123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Speciale led lamp E27

Speciale led lampen kopen?

Bestel hier speciale led lampen om uw huis op een unieke manier te verlichten. Of u nu kiest voor een vlameffect, WarmGlow of toch alleen een rustiek gevormde lamp wilt, wij hebben het in ons assortiment. En als u vandaag nog besteld, ontvangt u het morgen al in huis.

1 - 0 van 0

Speciale led lampen voordelig kopen

Met speciale led lampen heeft u keuze uit verschillende Edison-vorm lampen met diverse functionaliteiten. Hieronder leest u meer over speciale led lampen met E27 fitting of kies hierboven de led lamp waar u naar op zoek bent.

Speciale led lampen: ons assortiment

Is ons assortiment vindt u diverse speciale led lampen. Hieronder leggen we meer uit over deze lampen:
  • Rustiek: Deze lampen hebben de vorm van een Edison lamp. De vorm is iets langer dan een peerlamp en de lampen zijn voornamelijk te herkennen aan het kleine bolletje bovenop de lamp. Rustieke Edison lampen worden bij ons ook wel ST64 genoemd. Het nummer achter de S staat voor de diameter van de lamp in millimeter.
  • Dimbaar: Sommige speciale lampen zijn dimbaar. Dit betekent dat u de felheid van het licht kunt bepalen. Door gebruik te maken van een led dimmer, kunt u de lamp feller of minder fel laten schijnen.
  • WarmGlow: Met een WarmGlow lamp past u tijdens het dimmen niet alleen de felheid van het licht aan. Als u de felheid naar beneden aanpast, wordt de kleurtemperatuur van de lamp warmer. Zo geniet u dus van meer sfeervolle verlichting als u de lamp dimt. Dit is hetzelfde effect als bij het dimmen van een gloeilamp.
  • Vlameffect: Lampen met een vlameffect bootsen een vlam na, zoals het licht van een fakkel of kaars. Om dit effect na te bootsen hebben deze lampen een zeer warm witte kleurtemperatuur (1800K) en een transparante coating. Door deze coating is het effect nog beter te zien, zelfs van verre afstanden.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is een Edison led lamp?

Edison led lampen hebben een unieke Edison vorm. Deze lampen lijken op een peerlamp, maar zijn langer en zijn te herkennen aan het bolletje bovenop de lamp. De lampen hebben vaak een zichtbaar filament en een E27 of E14 fitting. Op zoek naar een Edison lamp? Deze vindt u voordelig op 123led.nl.

Wat is WarmGlow?

Met een WarmGlow lamp kunt u tijdens het dimmen niet alleen de felheid van het licht aanpassen, maar past u ook de kleurtemperatuur aan. Dit effect oogt hetzelfde als het dimmen van een gloeilamp. Hoe minder fel het licht is, des te warmer de kleurtemperatuur is. WarmGlow led lampen koopt u voordelig op 123led.nl.

Wat is een vlameffect?

Lampen met een vlameffect bootsen het licht en het effect van een vlam na. Denk hierbij aan het licht van een fakkel of kaars. Deze lampen hebben daarom een zeer warme kleurtemperatuur van 1800K. Dankzij de transparante coating is het effect nog beter te zien. Lampen met vlameffect koopt u voordelig op 123led.nl.
 

Natuurlijk vindt u bij ons ook speciale led lampen met een E14 fitting. Heeft u vragen over speciale led lampen uit ons assortiment? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.