123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Philips Hue Outdoor Appear wandlamp RVS | White en Color Ambiance

€ 179,99 Philips HUE adviesprijs
€ 149,95 (€ 123,93 Exclusief 21% BTW)
U bespaart € 30,04
direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving

Wilt u de buitenkant van uw woning op de meest unieke manier verlichten? Gebruik dan deze wandlamp van Philips Hue. Dankzij de twee geïntegreerde slimme lampen (2x 8W) kunt u de verlichting namelijk volledig aanpassen aan uw wensen en aan de situatie, bijvoorbeeld door te dimmen of door de beste lichtkleur uit te kiezen. Ook kunt u timers instellen, tijdschema's creëren en nog veel meer.


Voor het gebruik van deze wandlamp is een Philips Hue-bridge nodig. Hiermee integreert u de lamp in uw Zigbee-netwerk, waarna u deze kunt laten samenwerken met uw andere lampen.

Meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: Philips Hue Kleur: RVS
Lichtopbrengst: 1200 lumen info Lamp inbegrepen: Ja
Protocol: Zigbee info Branduren: 25.000 uur
Kleurtemperatuur: RGB + 2000-6500 K info Afmetingen: 11,7 x 8,4 x 24 cm (lxbxh)
Watt: 8 W Beschermingsniveau: IP44 info
Type: Slimme verlichting Klasse: I
Vervangt Watt: 49 W info Gebruik: Buiten
Dimbaar: Ja info Oud voor nieuw: uw oude apparaat info
Voltage: 220-240 V
Protocol
Lichtkleur

Hoe werkt het?
 

Gebruik deze slimme wandlamp van Philips Hue om uw voor- of achtertuin op een bijzondere manier te verlichten. U gebruikt namelijk de app op uw telefoon of tablet om de kleurtemperatuur aan te passen. Zo kunt u kiezen voor warm witte en koud witte verlichting, maar ook voor allerlei andere lichtkleuren. U heeft de keuze uit meer dan 16 miljoen lichtkleuren en wittinten (2.000K tot 6.500K). 

Met de app kunt u daarnaast ook allerlei timers of (tijd)schema's instellen. Zo kunt u ervoor zorgen dat het licht automatisch gaat branden en weer uitgaat als dit nodig is. Op deze manier staat de verlichting nooit onnodig aan en kunt u zelfs energie besparen. Er zijn daarnaast ook diverse waarschuwingen en alarmen in te stellen. 

Met uw stem besturen? Ook dat is mogelijk, al heeft u hiervoor wel een voice assistant nodig (Amazon Alexa of Google Assistant). Vervolgens kunt u spraakopdrachten gebruiken om de verlichting te dimmen, te personaliseren of te automatiseren. Ook kunt u dan uw stem gebruiken om de lamp aan of uit te zetten.
 

Installatie
 

Voor de verbinding van de app met de lamp heeft u de Philips Hue-bridge nodig. Deze wordt niet meegeleverd. Hiermee integreert u de lamp in uw Zigbee-netwerk, zodat deze kan samenwerken met uw andere slimme lampen. In een mum van tijd kunt u de lamp bovendien met een app (die geschikt is voor iOS of Android) bedienen. Dit kunt u bijvoorbeeld ook vanaf een afstand doen, zodat u zelfs vanaf de andere kant van de wereld nog toegang heeft tot uw verlichting. 

Deze unieke armatuur bevat twee geïntegreerde lichtbronnen en zorgt voor bijzondere, driehoekige lichteffecten op de muur. De armatuur is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en andere superieure kunststoffen, waardoor deze zeer stevig en betrouwbaar is. De lamp is dan ook zonder problemen buiten te gebruiken. Dit kunt u ook zien aan de IP44-classificatie, wat inhoudt dat deze armatuur water- en vochtbestendig is.