123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Hombli Slimme E14 lampen

Goedkoop een slimme E14 lamp kopen van Hombli

Op deze pagina vindt u ons aanbod aan slimme E14 lampen van Hombli. Deze koopt u bij ons extra voordelig. Hiermee verlicht u uw woning eenvoudig op een slimme manier. Bovendien, als u vandaag bestelt, ontvangt u de lamp morgen al in huis.


Hombli slimme E14 lampen voordelig kopen

Met deze E14 led lampen van Hombli kiest u voor een slimme en eenvoudig te bedienen lamp voor in uw huis. Lees hieronder meer over de slimme E14 lampen van Hombli of bestel hierboven direct de lamp die u zoekt.

Ons assortiment aan Hombli slimme E14 lampen

In ons assortiment vindt u E14 led lampen in een kaarsvorm. Deze lampen hebben een RGBWW lichtkleur. Dit houdt in dat deze warm wit licht (2700K) en RGB-lichtkleuren kunnen verspreiden. Dankzij de RGB-kleuren kunt u kiezen uit meer dan 16 miljoen kleuropties. De lamp is te bedienen met de Hombli-app (Android & iOS). In de app kunt u de lamp aan- en uitzetten, dimmen, kleurtemperaturen instellen en scenario’s maken. Dankzij de app bedient u de lamp ook als u niet thuis bent. U kunt de lamp ook handsfree bedienen met spraakbesturingssystemen zoals Google, Siri en Amazon. Hiervoor heeft u wel een voice assistant nodig.

Het installeren van een slimme Hombli E14 lamp

Het installeren van een slimme Hombli E14 lamp is zeer eenvoudig. Hiervoor kunt u de volgende stappen volgen:

  1. Draai de lamp in een E14 fitting. De lamp gaat uit zichzelf flikkeren.
  2. Klik in de Hombli-app op de + rechts bovenin.
  3. Vind hier uw apparaat en klik deze aan.
  4. Verbind vervolgens de lamp in de app met uw wifi.
  5. Klik op connect en de app zal zich verbinden met de lamp.
  6. Nu kunt u uw lamp bedienen.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van een slimme E14 led lamp van Hombli?

Het gebruiken van een Hombli E14 led lamp heeft veel voordelen. Zo kunt u deze bedienen met uw smartphone, zelfs als u niet in de buurt bent. U kunt ook gebruikmaken van spraakbesturing om de lamp te bedienen. Bovendien hecht Hombli veel waarde aan uw privacy en zijn de cloud servers beveiligd door Amazon. Uw informatie wordt opgeslagen, gebruikt en verwijderd volgende de GDPR-richtlijnen.

Waar koop ik een slimme E14 led lamp van Hombli?

Op 123led.nl koopt u voordelig de slimme E14 led lampen van Hombli. Deze kaarslampen verspreiden warm wit licht (2700K) en u heeft ook keuze uit meer dan 16 miljoen RGB-kleuren. Als u vandaag voor 23:59 besteld, ontvangt u het artikel morgen al in huis.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over Hombli E14 led lampen? Neem dan contact met ons op, zodat we u verder kunnen helpen.