123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

XXL lamp E27

E27 XXL lampen kopen?

De XXL lampen die u op deze pagina vindt zijn perfect voor open of decoratieve armaturen (met een E27 fitting). Door hun grote formaat en unieke vorm zien deze lampen, die een gouden, matwitte of titanium kleur hebben, er altijd zeer bijzonder uit.

Bestel XXL lampen met E27 fitting bij 123led.nl

Bent u op zoek naar een XXL lamp voor een open armatuur? Bekijk dan ons ruime assortiment. Bij ons vindt u allerlei verschillende varianten en koopt u bovendien alle producten voor de allerbeste prijs. En vandaag besteld? Dan ontvangt u uw nieuwe lamp morgen al in huis.

XXL lampen: ons assortiment

In ons assortiment vindt u grote lampen met een E27 fitting van onder meer Philips, Sylvania, Calex en ons voordelige huismerk. Er zijn veel verschillende soorten beschikbaar, zodat u altijd een variant kunt vinden die bij uw interieur of armatuur past. De lampen verschillen van elkaar op de volgende gebieden:

  • Vorm en grootte: De XXL lampen zijn te vinden in talloze verschillende vormen. Van meer traditionele vormen, zoals bol- of peerlampen, tot bijzondere varianten. Koop bijvoorbeeld lampen die eruitzien als een diamant, hart, druppel, paddenstoel, hertengewei of een druiventros. Ons assortiment is zeer uitgebreid en gevarieerd. In de specificaties van de producten hebben wij bovendien altijd duidelijk de grootte van de lamp aangegeven, zodat u kunt kijken of deze in uw armatuur en in de ruimte past.
  • Kleur: De coating van de lampen is verschillend. Zo kunt u kiezen voor titanium- of goudkleurige lampen, maar kunt u ook gaan voor lampen met een heldere afwerking. Het voordeel hiervan is dat het led filament vaak goed zichtbaar is, wat een extra dimensie toevoegt aan de lamp. Tot slot zijn er ook lampen met een matte of mat-witte coating. Zo’n afwerking zorgt ervoor dat een lamp een diffuse en zachtere lichtverspreiding heeft.
  • Dimbaarheid: Op 123led.nl heeft u keuze uit dimbare en niet-dimbare lampen. Als u de helderheid wilt kunnen aanpassen is het verstandig om te gaan voor een dimbare lamp en deze te combineren met een led dimmer.
  • Kleurtemperatuur: Varieer tussen een warmere of een koudere kleurtemperatuur en houd hierbij in het achterhoofd dat warm wit licht voor een verhoogde sfeer zorgt en koud wit licht voor een verhoogde concentratie en productiviteit.

XXL lampen zijn dus bij uitstek geschikt voor open of decoratieve armaturen. U kunt ze daarnaast uiteraard ook toevoegen aan snoerpendels. Zo kunt u ze bijvoorbeeld ophangen boven de eettafel. Combineer meerdere XXL lampen voor het mooiste lichteffect.

Let op: Sommige lampen die u op deze pagina kunt vinden zijn handgemaakt. Dit betekent dat het unieke lampen zijn. Doordat ze handgeblazen zijn kunnen er wel oneffenheden zichtbaar zijn op het glas, maar dit maakt vooral dat ze er authentieker uitzien.

Kies uit een ruim assortiment van XXL lampen dus altijd de lamp die het beste bij uw armatuur past. Heeft u hulp nodig bij uw keuze? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag!

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten