123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Slimme tuinverlichting per merk

De goedkoopste slimme tuinverlichting per merk bij 123led

Bestel goedkoop slimme tuinverlichting per merk. Op deze pagina vindt u de merken waarvan wij deze slimme tuinverlichting aanbieden: Innr Outdoor, Calex Smart Outdoor, Philips Hue Outdoor, Hombli Outdoor en Garden Lights. Deze merken hebben een uitgebreid aanbod aan slimme tuinlampen die u op afstand kunt bedienen. Zo heeft u voor elke tuin een geschikte lichtbron. Vandaag besteld, is morgen in huis.

1 - 0 van 0

Bestel online per merk uw slimme tuinverlichting

Maak het uzelf gemakkelijk en ga voor slimme tuinverlichting van merken zoals Calex, Hombli, Philips Hue en Innr. Niet alleen zorgt u zo voor energiezuinige buitenverlichting, het gebruikscomfort wordt ook verhoogd, doordat u deze verlichting eenvoudig via uw smartphone kunt bedienen. Zo maakt u uw tuin zowel gezelliger als veiliger. Lees hieronder meer over ons assortiment slimme tuinverlichting merken of kies hierboven direct voor het merk dat u zoekt.

Ons assortiment slimme tuinverlichting per merk

De lampen van de merken slimme tuinverlichting die u op deze pagina kunt selecteren hebben gemeen dat ze op afstand met behulp van een app te bedienen zijn. Echter heeft elk merk een ander aanbod aan slimme tuinlampen, en ook elk merk heeft zijn voordelen.

  • Innr Outdoor: de slimme tuinverlichting van Innr Outdoor staat vooral bekend om de eenvoudig te gebruiken en uit te breiden lichtstrips, prikspots en sokkels. Deze werken op Zigbee. Daarnaast zijn de slimme tuinlampen van Innr Outdoor over het algemeen voordelig geprijsd waardoor u voor relatief weinig uitgaven de verlichting in uw tuin kan vervangen of aan kan vullen met slimme lampen.
     
  • Calex Smart Outdoor: de buitenlampen uit de Calex Smart Outdoor lijn onderscheiden zich door het gebruik van een Bluetooth Mesh verbinding, een uniek soort netwerk waarbij elk apparaat of lichtbron dat onderdeel is van het netwerk, als een signaalversterker werkt, waardoor het bereik van het netwerk wordt vergroot. Zo kunt u eenvoudig een groot oppervlak verlichten met de stijlvolle lampen van Calex.
     
  • Philips Hue Outdoor: de Outdoor lijn van Philips Hue bevat een groot assortiment van veel verschillende soorten slimme tuinverlichting, met een groot aantal productlijnen die ook allemaal op Zigbee werken. Philips Hue Outdoor bevat niet alleen een uitgebreide selectie van alle soorten tuinlampen, maar bijvoorbeeld ook buitenverlichting op laagspanning.
     
  • Garden Lights: de slimme tuinlampen van Garden Lights zijn allemaal 12V (laagspanning) waardoor deze gemakkelijk in de tuin te plaatsen zijn; diep graven om kabels weg te werken is niet nodig. Deze lampen werken op Bluetooth en hebben geen bridge nodig om met uw telefoon bediend te worden. Daarnaast gaat het uitbreiden van deze lampen eenvoudig door onze grote selectie van verlengkabels en verloopstukken.
     
  • Hombli Outdoor: bij Hombli Outdoor vindt u ook een ruim assortiment aan slimme buitenverlichting. Ga voor wandlampen in diverse kleuren, voor lichtsnoeren, lantaarns, spots en meer. U vindt hier bovendien ook startsets en uitbreidingssets, om uw huidige collectie tuinverlichting uit te breiden.

Innr Outdoor en Philips Hue Outdoor combineren

Wilt u lampen van Innr Outdoor én Philips Hue Outdoor aanschaffen? Ook dat is geen probleem. Omdat beide merken gebruikmaken van hetzelfde protocol (Zigbee) is het mogelijk de merken te combineren. Zolang u een Zigbee bridge heeft, kunt u hier zowel de slimme tuinlampen van Innr Outdoor als Philips Hue Outdoor op aansluiten. Zo bent u niet beperkt tot de lampen van één merk.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Welke merken slimme tuinverlichting zijn er?

In ons assortiment vindt u slimme tuinverlichting van diverse merken, zoals Calex Outdoor, Hombli Outdoor, Philips Hue Outdoor, Innr Outdoor en Garden Lights. Van deze A-merken verkopen wij een breed scala aan verschillende soorten buiten/tuinverlichting.

Kan ik slimme tuinverlichting van verschillende merken combineren?

Dit verschilt per merk en het protocol waarmee ze werken. Zo vindt u in ons assortiment bijvoorbeeld Innr Outdoor en Philips Hue Outdoor verlichting. Beide merken werken op Zigbee, waardoor deze met elkaar samen kunnen werken, mits u een Zigbee bridge heeft.
 

Heeft u vragen over ons aanbod slimme tuinverlichting van deze merken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.