123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Hombli Slimme Luchtreiniger

De goedkoopste slimme Hombli luchtreinigers bij 123led

Bestel goedkoop een slimme luchtreiniger en verhoog de luchtkwaliteit in uw woning. De luchtreinigers zijn voorzien van een HEPA filter, waardoor maar liefst 99,97% van de schadelijke deeltjes uit de lucht worden gehaald. Als u er vandaag nog een besteld, krijgt u deze morgen al thuisbezorgd.


Koop voordelig een slimme Hombli luchtreiniger

Zorg met de slimme Hombli luchtreinigers ervoor dat de luchtkwaliteit in uw huis verhoogd wordt. Bij ons vindt u zowel een kleine als grote luchtreiniger die geschikt zijn voor ruimtes met verschillende groottes. Ook kunt u op deze pagina losse HEPA filters kopen. Lees hieronder meer over onder andere ons assortiment of bestel hierboven direct het product dat u zoekt.

Slimme Hombli luchtreiniger: ons assortiment

De slimme luchtreinigers van Hombli beschikken over een aantal handige en belangrijke eigenschappen en daarnaast zijn de luchtreinigers smart. Om u een goed beeld te geven van de eigenschappen, hebben we het assortiment hieronder voor u op een rijtje gezet:

  • Smart Hombli luchtreiniger: de slimme luchtreinigers van Hombli komen in twee verschillende formaten, een kleinere en een XL. Het grootste verschil hier is de grootte van een ruimte die voor de reiniger geschikt is. De kleinere variant is geschikt voor ruimtes tot 25 m² en de XL variant voor ruimtes tot 75 m². Daarnaast zijn ze voorzien van een 3-laags filtratie systeem en werken ze goed met een hoge CADR-waarde (Clean Air Delivery Rate).
  • Hombli HEPA 13 filter: smart air purifier van Hombli is voorzien van een 3-laags filtratie systeem, dankzij de HEPA 13 filter. Deze filter zorgt ervoor dat 99,97% van de schadelijke deeltjes uit de lucht worden gefilterd. U kunt op deze pagina de HEPA 13 filters los bijbestellen voor zowel de kleinere als de XL luchtreiniger.

Met ons assortiment slimme Hombli luchtreinigers is er voor elke ruimte een geschikte reiniger te vinden. Kies voor een smart air purifier en verhoog zo de luchtkwaliteit in uw huis.

Slimme Hombli luchtreinigers bedienen

Er zijn een paar manieren hoe u de slimme luchtreinigers van Hombli kunt bedienen. Allereerst kunt u dit doen via de smart air purifier zelf. Op de reiniger zit namelijk een bedieningspaneel met een aantal knoppen. Hier heeft u een knop voor de lage reinigingsstand, een knop voor de hoge reinigingsstand en een knop voor een automatische reinigingsstand.

 

Daarnaast kunt u de slimme luchtreiniger ook op afstand bedienen via de Hombli-app (voor iOS of Android). Hiervoor hoeft u alleen de app te downloaden, de slimme luchtreiniger toe te voegen in de app en deze te verbinden met uw wifi-netwerk. U kunt via de app niet alleen de reinigingsstanden aanpassen, ook kunt u hier schema’s aanmaken voor de smart luchtreinigers. Bovendien ziet u via de app de huidige luchtkwaliteit in uw woning, zodat u op tijd de reinigingsstand kunt wijzigen.

 

Voor nog meer gemak kunt u er ook voor kiezen om de slimme Hombli luchtreinigers te bedienen via uw stem. Ze zijn namelijk compatibel met spraakassistentie, zoals Google Assistant, Siri en Amazon Alexa. Hiervoor is wel een voice assistant voor nodig.

Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat doet een slimme Hombli luchtreiniger?

Een slimme luchtreiniger zorgt ervoor dat schadelijke en ongewenste stofdeeltjes uit de lucht worden gefilterd. Dankzij het 3-laags filtratie systeem van de HEPA filter, wordt maar liefst 99,97% van de stofdeeltjes uit de lucht gehaald. Via de Hombli-app kunt u uw luchtkwaliteit in de gaten houden en de reinigingsstanden aanpassen.

Hoe werkt een slimme Hombli luchtreiniger?

De slimme luchtreiniger van Hombli filtert dankzij de HEPA filter 99,97% van de schadelijke stofdeeltjes uit de lucht. Om optimaal gebruik te kunnen maken van deze reiniger, dient u het apparaat toe te voegen in de Hombli-app en te verbinden met uw wifi-netwerk. Vervolgens kunt u deze op afstand bedienen.

Waar koop ik slimme Hombli luchtreinigers?

Slimme Hombli luchtreinigers koopt u bij 123led.nl. Kies voor een kleine of een XL luchtreiniger om zo kleinere, maar ook grote ruimtes te kunnen filteren. Ook vindt u hier losse HEPA 13 filters. Vandaag besteld, is morgen in huis.
 

Heeft u nog vragen over ons assortiment slimme Hombli luchtreinigers of komt u ergens niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we u verder kunnen helpen.