123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Hombli Outdoor

Goedkoop Hombli outdoor artikelen kopen

Op deze pagina bestelt u producten uit de Hombli outdoor lijn. U vindt hier lampen, controllers en accessoires die allemaal geschikt zijn voor buitengebruik. Als u vandaag een Hombli outdoor product koopt, ontvangt u deze morgen al in huis.


Hombli outdoor artikelen voordelig bestellen

Verlicht en bedien uw tuin op een slimme manier met de Hombli outdoor artikelen. U vindt hier onder andere lampen, controllers en accessoires. Lees hieronder meer over Hombli outdoor artikelen of bestel hierboven direct het product dat u zoekt.

Hombli outdoor: ons assortiment

Op deze pagina vindt u alle Hombli artikelen die geschikt zijn voor buitengebruik. Alle producten zijn te bedienen met de Hombli-app (Android iOS). Over deze artikelen vertellen wij hieronder wat meer:

  • Hombli slimme wandlampen: deze wandlampen zijn ideaal voor aan de muur van uw huis of tuin. De lampen zijn beschikbaar in diverse kleuren en verspreiden zowel witlicht als gekleurd licht (RGB-kleuren). Schroeven, pluggen en een inbussleutel worden meegeleverd, zodat u de lamp kunt ophangen. De lampen hebben een beschermingsniveau van IP54.
  • Hombli slimme lichtsnoeren: met de lichtsnoeren van Hombli gaat u voor een feestelijke lichtbron in de tuin. U kunt kiezen uit de basisset of uitbreidingsset. Zo kunt u het snoer tot maximaal 15 meter uitbreiden. De lampen hebben een beschermingsniveau van IP65.
  • Hombli slimme tuinlantaarns: deze tuinlantaarns kunt u in de grond steken. De lantaarns verspreiden diverse wittinten (2700-6500K) of RGB-kleuren. U kunt kiezen uit de starterset (3 stuks) of een uitbreidingsset (1 stuk). U kunt maximaal uitbreiden tot 6 stuks. De lantaarns hebben een beschermingsniveau van IP65.
  • Hombli slimme tuinspot: met behulp van de grondpin plaatst u deze spots eenvoudig in de grond. U kunt de kop van de lamp draaien, zodat u gemakkelijk het juiste oppervlak kunt verlichten. Vervolgens kunt u kiezen uit verschillende wittinten (2700-6500K) en RGB-kleuren. Bij ons vindt u de starterset (3 stuks) of een uitbreidingsset (1 stuk). U kunt maximaal uitbreiden tot 6 stuks. De spots hebben een beschermingsniveau van IP67.
  • Hombli slimme watercontroller: met deze watercontroller bedient u de kraan en de daaraan gekoppelde tuinslang of sproeisysteem. Zo kunt u deze automatiseren en op afstand bedienen. U stelt hiervoor schema’s in en kunt het waterverbruik monitoren. De watercontroller werkt op 4 AA batterijen en heeft een beschermingsniveau van IP54.

Hombli outdoor accessoires

In ons assortiment vindt u ook accessoires voor de Hombli outdoor producten. Zo vindt u bij ons verlengkabels in diverse lengtes. Hiermee kunt u de lengte tussen Hombli Outdoor tuinlantaarns vergroten. U kunt hiermee ook een groep van tuinlantaarns maken die u als geheel kunt besturen met behulp van een bluetooth bridge. De kabels zijn 2 of 5 meter lang en hebben een beschermingsniveau van IP65.

Hombli outdoor en beschermingsniveaus

De artikelen van de Hombli Outdoor lijn zijn allemaal geschikt voor buitengebruik. Toch verschillen de artikelen in beschermingsniveau (IP-waarde). Alle artikelen hebben een beschermingsniveau van IP54 of hoger. IP54 houdt in dat het apparaat stofvrij is en beschermd is tegen opspattend water en stof vanuit elke hoek. Met een IP-waarde van IP65 is het apparaat volledig stofdicht en sproeiwaterbestendig (tot 12,5 liter per minuut). De hoogste IP-waarde die op deze pagina te vinden is, is IP67. Dit houdt in dat het apparaat stofdicht is en zelfs tijdelijk ondergedompeld kan worden in water (tot 1 meter diep voor max. 30 minuten). Alle Hombli Outdoor apparaten kunnen dus met een gerust hart buiten gebruikt worden.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is Hombli outdoor?

Hombli outdoor is een productlijn van Hombli met artikelen die geschikt zijn voor buitengebruik. Al deze artikelen hebben een beschermingsniveau van IP54 of hoger en zijn dus beschermd tegen stof en water.

Waar koop ik Hombli outdoor producten?

Op 123led.nl koopt u voordelig producten van Hombli outdoor. Deze zijn geschikt voor in de (voor)tuin of aan uw huis. Bestel vandaag nog en ontvang het product morgen al in huis.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over Hombli? Neem dan contact met ons op, zodat we u verder kunnen helpen.