de naalden langer zitten. Bij ons vindt u standaarden die geschikt zijn voor verschillende kerstbomen. U bestelt ze bij ons voor de beste prijs en ontvangt ze morgen al in huis.


Bestel een kerstboomstandaard online

Op deze pagina kunt u een kerstboomstandaard aanschaffen voor het stabiel neerzetten van uw boom. Onze standaarden zijn geschikt voor bomen die een stam hebben met een maximale diameter van 12 cm en kunnen binnenshuis gebruikt worden. U koopt dit product bij ons voor de laagste prijs. En als u het vandaag bestelt ontvangt u het morgen al in huis.

Wat is een kerstboomstandaard?

Een kerstboomstandaard is voorzien van instelbare klemmen die zich om de stam van uw boom heen spannen. Hierdoor blijft de kerstboom stevig en stabiel staan en valt deze nooit om. Doordat de klemmen verstelbaar zijn ze voor een groot aantal bomen te gebruiken, mits deze een stam hebben die niet dikker is dan 12 cm. Met het voetpedaal kunt u er altijd voor zorgen dat uw boom past door de klemmen wijder of juist strakker te maken. Dit is een zeer eenvoudige manier en maakt het heel gemakkelijk om de kerstboom te plaatsen of juist weg te halen. Kerstbomen met kluit kunnen niet neergezet worden in deze kerstboomstandaarden.

 

De standaarden voor kerstbomen die u bij ons koopt zijn ook nog eens voorzien van een groot waterreservoir. Hierdoor blijft de kerstboom bewaterd, waardoor deze langer groen en vers zal blijven. Zo ziet uw boom er langdurig goed uit en blijft deze ook tijdens de feestdagen mooi. Ook blijven de naalden hierdoor langer zitten.

 

De kerstboomstandaarden kunnen elk jaar weer opnieuw gebruikt worden. Door de groene kleur passen ze bovendien perfect bij het kerstachtige gevoel en doen ze geen afbreuk aan het uiterlijk van uw boom.

Kerstboom eenvoudig opruimen?

Op deze pagina vindt u ook een handige kerstboomzak waarmee u de kerstboom na de feestdagen op eenvoudige wijze kunt opruimen. Doordat u de zak direct over de takken heen kunt trekken heeft u geen last van uitvallende naalden en ruimt u de boom op de schoonste én snelste manier op.

 

Veelgestelde vragen

Wat is een kerstboomstandaard?

Met een kerstboomstandaard kunt u uw kerstboom moeiteloos opzetten. Door de instelbare klemmen past deze altijd perfect om uw boom. Zo zet u elk jaar gemakkelijk de boom op en tuigt u deze net zo eenvoudig weer af.

Hoe dik kan mijn stam zijn voor een kerstboomklem?

De meeste kerstboomklemmen gaan tot 12 cm. Dit kan wel verschillen per klem en u kunt hier beter de handleiding voor handhaven.
 

Weet u niet precies welke kerstboomstandaard u moet kopen? Neem dan contact met ons op, zodat wij u van advies kunnen voorzien.