123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
bijna 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Kerstboomstandaard

Kerstboomstandaard nodig?

Zorg ervoor dat u uw kerstboom op een stevige en betrouwbare manier neer kunt zetten met een kerstboomstandaard. Dankzij het waterreservoir blijft uw boom bovendien langer vers en blijven de naalden langer zitten. Bij ons vindt u standaarden die geschikt zijn voor verschillende kerstbomen. U bestelt ze bij ons voor de beste prijs en ontvangt ze morgen al in huis.


Krinner Kerstboomstandaard tot 230 cm | Comfort S | Krinner  LKR00016
vergroten
Omschrijving Met deze kerstboomstandaard van Krinner staat uw kerstboom als een huis. De instelbare klemmen passen om stammen met verschillende diameters en het grote waterreservoir houdt de kerstboom een lange tijd groen en vers.

De klemmen van de standaard zijn met een handige voetpomp zowel losser als vaster in te stellen, waardoor het niet alleen makkelijk is om er een kerstboom in te doen of uit te halen, maar het ook mogelijk is om verschillende stamdiktes tot wel 12 cm in te klemmen. Ook is er geen gevaar dat de kerstboom plotseling omvalt. Door het interne veiligheidssysteem met ratel worden de klemmen bij een te grote spanning langzaam gevierd.

Het waterreservoir kan 3 liter water bevatten. Het water kunt u gewoon in het midden van de standaard gieten. Is het reservoir vol? Dan schiet het felrode indicatiebuisje naar boven toe. Zo weet u altijd of het reservoir moet worden bijgevuld en heeft u gedurende de feestdagen een mooie fris uitziende boom.
Specificaties
Merk: Krinner Type: Kerstboomstandaard
Afmetingen: 34 cm x max. 2,2 m (bxh) Diameter: max. 12 cm
€ 34,95 (Tijdelijk uitverkocht) (Inclusief 21% BTW)
( € 28,88 Exclusief 21% BTW )
Krinner Kerstboomstandaard tot 250 cm | Comfort M | Krinner  LKR00017
vergroten
Omschrijving Een stevige, veilige en gebruiksvriendelijke standaard voor uw kerstboom? Koop dan deze kerstboomstandaard van Krinner. Met instelbare klemmen die voor verschillende stamdiktes geschikt zijn en een waterreservoir met grote capaciteit staat uw kerstboom niet alleen goed, maar blijft deze ook langere tijd mooi.

Door de voetpomp zijn de klemmen op makkelijke wijze strakker of losser te zetten. Zo stelt u eenvoudig de standaard in voor kerstboomstammen van verschillende diameters tot wel 12 cm. Ook is de kerstboom zo makkelijk in de standaard te plaatsen en er weer uit te halen. De standaard beschikt ook over een veiligheidssysteem. Deze zorgt ervoor dat de band die de klemmen aanduwt niet zomaar los kan schieten; deze zit namelijk op een ratel, waardoor de spanning stukje bij beetje wordt aangepast als de druk te groot wordt.

De kerstboomstandaard heeft ook een intern waterreservoir. Deze kan makkelijk met behulp van een gieter gevuld worden en heeft een capaciteit van 3,5 liter. Zo blijft uw kerstboom langer groen en vers. Als dit reservoir vol zit steekt het indicatiebuisje boven het voetstuk uit. Is deze naar beneden? Dan kunt u het reservoir vullen.
Specificaties
Merk: Krinner Type: Kerstboomstandaard
Afmetingen: 34 cm x max. 2,5 m (bxh) Diameter: max. 12 cm
€ 39,95 (Tijdelijk uitverkocht) (Inclusief 21% BTW)
( € 33,02 Exclusief 21% BTW )

Bestel een kerstboomstandaard online

Op deze pagina kunt u een kerstboomstandaard aanschaffen voor het stabiel neerzetten van uw boom. Onze standaarden zijn geschikt voor bomen die een stam hebben met een maximale diameter van 12 cm en kunnen binnenshuis gebruikt worden. U koopt dit product bij ons voor de laagste prijs. En als u het vandaag bestelt ontvangt u het morgen al in huis.

Wat is een kerstboomstandaard?

Een kerstboomstandaard is voorzien van instelbare klemmen die zich om de stam van uw boom heen spannen. Hierdoor blijft de kerstboom stevig en stabiel staan en valt deze nooit om. Doordat de klemmen verstelbaar zijn ze voor een groot aantal bomen te gebruiken, mits deze een stam hebben die niet dikker is dan 12 cm. Met het voetpedaal kunt u er altijd voor zorgen dat uw boom past door de klemmen wijder of juist strakker te maken. Dit is een zeer eenvoudige manier en maakt het heel gemakkelijk om de kerstboom te plaatsen of juist weg te halen. Kerstbomen met kluit kunnen niet neergezet worden in deze kerstboomstandaarden.

 

De standaarden voor kerstbomen die u bij ons koopt zijn ook nog eens voorzien van een groot waterreservoir. Hierdoor blijft de kerstboom bewaterd, waardoor deze langer groen en vers zal blijven. Zo ziet uw boom er langdurig goed uit en blijft deze ook tijdens de feestdagen mooi. Ook blijven de naalden hierdoor langer zitten.

 

De kerstboomstandaarden kunnen elk jaar weer opnieuw gebruikt worden. Door de groene kleur passen ze bovendien perfect bij het kerstachtige gevoel en doen ze geen afbreuk aan het uiterlijk van uw boom.

Kerstboom eenvoudig opruimen?

Op deze pagina vindt u ook een handige kerstboomzak waarmee u de kerstboom na de feestdagen op eenvoudige wijze kunt opruimen. Doordat u de zak direct over de takken heen kunt trekken heeft u geen last van uitvallende naalden en ruimt u de boom op de schoonste én snelste manier op.

 

Weet u niet precies welke kerstboomstandaard u moet kopen? Neem dan contact met ons op, zodat wij u van advies kunnen voorzien.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!