123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Hombli Slimme Deurbel

Goedkoop een slimme deurbel van Hombli kopen

Bestel op deze pagina voordelig een slimme deurbel van Hombli. Zo weet u altijd wie er voor de deur staat, zelfs als u niet thuis bent. U kunt met deze handige deurbel zelfs praten met degene aan de andere kant van de deur. Bestel er vandaag nog een en krijg het morgen al thuisbezorgd.


Voordelig een slimme deurbel van Hombli kopen

Zie altijd wie er voor de deur staat met de slimme deurbel van Hombli. U ziet niet alleen wie er voor de deur staat, maar u kunt ook via de deurbel communiceren met de persoon voor de deur. Lees hieronder meer over de slimme deurbel en Chime van Hombli of bestel hierboven direct het artikel dat u zoekt.

Het installeren van de Hombli deurbel

Het installeren van een Hombli deurbel is zeer eenvoudig. Er wordt namelijk een dubbelzijdige kleefstrip meegeleverd. U hoeft dus alleen het beschermingslaagje van de strip te verwijderen en u kunt deze aan en vlakke ondergrond plakken en goed aandrukken. Vervolgens kunt u het andere beschermlaagje weghalen en de deurbel hier tegenaan drukken. De kleefstrip heeft voldoende draagkracht om de deurbel op een veilige wijze aan de voordeur of buitenmuur te bevestigen.

 

De Hombli deurbel werkt op stroom die wordt geleverd door een Micro USB-poort. Een lege batterij is na 4 uur weer helemaal opgeladen en gaat gemiddeld een maand lang mee voordat deze weer opgeladen moet worden. Dit is op basis van 10 bewegingsregistraties per dag van gemiddeld 10 seconden lang.

 

Gebruik de Hombli-app (Android iOS) om meldingen te ontvangen, beelden te bekijken en te spreken met de persoon aan de andere kant van de deur. Dit kan zelfs als u niet thuis bent. U kunt cloudopslag kopen om beelden op te slaan of u kunt gebruik maken van een MicroSD kaart.

 

Bij sommige deurbellen wordt een Chime meegeleverd. Deze installeert u eenvoudig door deze in het stopcontact te steken. Vervolgens kunt u deze toevoegen in de app.

Wat is de Hombli Chime?

De Hombli Chime is een slimme, gestroomlijnde gong die de functionaliteit van uw deurbel uitbreidt. Deze Chime functioneert als een slimme speaker. Zo klinkt er geluid als er iemand aanbelt en ontvangt u niet alleen een notificatie op uw telefoon. Met de Chime kiest u uit meer dan 21 verschillende beltonen en heeft u vier verschillende volume opties. Hierdoor stelt u de Chime helemaal in op uw behoeftes.

 

Het is mogelijk om meerdere Chimes aan één Hombli deurbel te koppelen, maar het is ook mogelijk om meerdere deurbellen te koppelen aan één Chime. U kunt er dan zelfs voor kiezen om aan elke deurbel een ander geluid te koppelen.

De voordelen van een Hombli deurbel

Het hebben van een Hombli deurbel heeft veel voordelen, namelijk:
 

 U weet altijd wie er voor de deur staat.
 U kunt communiceren met de persoon voor de deur.t
 Werkt op wifi.
 Kan beelden opslaan op de cloud én MicroSD kaart.
 Makkelijk te installeren dankzij de handige kleefstrip.
 Bijbehorende gong die zorgt voor een deurbel-geluid in huis.
 Beschikbaar in verschillende kleuren.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Kan ik de video van mijn deurbel streamen naar de Google Nest Hub, Chromecast-apparaat of Alexa Echo Show?

Ja, dit kan. Hiervoor moet uw device ID worden doorgegeven aan de dienst die u wilt gebruiken. Dit kunt u per apparaat bepalen. Om dit mogelijk te maken moet u het Hombli contactformulier invullen en dit aanvragen.

Kan een dief iets met de Hombli deurbel als deze wordt gestolen?

Een dief kan niks met de deurbel als deze wordt gestolen. De deurbel is gekoppeld aan u als persoon. Als iemand deze reset en opnieuw probeert toe te voegen aan een andere gebruiker, dan kan dit niet. U moet dan eerst de deurbel uit uw app ontkoppelen, voordat iemand anders zich kan koppelen aan het apparaat.

Waar koop ik een Hombli deurbel?

Op 123led.nl koopt u voordelig een Hombli deurbel. Zo weet u altijd wie er voor de deur staat en kunt u zelfs met de persoon communiceren zonder dat u de deur hoeft te openen. Als u vandaag besteld, ontvangt u de deurbel morgen al in huis.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over de Hombli deurbel of Chime? Neem dan contact met ons op, zodat we u verder kunnen helpen.