123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Philips Hue Outdoor Amarant verstraler zwart | White and Color Ambiance

€ 164,95 (Inclusief 21% BTW) (€ 136,32 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving

Deze verstraler van Philips creëert een bijzonder lichteffect op muren, heggen of omheiningen in uw tuin. Zo kunnen grotere oppervlakken verlicht worden met een lamp die u altijd geheel kunt personaliseren. De 20W lichtbron is namelijk te bedienen met een app op uw telefoon of tablet, waarmee u uit miljoenen kleuren en wittinten altijd de geschikte lichtkleur uitkiest voor ieder moment. Ook kunt u het licht eenvoudig dimmen, automatiseren en nog veel meer. 


De voeding voor deze verstraler wordt niet meegeleverd. Deze voedingsunit, die speciaal geschikt is voor deze op laagspanning werkende lamp, kunt u bij ons eenvoudig mee bestellen. Hiermee kunt u ook verschillende lampen aan elkaar verbinden. 2 lampen aan de 40W voeding of 5 lampen aan de 100W voeding.

Meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: Philips Hue Lamp inbegrepen: Ja
Lichtopbrengst: 1400 lumen info Branduren: 25.000 uur
Protocol: Zigbee info Afmetingen: 79,5 x 6,8 x 5 cm (lxbxh)
Kleurtemperatuur: RGB + 2000-6500 K info Beschermingsniveau: IP65 info
Watt: 20 W Materiaal: Kunststof
Vervangt Watt: 104 W info Klasse: III
Dimbaar: Ja, via app info Gebruik: Buiten
Voltage: 24 V Oud voor nieuw: uw oude apparaat info
Kleur: Zwart
Bestel mee:
Philips Hue Outdoor voedingsadapter zwart | 40W

Philips Hue Outdoor voedingsadapter zwart | 40W van € 49,99 € 48,95

Protocol
Lichtkleur
Prijsinformatie
Philips HUE adviesprijs €  189,99
123led prijs €  164,95
U bespaart €  25,04

Hoe werkt het?
 

Om de ingebouwde 20W led lamp in deze Philips Hue Outdoor Amarant verstraler met uw telefoon of tablet te kunnen bedienen dient u eerst de slimme verbinding tot stand te brengen. Hiervoor heeft u een Philips Hue-bridge nodig (niet meegeleverd). 

Nadat de verbinding tot stand gebracht is kunt u de lamp met de app bedienen (die geschikt is voor iOS of Android). Zo kunt u het licht met een paar vingerklikken aanzetten, uitzetten, dimmen, personaliseren of automatiseren. Kies bijvoorbeeld uit meer dan 16 miljoen kleuren en meer dan 50.000 wittinten (2.000K tot 6.500K) altijd de juiste lichtkleur. Door de vorm van de lamp, die onder meer uit een metalen schild bestaat, wordt dit licht vervolgens op een gelijkmatige wijze over grote oppervlakken verspreid. Zo is er nooit sprake van een te fel of verblindend lichteffect. 

Met de app kunt u daarnaast ook diverse timers of (tijd)schema's instellen, waarmee de verlichting automatisch aan- en uitgaat. Zo hoeft u dit nooit meer zelf te doen. Ook het instellen van waarschuwingen en alarmen behoort tot de mogelijkheden. 

Bediening kunt u overigens niet alleen doen via de app, maar ook met behulp van spraakopdrachten. Hiervoor heeft u wel een spraakassistent (zoals Amazon Alexa, Google Assistant of Apple HomeKit) nodig.
 

Installatie
 

Deze lamp werkt op laagspanning. Dit betekent dat dit veilig is voor buitengebruik en dat u deze extra makkelijk kunt installeren. Hiervoor heeft u wel een 40W buitenvoeding of een 100W buitenvoeding nodig. Voor installatie heeft u verder ook een Philips Hue-bridge nodig. Het gebruik hiervan zorgt ervoor dat u de lamp kunt laten samenwerken met uw andere producten van Philips Hue, doordat deze geïntegreerd wordt in het Zigbee-netwerk. 

De lamp is verder IP65-geclassificeerd. Dit betekent dat de armatuur, die gemaakt is van stevig kunststof, bestand is tegen diverse weersomstandigheden, zoals regen, kou en sneeuw.