123led - Led verlichting en Led lampen - Homepage logo
123led B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123led.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Hombli Slimme Camera

Goedkoop een slimme Hombli camera kopen

Bestel een camera van Hombli en weet altijd wat er in en rondom uw huis gebeurd. Zo kunt u, zelfs als u niet thuis bent, luisteren en praten met de persoon op camera. Ideaal om pakketjes aan te nemen of ongewenste gasten te weren. Als u vandaag besteld, ontvangt u het product morgen al in huis.


Hombli slimme camera voordelig kopen

Beveilig uw huis op een slimme manier van binnen of van buiten met de slimme camera’s van Hombli. Zo heeft u altijd goed zicht wat er in en rondom uw huis gebeurd, zelfs als u niet thuis bent. Lees hieronder meer over slimme Hombli camera’s of bestel hierboven direct de camera die u zoekt.

Het bedienen van een slimme Hombli camera

De slimme camera’s van Hombli kunt u bedienen met de Hombli-App (Android iOS). De app maakt het mogelijk om beelden te bekijken, te luisteren en te spreken met de persoon die op beeld te zien is. Dankzij de app ontvangt u een melding als er beweging, en bij sommige camera’s ook geluid, wordt gedetecteerd. De camera’s slaan de beelden op in de (betaalde) cloud of op een MicroSD kaart. Op de cloud kunt u de beelden tot 7 dagen terugkijken en is er altijd genoeg opslaggeheugen.

Het installeren van een slimme Hombli camera

Het installeren van een slimme Hombli camera is kinderspel. U ontvangt namelijk alles in huis om de camera te installeren. Dit doet u als volgt:

  1. Plaats de camera waar u maar wilt. Als u een outdoor camera heeft, kunt u beter eerst de camera koppelen aan de wifi en uw smartphone. Zo weet u zeker dat de connectie goed is.
  2. Sluit de voedingsadapter aan.
  3. Open de Hombli-App en klik op de +.
  4. Selecteer de camera.
  5. Verbind uw camera in de app met het wifi-netwerk.
  6. U kunt de camera een naam geven en een kamer toewijzen.
  7. Plaats, indien nodig, een MicroSD kaart in de camera.
  8. Als u een outdoor camera heeft, kunt u nu bekijken of de camera verbinding heeft op de plek die u in gedachten heeft. Hang deze vervolgens op volgens de onderstaande stappen.

Het ophangen van een outdoor Hombli camera

Het ophangen van een Hombli camera outdoor kunt u zelf doen en doet u als volgt:

  1. Kies de plek waar u deze wilt ophangen. Controleer of de camera op deze plek wel bereik heeft.
  2. Gebruik de muurtemplate om te weten waar u de gaten moet boren.
  3. Boor de drie gaten en gebruik een 6mm boorbitje. Deze stap kunt u negeren als het oppervlak van hout is.
  4. Als u wilt dat de kabels direct door de muur gaan, dan moet u nog een vierde gat boren.
  5. Gebruik de drie schroeven om de camera op te hangen. 

Tip: Om de camera waterproof te maken, moet u de rode ring over de RJ45 ethernet-connectoren plaatsen voordat u alle componenten vastdraait. Gebruik het waterdichte tape om de verbindingsdelen af te dichten. Doe dit ook voor de stroomkabels.

Hombli Camera’s: ons assortiment

In ons assortiment vindt u verschillende type Hombli camera’s, namelijk voor binnenshuis en buitenshuis. Natuurlijk kunnen de camera’s voor buitenshuis ook binnen worden geplaatst. Hieronder leggen wij meer uit over de soort Hombli slimme camera’s in ons assortiment.

Indoor camera’s

De indoor camera’s van Hombli zijn ideaal om binnen een oogje in het zeil te houden voor bijvoorbeeld ongewenste gasten, uw huisdieren of kinderen. De camera’s zijn voorzien van twee-weg audio, zo kunt u luisteren en spreken. Zelfs in de nacht kunt u goed zien, dankzij de infrarood nachtzicht. Verder kunt u de camera natuurlijk bedienen met de Hombli-app (Android iOS). De indoor camera’s kenmerken zich door het pootje waar de camera op staat. Zo kunt u de camera gewoon op een kast, tafel of plankje neerzetten. Beelden kunt u opslaan in de cloud of op een MicroSD kaart.

Outdoor camera’s

De outdoor camera’s van Hombli zijn er in verschillende unieke designs. Zo kunt u kiezen voor een rechthoekige, ronde of zelfs een camera in de vorm van een lamp. Alle outdoor camera’s hebben een beschermingsniveau van IP65 of hoger. Dit houdt in dat deze stofdicht en sproeiwaterbestendig zijn (tot 12,5 liter met minuut). De camera’s nemen op in 2K QHD-beeldkwaliteit. Bovendien is de rand van de camera een soort schijnwerper en bevat de camera infrarood en gekleurd nachtzicht, waardoor u zelfs in de nacht goed zicht heeft. De camera’s zijn voorzien van twee-weg audio, zodat u kunt communiceren met de personen die u ziet. Dit en andere bedieningen, zoals het instellen van een alarm, doet u met de Hombli-App (Android iOS). Beelden kunt u opslaan in de cloud of op een MicroSD kaart.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Ondersteunen Hombli camera’s cloud opslag?

Ja, u kunt uw beelden opslaan op de cloud voor zeven dagen in de Hombli-app. Hier heeft u wel een abonnement voor nodig . Deze kunt u in de app kopen.

Hoe groot is de vertraging tussen de Hombli-app en Hombli camera?

Dit is volledig afhankelijk van het netwerk van de camera en de telefoon. Des te beter de verbinding is, des te korter de vertraging is.

Is de camera van Hombli diefstalveilig?

Als iemand de camera steelt, kan de dief hier niks mee. Het apparaat kan namelijk maar aan één persoon gekoppeld worden. Zelfs als iemand de camera reset en probeert toe te voegen, zal dit niet lukken tot de huidige eigenaar zichzelf heeft ontkoppeld.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over Hombli camera? Neem dan contact met ons op, zodat we u verder kunnen helpen.