123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Hombli Bridge

Goedkoop een Hombli bridge kopen

Bestel hier voordelig een Hombli bridge om uw Hombli apparaten die werken op bluetooth te verbinden met Hombli apparaten die werken met wifi. Bestel vandaag en ontvang de Hombli bridge morgen al in huis.


Bestel voordelig een Hombli bridge

Op deze pagina vindt u ons aanbod aan Hombli bridge producten. U vindt deze in het wit en in het zwart. Zo zit er gegarandeerd een tussen die bij uw interieur past. Lees hieronder meer over de Hombli bridge of bestel hierboven de bridge die u zoekt.

Wat is een Hombli bridge?

Gebruik een Hombli bridge om het wifi signaal van uw lokale netwerk om te zetten naar een bluetooth verbinding. De bridge kan het signaal omzetten naar een 4.2 of 5.0 bluetooth signaal. Dit maakt het mogelijk om slimme Hombli producten die op bluetooth werken, zoals de sensoren, ook samen te laten werken met andere apparaten. Zo creëert u een echt smart home systeem.

 

De bridge heeft een bereik van maximaal 90 meter voor het verbinden met bluetooth apparaten. Voor het koppelen aan de wifi moet de bridge op een maximale afstand van 50 meter zijn. U kunt in totaal 32 bluetooth apparaten aansluiten op de bridge. U kunt meerdere bluetooth bridges aan elkaar koppelen, zodat u tot 128 apparaten kunt aansluiten op één netwerk.

 

U kunt de bridge aansturen via de Hombli-app (Android iOS). Ook kunt u gebruik maken van een voice assistant, zoals de Google assistant of Amazon Alexa om de bridge te bedienen.

Uw privacy wordt gewaarborgd met de Hombli bridge

Uw privacy is prioriteit en wordt daarom door Hombli zeer goed beschermd. De cloud servers worden beveiligd door Amazon. Het opslagpunt is gevestigd in Duitsland, waar de privacy normen zeer hoog liggen. Bovendien worden al uw gegevens opgeslagen, gebruikt en verwijderd volgens de GDPR-richtlijnen. Dit houdt in dat deze informatie alleen voor u beschikbaar is en derden alleen wat met uw gegevens kunnen als u daar toestemming voor geeft.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Is de Hombli bridge waterproof?

Nee. De Hombli bridge is niet beschermd tegen water of andere weersomstandigheden en is daarom alleen geschikt voor binnen gebruik en op een niet vochtige plek.

Waar kan ik de Hombli bridge kopen?

Op 123led.nl koopt u voordelig een Hombli bridge. Hiermee kunt u uw wifi signaal omzetten naar een bluetooth 4.2 of 5.0 signaal. Zo werken de slimme bluetooth producten van Hombli eenvoudig samen met andere Hombli apparaten. Bestel vandaag nog en ontvang de bridge morgen al in huis.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over de Hombli bridge? Neem dan contact met ons op, zodat we u verder kunnen helpen.