123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Retouren

• Kan ik mijn oude apparatuur gratis inleveren?
    Zeker! U kunt ervoor kiezen om uw oude, vergelijkbare apparaat zelf bij een PostNL-punt in te leveren. Stop het oude apparaat (leeg en schoongemaakt) in een stevige doos en breng deze naar het dichtstbijzijnde servicepunt. Klik hier om een PostNL-locatie bij u in de buurt te vinden. Om kosteloos uw oude apparatuur op te sturen, is het belangrijk dat uw pakket voorzien is van een verzendlabel.

Verzendlabel
    1. Neem contact op met onze klantenservice voor het ontvangen van de adresgegevens.
    2. Ga naar de website van PostNL en maak met deze gegevens een verzendlabel aan.
    3. Print het verzendlabel, plak het op de doos en lever uw pakket in.

Terug Terug naar boven