123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Par led spot E27

Par led spots kopen?

Bestel hier voordelig par led spots. Dit zijn led spots met een E27 fitting. In ons assortiment vindt u dimbare en niet-dimbare par led spots. Vandaag besteld, is morgen al in huis.

1 - 0 van 0

Voordelig par led spots bestellen

Met een par led spot heeft u alle voordelen van een led spot, maar dan met een E27 schroeffitting. Lees hieronder meer over par led spots of kies hierboven direct voor de led spot waar u naar op zoek bent.

Wat is een par led spot?

Par led spots zijn speciale spots die beschikken over een E27 fitting. Deze led spots hebben dus, in plaats van een steekfitting, een E27 schroeffitting. Par staat voor Parabolic Aluminized Reflector. De lampen zijn dus reflectorlampen en zorgen ervoor dat er een unieke lichthoek van 25 graden wordt gecreëerd. Hierdoor worden de lampen voornamelijk gebruikt in schijnwerpers voor ruimtes met een hoog plafond.

In ons assortiment zijn de volgende type par led spots beschikbaar: PAR20, PAR30 en PAR38. Hierbij staat het getal achter de PAR voor de diameter van de lamp in centimeters.

Soorten par led spots

De led spots in ons assortiment verschillen van elkaar op een paar belangrijke vlakken, namelijk:

  • Dimbaar: sommige par led spots zijn dimbaar. Dit houdt in dat u de felheid van het licht kunt bepalen. Dit doet u door gebruik te maken van een led dimmer. Zo kunt u de lamp feller of minder fel laten schijnen.
  • Diameter: de par led spots hebben verschillende diameters. Dit vindt u terug in de titel en wordt aangegeven door PAR met vervolgens een nummer erachter. Het nummer achter PAR staat voor de diameter van de lamp.
  • Branduren: de par led spots verschillen ook van elkaar qua aantal branduren. Dit geeft aan hoe lang de lamp gemiddeld kan branden voordat deze aan vervanging toe is. Bij par led lampen ligt het aantal branduren tussen de 15000 uur en 25000 uur.

Het installeren van een par led spot

Het installeren van een par led spot is zeer eenvoudig. U hoeft namelijk alleen de lamp uit de verpakking te halen, de stroom uit te schakelen en vervolgens de led spot in de fitting te draaien. Als u de stroom weer inschakelt kunt u direct genieten van uw nieuwe par led spot.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is PAR spot?

Een par led spot is een led spot die beschikt over een E27 fitting. Daarnaast zijn de spots te vergelijken met reflectorlampen, waardoor ze een lichthoek creëren van 25 graden. Dit maakt de spots ideaal als schijnwerpers in hoge plafonds. Par led spots vindt u voordelig op 123led.nl.

Welke type par led spots zijn er?

De volgende veel voorkomende type led par lampen zijn er: PAR20, PAR30, PAR38. Het getal achter de PAR staat voor de diameter van de lamp. Een PAR20 lamp heeft dus een diameter van 20 cm.

Hoe werkt een par lamp?

Een par lamp werkt hetzelfde als een led spot, alleen heeft een par led spot een E27 schroeffitting in plaats van een steekfitting zoals andere led spots hebben. De spot hoeft u dus simpelweg alleen maar in de fitting te draaien en u kunt de lamp gebruiken. De par led spots in ons assortiment hebben een lichthoek van 25 graden en verspreiden een kleurtemperatuur van 2700K.
 

Heeft u vragen over par led spots uit ons assortiment? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.