123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Sylvania

Goedkope Sylvania producten kopen

Bestel hier voordelig de producten van Sylvania. Van led spots tot snoerpendels en meer. Met Sylvania haalt u direct alles in huis om uw huis te verlichten. Als u vandaag nog besteld, ontvangt u de producten morgen al in huis.
1 - 0 van 0

Voordelig Sylvania artikelen kopen

led lampen van Sylvania

Op deze pagina vindt u ons assortiment van Sylvania producten. Deze zijn onderverdeeld in verschillende categorieën, zodat u makkelijk kunt vinden waar u naar op zoek bent. Lees hieronder meer over de producten van Sylvania of kies hierboven direct voor het type product waar u naar op zoek bent.

Wat is Sylvania?

Sylvania is een producent in verlichtingsarmaturen en lichtbronnen. Dankzij het volledige scala aan producten is Sylvania een toonaangevende leverancier van verlichting oplossingen. Met meer dan 100 jaar aan ervaring op zak blijven zij innoveren en groeien. Een deel van het assortiment van Sylvania kunt u vinden op onze webshop voor een zeer lage prijs.

Sylvania: ons assortiment

Op deze pagina zijn verschillende collecties van Sylvania verkrijgbaar. Ons assortiment bevat onder andere de volgende producten:

  • E27 snoerpendels: hier vindt u de snoerpendels van Sylvania. In de pendels kunt u diverse lampen bevestigen, zolang deze maar een E27 fitting hebben.
  • Led spots: u vindt hier alle led spots van Sylvania. Of u nu op zoek bent naar een GU10, GU5.3 of GU4 led spot. U vindt het allemaal op deze pagina.

De lijnen van Sylvania in ons assortiment

Naast producten, creëert Sylvania diverse lijnen. De lampen in een lijn hebben allemaal iets gemeen, zoals bijvoorbeeld de coating, maar zijn toch weer uniek van elkaar door andere specificaties of designs. In ons assortiment vindt u de volgende lijnen van Sylvania:

  • Toledo Mirage: deze lampen hebben een opvallend ontwerp met gouden afwerking. Bij deze led lampen is een gloeidraad zichtbaar die zorgt voor een unieke uitstraling.
  • Gizmo: dit zijn kleine lampen met een sensor of afstandsbediening. Of u nu een wandlamp, lantaarn of lichtbalk zoekt, u vindt het hier allemaal.
  • YourHome: hier vindt u inbouwspots met armatuur. Deze zijn beschikbaar in diverse kleuren en kleurtemperaturen.
  • Lumiance Inset: dit zijn armaturen voor inbouwspots. Deze zijn beschikbaar in verschillende vormen en kleuren, maar zijn allemaal geschikt voor GU10 led spots.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat verkoopt Sylvania?

Sylvania verkoopt lichtbronnen en verlichtingsarmaturen. Sylvania brengt deze artikelen uit in diverse lijnen, zoals Gizmo en YourHome. Op 123led.nl koopt u voordelig artikelen van Sylvania.

Waar koop ik Sylvania led lampen?

Op 123led.nl koopt u goedkoop led lampen en armaturen van Sylvania. Bij ons vindt u led spots en lampen van diverse lijnen. U koopt bij ons ook voordelige armaturen van Sylvania voor deze led lampen. Als u vandaag besteld, ontvangt u dit morgen al in huis.
 

Heeft u vragen over de Sylvania led lampen of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.