123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Hombli Slimme Schakelaar

De goedkoopste Hombli slimme schakelaars bij 123led

Bestel op deze pagina voordelig een slimme schakelaar van Hombli. Met deze smart schakelaars maakt u in een handomdraai uw huidige ‘domme’ lampen slim. Ze zijn eenvoudig te installeren op de huidige elektra bedrading. Vervolgens kunt u de lamp via wifi in de Hombli-app koppelen en bedienen. Bestel vandaag nog een enkele of duo smart schakelaar van Hombli en krijg deze morgen al thuisbezorgd.


Bestel goedkoop een slimme schakelaar van Hombli

Op deze pagina vindt u diverse slimme schakelaars van Hombli. Met deze schakelaars maakt u uw ‘domme’ lampen slim. Via wifi (Tuya) kunt u de verlichting in de Hombli-app bedienen. Zo heeft u de mogelijkheid om bijvoorbeeld de lampen aan of uit te schakelen en ze te voorzien van timers, zodat ze op gezette tijden aan- en uitgaan. Lees hieronder meer over de slimme schakelaars van Hombli of bestel hierboven direct de schakelaar die u zoekt.

Hombli slimme schakelaar installeren en bedienen

Het installeren van een slimme schakelaar is vrij eenvoudig. U dient de schakelaar te plaatsen tussen de bedrading van de stroombron en de lamp. De inbouwschakelaars van Hombli maken het mogelijk om het mooi weg te werken achter de huidige wandschakelaar. Hierdoor verandert er qua uiterlijk niks aan uw wand.

 

Na het installeren van de wandschakelaar op de bedrading, dient u de Hombli-app te downloaden. Voeg vervolgens de wandschakelaar toe in de app en koppel deze aan uw wifi-netwerk. U kunt hierna uw verlichting aan- en uitschakelen en timers instellen. Indien gewenst kunt u de slimme schakelaar, en dus de verlichting, ook bedienen via een spraakassistent, zoals Google Assistant, Amazon Alexa en Siri.

Voordelen van slimme Hombli schakelaars

Het gebruiken van een slimme schakelaar van Hombli brengt voordelen met zich mee. Enkele voorbeelden van deze voordelen zijn:
 

Door het instellen van timers bent u ervan verzekerd dat lampen nooit onnodig lang aanstaan.
Met één druk op de knop in de app kunt u uw verlichting eenvoudig bedienen.
 De slimme schakelaars van Hombli kunnen achter de huidige wandschakelaar weggewerkt worden.
 De slimme schakelaars zijn ook te bedienen via een spraakassistent.

Ons assortiment slimme Hombli schakelaars

In ons assortiment vindt u verschillende slimme schakelaars van Hombli. Wat u onder andere bij ons kunt vinden zijn:

  • Hombli Smart Switch: met deze witte smart switch van Hombli maakt u eenvoudig uw ‘domme’ lampen slim. De switch is te bedienen via de Hombli-app of via een spraakassistent en kan maximaal 2200 W aan. Het kan verder aangesloten worden op een netstroom van 100 tot 240 V.
  • Hombli smart inbouwschakelaar: u kunt kiezen tussen een enkele of duo inbouwschakelaar. Hiermee kunt u een enkele of dubbele wandschakelaar slim maken. Deze smart inbouwschakelaars kunnen maximaal 2300 W aan en zijn geschikt voor netstroom van 100 tot 240 V. U kunt deze apparaten bedienen via de app of via een spraakassistent.

De slimme schakelaars van Hombli werken op wifi (Tuya). Hierdoor is er geen aparte bridge nodig om ze te bedienen.

Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een Hombli smart schakelaar?

Deze werkt op wifi (Tuya). Voeg de schakelaar toe aan de Hombli-app en verbind deze vervolgens met uw wifi-netwerk. Hierna kunt u de slimme schakelaar op afstand bedienen en dus uw verlichting aan- en uitzetten of timers instellen.

Waar koop ik slimme Hombli schakelaars?

Slimme Hombli schakelaars koopt u voordelig bij 123led.nl. Maak de keuze uit enkele of duo smart (inbouw)schakelaars en maak uw verlichting eenvoudig en snel slim.
 

Heeft u nog vragen over ons assortiment slimme schakelaars van Hombli of komt u ergens niet uit? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.