123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Hombli Slimme GU10 spots

Goedkoop een slimme E14 lamp kopen van Hombli

Op deze pagina vindt u ons aanbod aan slimme E14 lampen van Hombli. Deze koopt u bij ons extra voordelig. Hiermee verlicht u uw woning eenvoudig op een slimme manier. Bovendien, als u vandaag bestelt, ontvangt u de lamp morgen al in huis.


Slimme GU10 led spots van Hombli kopen

Verlicht uw woning op een slimme manier met de slimme GU10 led spot van Hombli. GU10 spots hebben een bajonetfitting, waarvan de aansluitingspinnen een afstand hebben van 10 mm. Lees hieronder meer over de slimme Hombli GU10 led spots of bestel hierboven direct alles dat u nodig heeft.

Ons assortiment aan Hombli GU10 slimme spots

In ons assortiment vindt u verschillende slimme Hombli GU10 led spots. Deze verschillen voornamelijk in lichtkleur. De lichtkleuren van de led spots die u in ons assortiment kunt vinden zijn:

  • Instelbaar wit: met deze led spot kunt u kiezen uit diverse wittinten. U kunt kiezen uit een lichtkleur tussen de 2700K en 6500K. Zo gaat u altijd voor de juiste kleurtemperatuur om aan te sluiten bij de sfeer waar u voor wilt gaan.
  • RGBWW: met deze led spot heeft u keuze uit verschillende wittinten en RGB-kleuren. U kunt kiezen uit een wittint tussen de 2700K en de 6500K. Heeft u liever een andere kleur dan wit? Kies dan uit één van de 16 miljoen RGB-kleuropties.

Het bedienen van een Hombli slimme GU10 spot

U kunt de Hombli slimme GU10 spot bedienen met behulp van de Hombli-app (Android iOS). In de app kunt u de lamp aan- en uitzetten, de kleurtemperatuur veranderen en de lamp dimmen. U kunt ook scenario’s instellen. Zo kunt u bijvoorbeeld de lamp de opdracht geven om aan te gaan tijdens zonsondergang. Het bedienen van uw lamp is zelfs mogelijk als u niet thuis bent. Hierdoor kunt u altijd controleren of uw lichten aanstaan. U kunt de lamp ook bedienen met behulp van een spraakbesturingssysteem zoals Google Assistant, Siri of Amazon Alexa. Hier heeft u wel een voice assistant voor nodig.
 

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe installeer ik de Hombli slimme GU10 led spot?

Eerst moet u de led spot installeren in een GU10 armatuur, dit doet u door deze in de armatuur te drukken. De lamp gaat dan flikkeren. Open de Hombli-app en druk op de + om de lamp toe te voegen. Selecteer de naam van uw lamp, verbind deze met wifi en druk op pairing. Vervolgens kunt u de lamp bedienen.

Waar koop ik de Hombli slimme GU10 led spot?

Koop uw Hombli slimme GU10 led lamp voordelig op 123led.nl. U heeft keuze uit led spots in instelbaar wit of RGBWW. Als u vandaag besteld, ontvangt u het product morgen al in huis.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over Hombli? Neem dan contact met ons op, zodat we u verder kunnen helpen.