123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Hombli Slimme Stekker

Koop hier goedkoop Hombli smart plugs

Op deze pagina bestelt u Hombli smart plugs. Met een smart plug maakt u eenvoudig niet-slimme apparaten slim. Vervolgens kunt u deze met een app, spraakbesturing of handmatig bedienen. Als u de plug voor 23:59 besteld, ontvangt u het morgen al in huis.


Hombli smart plug voordelig kopen

U maakt met een smart plug op een eenvoudige manier niet-slimme apparaten slim. Zo creëert u zeer gemakkelijk een smart home omgeving. Lees hieronder meer over de Hombli smart plugs of bestel hierboven direct de plug die u zoekt.

Wat is een Hombli smart plug?

Met een Hombli smart plug bestuurt en monitort u het ‘domme’ apparaat dat u hierop aansluit. U maakt hiermee dus niet-slimme apparaten slim. In de Hombli-app (Android iOS) kunt u het apparaat vervolgens aan- of uitzetten, timers instellen, tijdschema’s maken en het energieverbruik meten en terugkijken. U kunt er ook voor kiezen om de fysieke aan en uit-schakelaar te gebruiken of de plug te bedienen met spraakbesturing. De plug werkt met behulp van een voice assistant van Google, Amazon en Siri. Bovendien beschermt de plug tegen overbelasting.

Hombli Smart plugs: ons assortiment

In ons assortiment vindt u de Hombli slimme plugs met energiemeter. Dankzij de energiemeter kunt u in de Hombli-app (Android iOS) zien hoeveel energie het apparaat in de plug verbruikt. U kunt met de app ook de smart plug voorzien van timers en tijdschema’s. De plugs hebben een maximaal vermogen van 3680 W. Naast de reguliere smart plugs met energiemeter, vindt u in ons assortiment ook de volgende plugs:

  • Duo smart plug: deze slimme stekker heeft twee aansluitingen en maakt maar gebruik van één stopcontact. Zo kunt u twee apparaten voorzien van stroom, bedienen met de app en hiervan het energieverbruik meten.
  • Smart plug voor buiten: deze plug is voorzien van een klepje om te voorkomen dat water in of bij de plug komt. Bovendien heeft de plug een beschermingsniveau van IP44 en is daarmee beschermd tegen opspattend en sproeiend regenwater vanuit elke hoek.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Kan de Hombli smart plug aan en uit worden gezet zonder app?

Ja, u kunt de smart plug ook in- en uitschakelen zonder app. Hiervoor gebruikt u de powerknop op de plug. Op de duo plugs zitten twee van dit soort knoppen, eentje voor elke plug.

Hoe installeer ik de Hombli smart plug?

Plaats de plug in het stopcontact. Druk op de + rechts bovenin de app. Koppel vervolgens de smart plug aan uw wifi. Geef de plug daarna een naam en voeg deze toe aan de app. U kunt vervolgens de app gebruiken om de plug te bedienen en te monitoren.

Waar koop ik een Hombli smart plug?

Op 123led.nl koopt u voordelig een Hombli smart plug. Met een plug maakt u gemakkelijk een ‘dom’ apparaat slim. U hoeft alleen de plug in het stopcontact te steken en vervolgens de stekker van het apparaat in de plug te steken. Vervolgens kunt u het apparaat bedienen met uw smartphone of spraakbesturing. Vandaag besteld, is morgen al in huis.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over Hombli smart plugs? Neem dan contact met ons op, zodat we u verder kunnen helpen.