123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Hombli Slimme Radiatorknop

Goedkoop een Hombli radiatorknop kopen

Op deze pagina bestelt u voordelig Hombli radiatorknoppen. Zo verwarmt u uw huis op een slimme manier. U kunt deze namelijk fysiek, in de Hombli-app of met spraakbesturing bedienen. Als u de knop voor 23:59 bestelt, dan ontvangt u het artikel morgen al in huis.


Voordelig een Hombli radiatorknop bestellen

Verwarm uw huis eenvoudig op een slimme manier met de radiatorknoppen van Hombli. Zeer gemakkelijk te installeren en nog makkelijker in gebruik. Lees hieronder meer over de Hombli radiatorknop of bestel hierboven direct het pakket dat u zoekt.

Wat is een slimme radiatorknop?

Een slimme radiatorknop kunt u gebruiken als vervanging voor uw huidige radiator draaiknop. U draait simpelweg de oude knop eraf en de nieuwe erop. Deze knop is zowel geschikt voor stadsverwarming als voor blokverwarming. Naast het bedienen van de temperatuur heeft deze knop ook een ingebouwde functie om kalkaanslag te voorkomen. Het opent namelijk elke twee weken de kraan voor 30 seconden, zodat deze altijd optimaal blijft werken en kalkaanslag voorkomen wordt. Ook heeft de knop een open raam detectiesysteem. Zo kunt u instellen dat de radiator stopt met verwarmen als er een raam of deur openstaat. Hiermee bespaart u aanzienlijk op uw stookkosten.

 

De knop komt tot zijn recht in elk interieur door zijn moderne en robuuste design. U kunt dankzij dit design niet alleen fysiek de knop bedienen, maar u kunt dit ook doen met de Hombli-app (Android iOS) of met spraakbesturing. Zo kunt u eenvoudig weekplanningen maken, uw verbruik bekijken en de thermostaat bedienen. Door gebruik te maken van meerdere knoppen kunt u deze in de app aan elkaar koppelen en tegelijkertijd bedienen.

 

Tip: wilt u zeker weten dat de radiatorknop geschikt is voor in uw huis? Doe dan de test van Hombli om hierachter te komen.

Ons assortiment aan radiatorknoppen van Hombli

In ons assortiment vindt u één Hombli thermosstaat, maar deze is beschikbaar in verschillende verpakkingen. Zo kunt u kiezen voor de starter kit, een enkele thermostaat om een starter kit uit te breiden of een expansion pack met 3 thermostaten.

Slimme radiatorknop starter kit

Bij ons vindt u onder andere een radiator stater kit. Hiermee haalt u alles in huis om twee radiatoren in huis met de Hombli-app (Android iOS) te kunnen bedienen. Met deze kit ontvangt u twee slimme radiatorknoppen, een Hombli bridge, een USB-laadkabel, zes type adapters en 4 AA-batterijen. Dankzij de Hombli bridge is uw bereik veel groter en kunt u beide apparaten tegelijkertijd bedienen. U kunt de starter kit uitbreiden met één of meerdere radiatorknoppen.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoelang gaan de batterijen van een Hombli radiatorknop mee?

De batterijen van de Hombli radiatorknop gaan gemiddeld zo’n 1,5 jaar mee. De radiatorknop heeft twee AA-batterijen nodig om te functioneren. Bij aankoop worden er twee AA-batterijen meegeleverd.

Hoeveel bespaar ik op mijn stookkosten met een Hombli radiatorknop?

Met een Hombli radiatorknop bespaart u tot wel 30% op uw stookkosten. U kunt namelijk altijd de thermostaat aanpassen en zelfs tijdschema’s instellen. Voor een gemiddeld Nederlands huishouden zorgt dit voor een terugverdientijd van 1 tot 3 maanden. Daarna kunt u echt beginnen met besparen.

Waar koop ik een Hombli radiatorknop?

Op 123led.nl kunt u zeer voordelig een Hombli radiatorknop kopen. Bij ons koopt u niet alleen een losse knop, maar kunt u ook een starter kit of uitbreidingsset kopen. Als u vandaag bestelt, ontvangt u het morgen al in huis.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over de Hombli radiatorknop? Neem dan contact met ons op, zodat we u verder kunnen helpen.